Originally posted by gadka
[quote]Този раздел, в който е поместена настоящата тема е "За форума и сайта". Защо си мислиш, че това означава раздел "Политика"?[/quote]
Драго девойче...Не си мисля нищо,вие го избихте на политика май?
[quote]пиша ти го на кратки изречения, за да не се объркаш, че вече доста пъти ти се е случвало.[/quote]
Нима?Не може да съм имал честта да разговарям с теб и да не си спомням.
[quote]Следователно темите, разисквани в този раздел на форума, ако имат нещо общо с политика, следва да се свързват с политиката на форума, а не на която и да било държава.[/quote]
Добре де нека си държи политиката.Само не разбрах какво сконахте като стана въпрос за дапитване до хората.Откъде ли ми е познато всъщност?
[quote]Светна ли ти?[/quote]
Да!

Аз съм непредсказуем!
[quote]Що се отнася до промиването: звучиш като някой фанатик от секта, ама дословно! Не знам кой е промит, но и няма да се чудя ако скочиш от 100 метра и се размажеш на земята, защото Великият Лидер ти е казал, че трябва.[/quote]
Мдаа,както казах непредсказуем съм.
[quote]и вземи да пишеш за ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ, а не за бълвочи, като политика.[/quote]
Добре,мамо.Само,че на мен не ми е безразлично какво се случва в страната за разлика някои от вас.
[quote]П.П. Да ме прощават другите посетители на форума за повторенията.[/quote]
Аз ти простих и без да го беше казала.