Аватарчета и картинки в подписите

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот did » Пон Май 01, 2006 3:46 pm

[quote="bobeca"]

@Циганка:Моляте махни това нещо от подписа ти!
[/quote]

ти акъл не циганката недей да даваш, че ще те урочаса. тва е специална циганка!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот MaRtiAg0 » Пон Май 01, 2006 4:47 pm

[quote="did"]
ти акъл не циганката недей да даваш, че ще те урочаса. тва е специална циганка!
[/quote]

мисля че се досещам за тая циганка...и в тоз форум ли бе.....
MaRtiAg0

Рейтинг: 1200

Мнениеот Гост » Пон Май 01, 2006 5:59 pm

[quote="velco"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="christ728"]

т'ва к'во е бе, уеб-стачка?
[/quote]

Това са глупости породени от скука.
[/quote]

Nightwolf, би ли махнал огромната картинка от подписа си? Благодаря.
[/quote]

Ogromnata kartinka e 22 kb.A ako 4isto i prosto te e qd 4e az imam a ti ne-mi napravi si.;)
Гост

Мнениеот Гост » Пон Май 01, 2006 6:02 pm

[quote="El Camino"]

[quote="Nightwolf"]

Tова са глупости породени от скука.
[/quote]

Г-н Нощен Вълк, за разлика от вас аз си падам малко егоист и нямам особено желание да плащам интернет трафик само за да гледам нескопосано клипче което някой недораслек е решил за най-подходящо да покаже точно тук. Предполагам другите посетители на форума също си ценят времето и парите.

P.S. в подкрепа на идеята за ограничаване на размера на подписите картинката от моя вече е свалена.
[/quote]

Ti i bez tva si go pla6ta6 trafika nali?I mi govori na "ti".:thumbu:
Гост

Мнениеот velco » Вто Май 02, 2006 10:11 am

[quote="Nightwolf"]

[quote="velco"]
Nightwolf, би ли махнал огромната картинка от подписа си? Благодаря.
[/quote]

Ogromnata kartinka e 22 kb.A ako 4isto i prosto te e qd 4e az imam a ti ne-mi napravi si.;)
[/quote]

В конкретния случай имам предвид екранния размер.
Големите подписи (какъвто е твоят случай) затрудняват ползването на форума, понеже заемат непропорционално много място в сравнение е мненията. Случаят е аналогичен на получаването на големи количества спам в електронната поща.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот velco » Вто Май 02, 2006 10:18 am

[quote="циганка"]

той чувеку гувори обаче хадмина го е заболяло кура
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=6969
[/quote]

Не мисля, че има нужда от специален софтуер за ограничаване на размера на подписите и аватарите. Вероятно в 99% от случаите, потребителите с големи подписи/аватари ще се съобразят с ... хмм ... препоръката на администраторите. В останалите случаи като първоначална мярка може да се сложи "Signature checkbox checked by default?" в профила да бъде "No", за рецидивистите може и да се премахне възможността да се слага на "Yes". Аналогично за "Check here to include your profile signature."
velco

Мнениеот did » Вто Май 02, 2006 5:47 pm

[quote="velco"]

В останалите случаи като първоначална мярка може да се сложи "Signature checkbox checked by default?" в профила да бъде "No", за рецидивистите може и да се премахне възможността да се слага на "Yes". Аналогично за "Check here to include your profile signature."
[/quote]

елегантно решение с големия чук :)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Вто Май 02, 2006 5:54 pm

[quote="did"]

[quote="velco"]

В останалите случаи като първоначална мярка може да се сложи "Signature checkbox checked by default?" в профила да бъде "No", за рецидивистите може и да се премахне възможността да се слага на "Yes". Аналогично за "Check here to include your profile signature."
[/quote]

елегантно решение с големия чук :)
[/quote]

Падам си по елегантните решения и съм агностичен по отношение на използваните в тях инструменти. ;)
velco

Мнениеот Admin » Вто Май 02, 2006 10:11 pm

Елегантното решение на Velco в случая ми се струва най-приложимо, защото доколкото знам Васко в момнета няма никакво свободно време, че да го занимавам с поправки на форума :)
Тъй като и на мен тази седмица ще ми е изключително натоварена, едва през следващата може да се очаква да добавя към Правилата на форума текст за подписите и аватарите и оттам нататък ще се действа с предупреждение + махане на подписи (ако се наложи). Само че тъй като вероятно ще имам пропуски (не мога да следя за всички аватари и подписи, всякакви сигнали на РМ или чрез другите кнали ще бъдат добре дошли ;)
циганка да се чувства предупреден от сега :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Гост » Сря Май 03, 2006 12:19 am

@Admin:Преди да прибегнеш към тоталитарните мерки искам само да те подсетя,че УЖ живеем в демократична страна,от което се предполага,че може да попиташ и хората какво мислят,освен съвета "старейшини" естествено.;)За това те призовавам да проведеш референдум по въпроса като един нормален човек.Знаеш какъв е начина.

Едит:Лично аз нямам никакво намерение да си махам подпис или каквото и да било,при положение,че е в рамките на допустимото.
Гост

Мнениеот PtD » Сря Май 03, 2006 1:52 am

[quote="Nightwolf"]

@Admin:Преди да прибегнеш към тоталитарните мерки искам само да те подсетя,че УЖ живеем в демократична страна,от което се предполага,че може да попиташ и хората какво мислят,освен съвета "старейшини" естествено.
[/quote]

Иии брей... ами като е демократична държава, да проведем референдум имам ли право да дойда да си взема туй-онуй от твоята къща?

Сега сериозно, този форум е собственост на Любо и той може да налага каквито си правила поиска в него. На който не му изнася и не си е платил - прав му път, интернетът е голям, bandwidth-ът - широк, все има и други форуми. Омръзна ми непрекъснато да ми циклите за тая демокрация. Като си платиш данъците, тогава си гражданин с права. Така и тука. Ти конкретно, освен че надраска мегабайт-два глупости за политика, с какво си допринесъл за благото на форума, а? А?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот velco » Сря Май 03, 2006 8:21 am

[quote="Nightwolf"]
... УЖ живеем в демократична страна
[/quote]

Препоръчвам ти да гледаш на "политическото" устройство на форума като на "benevolent dictatorship" ;)

[quote]
Едит:Лично аз нямам никакво намерение да си махам подпис или каквото и да било,при положение,че е в рамките на допустимото.
[/quote]

Но, разбира се, става въпрос да се определят рамките на допустимото.
velco

Мнениеот Lubo » Сря Май 03, 2006 9:07 am

Да де, но е малко разтегливо понятието голям подпис (аватар), защото и моя подпис не е никак малък, но нее някаква анимация.
Любо прати просто един ПМ на хората с такива подписи аватари и те ак оне вземат мерки тогава ирата.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот velco » Сря Май 03, 2006 10:41 am

[quote="Lubo"]
и моя подпис не е никак малък
[/quote]

Ами не е.
velco

Мнениеот Гост » Сря Май 03, 2006 11:12 am

Originally posted by PtD

[quote]Като си платиш данъците, тогава си гражданин с права.[/quote]

Моля?Цитат от конституцията ще е достатъчен.

[quote]Така и тука.[/quote]

Как по-точно?Ако се плаща някакъв данък-кажете.Или само вие си го плащате помежду си затова взимате решения по тоталитарния принцип.

[quote]Ти конкретно, освен че надраска мегабайт-два глупости за политика[/quote]

Лично твое мнение.

[quote], с какво си допринесъл за благото на форума, а? А?[/quote]

Ами питай още 2-3000 души също какво са допринесли.Според мен точно те правят самия форум.Съжалявам,не съм програмист нито пък имам много пари,но ако това се иска,добре.Кажете колко се дава,за членство в СС(Съвета на старейшините)? ;)
Гост

Мнениеот PtD » Сря Май 03, 2006 11:39 am

[quote="Nightwolf"]
Моля?Цитат от конституцията ще е достатъчен.
[/quote]

Ти пропусни да си платиш данъците, пък после си апелирай за правата, да видим къде ще си навреш цитата от конституцията. :spin:

[quote]
[quote]Така и тука.[/quote]

Как по-точно?Ако се плаща някакъв данък-кажете.Или само вие си го плащате помежду си затова взимате решения по тоталитарния принцип.
[/quote]

Тук решения взима само Любо, като собственик на сайта. Както ти написах и по-горе, но ти май си в режим write-only, като гледам и по другите ти изказвания.

[quote]
[quote]Ти конкретно, освен че надраска мегабайт-два глупости за политика[/quote]

Лично твое мнение.
[/quote]

За мен си е меродавно.

[quote]
[quote], с какво си допринесъл за благото на форума, а? А?[/quote]

Ами питай още 2-3000 души също какво са допринесли.Според мен точно те правят самия форум.
[/quote]

Точно така, спазвайки правилата. Ти ако се мислиш за по-равен от другите и че правилата не важат за теб, заблудата си остава само твоя.

С което приключвам комуникацията с теб. Желая ти здраве и щастие.
Аватар
PtD

Мнениеот halcor » Сря Май 03, 2006 11:43 am

Nightwolf, по какъв начин може да се набие в кратуната ти, че това тук е форум за планинско колоездене, не за политика, така че просто не я намесвай тук - това не е държава и ти нямаш право на глас. И тоя форум си има правила. И тия правила са определени от създателя му, който - изненада! - се вслушва в потребителите си. И съм сигурен, че му е през оная работа за такива ощипани госпожици като теб, болезнено пристрастени към собственото си его "как ше ми казва тоя какво да правя, бе", които не могат да оценят, че болшинството потребители не се кефят на натрапено голямо количество информация под формата на аватар или сигнатура. Ми като имаш да кажеш нещо - аргументирай се, бе! Хората ти казаха защо не са съгласни, аз също не се кефя на 5 километрова картинка за подпис, иначе нета ми е бърз и не ми е за трафика в случая. Ама на други хора им пука. Като не ти изнася - прав ти път, на мен, а и на мнозина (върху които имам наблюдение) няма да им липсваш. Та приносът, по принцип, от потребителите за форума е, че обменят информация по темите, на които той е посветен. Аз от теб такова нещо не съм видял. Само бълвоч. Лично мнение, не е нужно да се съгласяваш.
Аватар
halcor

Мнениеот Гост » Сря Май 03, 2006 12:12 pm

[quote="halcor"]

Nightwolf, по какъв начин може да се набие в кратуната ти, че това тук е форум за планинско колоездене, не за политика, така че просто не я намесвай тук - това не е държава и ти нямаш право на глас. И тоя форум си има правила. И тия правила са определени от създателя му, който - изненада! - се вслушва в потребителите си. И съм сигурен, че му е през оная работа за такива ощипани госпожици като теб, болезнено пристрастени към собственото си его "как ше ми казва тоя какво да правя, бе", които не могат да оценят, че болшинството потребители не се кефят на натрапено голямо количество информация под формата на аватар или сигнатура. Ми като имаш да кажеш нещо - аргументирай се, бе! Хората ти казаха защо не са съгласни, аз също не се кефя на 5 километрова картинка за подпис, иначе нета ми е бърз и не ми е за трафика в случая. Ама на други хора им пука. Като не ти изнася - прав ти път, на мен, а и на мнозина (върху които имам наблюдение) няма да им липсваш. Та приносът, по принцип, от потребителите за форума е, че обменят информация по темите, на които той е посветен. Аз от теб такова нещо не съм видял. Само бълвоч. Лично мнение, не е нужно да се съгласяваш.
[/quote]

:lol:Сега като си изля злобата успокои ли се?Има си раздел "ДРУГИ" и "Бла-бла" така,че не ми казвай какво да намесвам и какво не.Ако за теб отварянето на очите е лошо,стой си промит.И аз не се кефя на километри подписи и големи аватари,какъв е проблема?Единственото за което апелирам е референдум по въпроса ако разбира се както твърдиш,Любо "се вслушва в потребителите си".Противоречиш си елементарно ама карай.
Едит:Да не съм ти гадже,че да ти липсвам?:clap:
Гост

Мнениеот Lubo » Сря Май 03, 2006 12:33 pm

[quote="velco"]

[quote="Lubo"]
и моя подпис не е никак малък
[/quote]

Ами не е.
[/quote]

Да де, ама знаеш ли колко ми е трудно да се разделя с него :( Ползвам си го от 2-3 години, а същия ми е в оше 2 форума. Направо съм си привързан към него :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот PtD » Сря Май 03, 2006 1:10 pm

[quote="Lubo"]
Да де, ама знаеш ли колко ми е трудно да се разделя с него :( Ползвам си го от 2-3 години, а същия ми е в оше 2 форума. Направо съм си привързан към него :)
[/quote]

Твоя случай е лесен, намаляваш му шрифта и готово ;)
Аватар
PtD

Мнениеот gadka » Сря Май 03, 2006 1:16 pm

[quote="Nightwolf"]
:lol:Сега като си изля злобата успокои ли се?Има си раздел "ДРУГИ" и "Бла-бла" така,че не ми казвай какво да намесвам и какво не.Ако за теб отварянето на очите е лошо,стой си промит.И аз не се кефя на километри подписи и големи аватари,какъв е проблема?Единственото за което апелирам е референдум по въпроса ако разбира се както твърдиш,Любо "се вслушва в потребителите си".Противоречиш си елементарно ама карай.
Едит:Да не съм ти гадже,че да ти липсвам?:clap:
[/quote]

Драги Вълчо,
ако можеше да четеш, щеше да забележиш, че halcor просто ти обяснява, че това е сайт за планинско колоездене, не за политика. Вярно е, че има раздели "Бла Бла" и "Други". Този раздел, в който е поместена настоящата тема е "За форума и сайта". Защо си мислиш, че това означава раздел "Политика"?(пиша ти го на кратки изречения, за да не се объркаш, че вече доста пъти ти се е случвало.) Следователно темите, разисквани в този раздел на форума, ако имат нещо общо с политика, следва да се свързват с политиката на форума, а не на която и да било държава. Светна ли ти? Най-вероятно все още не, но не мога да очаквам това от теб.

Що се отнася до промиването: звучиш като някой фанатик от секта, ама дословно! Не знам кой е промит, но и няма да се чудя ако скочиш от 100 метра и се размажеш на земята, защото Великият Лидер ти е казал, че трябва.

Темата все пак е за аватарите и подписите. Виждам, че най-накрая си изказал някакво мнение. Ама защо трябваше пак за политика да мрънкаш. Защо изобщо си мислиш, че само ти живееш на тази планета?

Сега се пробвай да помислиш над това (ако можеш изобщо да мислиш, все още не си показал такива способности) и вземи да пишеш за ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ, а не за бълвочи, като политика.

П.П. Да ме прощават другите посетители на форума за повторенията.
Изображение
Аватар
gadka

Мнениеот halcor » Сря Май 03, 2006 1:19 pm

[code]for (int i= 0; i < 100; i++)
halcorLongTermMemory << "Няма да говоря на радиа, маскирани като човешки същества..."[/code]
Аватар
halcor

Мнениеот gadka » Сря Май 03, 2006 1:28 pm

[quote="halcor"]

[code]for (int i= 0; i < 100; i++)
halcorLongTermMemory << "Няма да говоря на радиа, маскирани като човешки същества..."[/code]
[/quote]

:rofl::rofl::rofl::rofl:

@Nightwolf: Съжалавам, че halcor толкова грубо ти разби сърцето, но все пак можеш да пробваш в някой гей сайт
Изображение
Аватар
gadka

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Май 03, 2006 1:34 pm

Вълчо, ще бъдеш ли така добър да си дадеш ЕГН-то, та да бръкна тук-таме да те видя кви данъци плащаш та да имаш права?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Сря Май 03, 2006 3:58 pm

НайтВолф отново изби рибата :rofl:

@Волфи: що не спретнеш една демонстрация пред виртуалния офис на Любо с плакат
"Долу империалистите и потисниците"? :rofl::rofl::rofl:

Edit: само че ако обичаш плаката да е под 50К :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Crimson » Сря Май 03, 2006 4:11 pm

Е те тва:lolup: ми дойде в повечко!!! :rofl::lol2::rofl::lol2::rofl::lol2::rofl::lol2::rofl:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот PtD » Сря Май 03, 2006 4:14 pm

:roll2:
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Сря Май 03, 2006 7:44 pm

Недейте, бе хора...са се хихикате, ма ще видите още 2-3 страници разяснения за животите ви. Сами си го турИхте де'т се вика...

Ааа за аватарите и подписите. Бе не знам що мен тия мерки не ме ловат. Човек ако е средно добре възпитан, требе да си е наумил, че е малко кофти да си туриш, неква шаренийка да ти светка тук и там. И кат стана въпрос за политика и правила...неприятен факт е, че правилата, като цяло се измислят за хора/животни, които не ги разбират. Аай
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Сря Май 03, 2006 11:09 pm

Originally posted by gadka

[quote]Този раздел, в който е поместена настоящата тема е "За форума и сайта". Защо си мислиш, че това означава раздел "Политика"?[/quote]

Драго девойче...Не си мисля нищо,вие го избихте на политика май?

[quote]пиша ти го на кратки изречения, за да не се объркаш, че вече доста пъти ти се е случвало.[/quote]

Нима?Не може да съм имал честта да разговарям с теб и да не си спомням.

[quote]Следователно темите, разисквани в този раздел на форума, ако имат нещо общо с политика, следва да се свързват с политиката на форума, а не на която и да било държава.[/quote]

Добре де нека си държи политиката.Само не разбрах какво сконахте като стана въпрос за дапитване до хората.Откъде ли ми е познато всъщност? :uhh:

[quote]Светна ли ти?[/quote]

Да! :idea:Аз съм непредсказуем!

[quote]Що се отнася до промиването: звучиш като някой фанатик от секта, ама дословно! Не знам кой е промит, но и няма да се чудя ако скочиш от 100 метра и се размажеш на земята, защото Великият Лидер ти е казал, че трябва.[/quote]

Мдаа,както казах непредсказуем съм.:lol:

[quote]и вземи да пишеш за ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ, а не за бълвочи, като политика.[/quote]

Добре,мамо.Само,че на мен не ми е безразлично какво се случва в страната за разлика някои от вас.

[quote]П.П. Да ме прощават другите посетители на форума за повторенията.[/quote]

Аз ти простих и без да го беше казала.
Гост

Мнениеот Гост » Сря Май 03, 2006 11:14 pm

[quote="NovemberCharlie"]

Вълчо, ще бъдеш ли така добър да си дадеш ЕГН-то, та да бръкна тук-таме да те видя кви данъци плащаш та да имаш права?
[/quote]

Първо уточни като знаеш кои права от конституцията важат за тези,които плащат данъци и за тези,които не плащат.После,ако си добър ще съпоставиш моето искане с правата,които се полагат.
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта