F1-MAN написа:Нещо много малко ми се вижда квадратурата на новото жилище, 160MB
Admin написа:F1-MAN написа:Нещо много малко ми се вижда квадратурата на новото жилище, 160MB
Може би имаш грешна представа за размерите на форума и сайта
marshall__ написа:- Няма ли някакъв начин, да се докарат поне до някъде същите опции като при стария форум - а именно за "active users" и "active topics". Тези тука просто не предлагат пригледността и функционалността на старите такива... не можеш да отречеш, че новите "active topics" са ужасни за ориентация и подредба.
Rancid написа:.. Определено не ми харесва невъзможността да видиш постовете на някой подредени по темите,в които е писал..
drdre написа:Само че не видях отговор на моя въпрос, който задавам за 3ти път, а именно - ще има ли скинс за тоя форум и най вече SubTrail ?
Rancid написа:.. Определено не ми харесва невъзможността да видиш постовете на някой подредени по темите,в които е писал..
Admin написа:drdre написа:Само че не видях отговор на моя въпрос, който задавам за 3ти път, а именно - ще има ли скинс за тоя форум и най вече SubTrail ?
Отговорът е в другата темаПринципно бихсе радвал да го подобрим външния вид на форума колкото е възможно и да предоставя избор на повече скинове, така че ще има. Обаче не знам кога ще стигнем до тях. За момента има по-важни неща, а и ще ми трябва време, за да се науча да се оправям с тях (сигурно не е толкова трудно, ама като не съм го правил досега...) Ти май каза, че можеш да помогнеш в това отношение, така че ще те потърся за съвет (най-малкото) като отмине тука основната лудница
CECO написа:Admin евала! Любо това е несравнимо доста работа си прехвърлил...
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта