F1-MAN написа:Нещо много малко ми се вижда квадратурата на новото жилище, 160MB

Admin написа:F1-MAN написа:Нещо много малко ми се вижда квадратурата на новото жилище, 160MB
Може би имаш грешна представа за размерите на форума и сайта

) хич не ми допада всички бутони и тагове да са на български език. Някак не е като да пише на бутона "reply", или пък "preview".. Защо не помислите за селекция на език?
) хич не ми допада всички бутони и тагове да са на български език. Някак не е като да пише на бутона "reply", или пък "preview".. Защо не помислите за селекция на език? 

:thumbu:
:thumbu:

marshall__ написа:- Няма ли някакъв начин, да се докарат поне до някъде същите опции като при стария форум - а именно за "active users" и "active topics". Тези тука просто не предлагат пригледността и функционалността на старите такива... не можеш да отречеш, че новите "active topics" са ужасни за ориентация и подредба.

) на български е глупост, защото има един куп термини които нямат превод на български, но в случая с форума не е така. Иначе и с огранието на ЛС-тата съм съгласен, защото наистина не е нужно, форума да се задръства с ненужна информация.
) на български е глупост, защото има един куп термини които нямат превод на български, но в случая с форума не е така. Иначе и с огранието на ЛС-тата съм съгласен, защото наистина не е нужно, форума да се задръства с ненужна информация.

!
 !

Rancid написа:.. Определено не ми харесва невъзможността да видиш постовете на някой подредени по темите,в които е писал..

drdre написа:Само че не видях отговор на моя въпрос, който задавам за 3ти път, а именно - ще има ли скинс за тоя форум и най вече SubTrail ?
 Принципно бихсе радвал да го подобрим външния вид на форума колкото е възможно и да предоставя избор на повече скинове, така че ще има. Обаче не знам кога ще стигнем до тях. За момента има по-важни неща, а и ще ми трябва време, за да се науча да се оправям с тях (сигурно не е толкова трудно, ама като не съм го правил досега...) Ти май каза, че можеш да помогнеш в това отношение, така че ще те потърся за съвет (най-малкото) като отмине тука основната лудница
 Принципно бихсе радвал да го подобрим външния вид на форума колкото е възможно и да предоставя избор на повече скинове, така че ще има. Обаче не знам кога ще стигнем до тях. За момента има по-важни неща, а и ще ми трябва време, за да се науча да се оправям с тях (сигурно не е толкова трудно, ама като не съм го правил досега...) Ти май каза, че можеш да помогнеш в това отношение, така че ще те потърся за съвет (най-малкото) като отмине тука основната лудница  

Rancid написа:.. Определено не ми харесва невъзможността да видиш постовете на някой подредени по темите,в които е писал..

Admin написа:drdre написа:Само че не видях отговор на моя въпрос, който задавам за 3ти път, а именно - ще има ли скинс за тоя форум и най вече SubTrail ?
Отговорът е в другата темаПринципно бихсе радвал да го подобрим външния вид на форума колкото е възможно и да предоставя избор на повече скинове, така че ще има. Обаче не знам кога ще стигнем до тях. За момента има по-важни неща, а и ще ми трябва време, за да се науча да се оправям с тях (сигурно не е толкова трудно, ама като не съм го правил досега...) Ти май каза, че можеш да помогнеш в това отношение, така че ще те потърся за съвет (най-малкото) като отмине тука основната лудница
 ..
 ..
 .. За скинове, настройки, админ панела и др. ги  знам наизуст
 .. За скинове, настройки, админ панела и др. ги  знам наизуст  .. Ай.
 .. Ай.

Честито но всички
  Честито но всички   

CECO написа:Admin евала! Любо това е несравнимо доста работа си прехвърлил...
 така че не приемам никакви "браво" по мой адрес, включил съм пренасочване към истинските му адресати
 така че не приемам никакви "браво" по мой адрес, включил съм пренасочване към истинските му адресати 

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта