TOYAGA...

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот klmn » Вто Юли 03, 2007 3:08 pm

Redhat написа:
Alien написа:@mulltex - заяждаш се, това дали ТОЯГА ще пише, след като е казал, че няма, е негова работа.

Мда, само се замислете колко пъти рано сутрин сте заявявали смело:
"Няма да пия повече..."
Ахахах,у 10-ката :rofl: ,колко е вярно,не е истина :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bikerider » Вто Юли 03, 2007 3:22 pm

Alien написа:@mulltex - заяждаш се, това дали ТОЯГА ще пише, след като е казал, че няма, е негова работа.

Остави човека ве, нека си пита :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 12:23 pm

@Alien
Не забравяй, че не всички имат толкова дълъг престой във форума, че да знаят някои специфични особености на това място ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Redhat » Сря Юли 04, 2007 12:38 pm

Аз пък си мисля, че дебелата дървената пръчка* се явява критична маса** за заключването на няколко теми от последите дни поради подтикване към лични нападки, провокиращи вулгарно поведение и преливане от пусто в празно.

Поправете ме ако греша :agree:

*Определението да не се възприема като лична нападка, а като интерпретация на превдоним.
**Терминът е нарочно използван, но не цели провокация.
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот mulltex » Сря Юли 04, 2007 1:24 pm

Admin написа:@Alien
Не забравяй, че не всички имат толкова дълъг престой във форума, че да знаят някои специфични особености на това място ;)

В случая това не е валидно за мен, тъй като следя и давам мнение в форума от преди Alien да е се е бил регистрирал и знам доста "специфични особености" :) (няколко години се подвизавах под друго Потребителско име, което в момента не използвам)

Като, че ли последните няколко 10-ки поста на Тояга в няколко теми доведоха до изкуствено нарастване на напрежението и размяна на гневни нападки ... :dunno: ... а пък може и да си въобразявам и да греша...
Аватар
mulltex

Рейтинг: 1629

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 1:32 pm

mulltex написа:В случая това не е валидно за мен, тъй като следя и давам мнение в форума от преди Alien да е се е бил регистрирал и знам доста "специфични особености" :) (няколко години се подвизавах под друго Потребителско име, което в момента не използвам)

Като, че ли последните няколко 10-ки поста на Тояга в няколко теми доведоха до изкуствено нарастване на напрежението и размяна на гневни нападки ... :dunno: ... а пък може и да си въобразявам и да греша...

Щом си отдавна във форума, значи можеш да направиш разликата между преди и сега. Би трябвало да разбереш отношението на TOYAGA, защото сегашното положение е напълно в духа на времето - масово войнстващо невежество. Не че ми е проблем, тяхна си работа, но както винаги съм казвал, ако искате да ви се спазват правата, спазвайте правата и на другите. В случая това, което казваш, че постовете на TOYAGA били провокирали нещо, е твоя интерпретация. Не съм видял да е нарушил правилата. Ако ти си видял, да беше казал.

Няма угодия...
Аватар
bikerider

Мнениеот mulltex » Сря Юли 04, 2007 1:45 pm

...масово войнстващо невежество..

Много точно го каза! :agree:
Аватар
mulltex

Рейтинг: 1629

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 2:04 pm

bikerider написа:Би трябвало да разбереш отношението на TOYAGA, защото сегашното положение е напълно в духа на времето...

Целта оправдава средствата, нали? ;)

bikerider написа:Не съм видял да е нарушил правилата.

Тука вече нямам думи! :)

Както и да е, няма смисъл да спорим за глупости, поне аз нямам време. Всеки си има очи и акъл да чете и да си прави изводите за това или онова... пък нали и затова се казва форум.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 2:16 pm

@Admin: говоря за цитираните 10 поста ...

Но както и да е, за мен TOYAGA продължава да бъде изключително ценен. Не се бъркам в политиката на форума, това е твой прерогатив.

Факт е, че вече не може да се подхване една смислена тема, без някой умник да се изцъка с войнстващо невежество.

Няма смисъл да се повтаряме...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 2:31 pm

Така е, няма смисъл :)
Само искам да вметна, че войнстващото невежество не е "факт", а едно твърде субективно възприятие, което го дъвчим от 5-6 години. Не казвам, че няма такова нещо, просто някои са доста по-чувствителни към него отколкото други ;) Според мен има още много подобни "факти", които пречат не по-малко на форума, ама от такава "фактология" смисъл никакъв :)
Иначе не знам за кои десет поста говориш... на мен ми се наложи за един ден да изтрия по-скоро 20-30 общо :D
А конкретно по темата мнението ми е известно - който желае, пише, който не желае, не пише. :agree:
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 2:38 pm

Admin написа:който желае, пише, който не желае, не пише. :agree:

Ясно. SNAFU :agree:

Admin написа:едно твърде субективно възприятие, което го дъвчим от 5-6 години. Не казвам, че няма такова нещо, просто някои са доста по-чувствителни към него отколкото други ;)

Сигурно щото са положили някакви усилия (всеки по своему) за популяризирането на mtb-bg? ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 2:54 pm

bikerider написа:Сигурно щото са положили някакви усилия (всеки по своему) за популяризирането на mtb-bg? ;)

Вероятно. :agree: Разбира се, аз бих добавил още цял куп причини, освен тази, но е излишно, тъй като отдавна стана ясно, че не мога, а вече избщо и не искам да се съобразявам с личната чувствителност на всеки един съфорумец. Малко повече сме от преди, за да е възможно това. :beer:
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Сря Юли 04, 2007 3:04 pm

Да така е, отчитам това :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот marshall__ » Сря Юли 04, 2007 3:18 pm

bikerider написа:... Ясно. SNAFU :agree:..

<agree>
:rofl::rofl:
</agree>
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот jivkonik » Сря Юли 04, 2007 5:31 pm

ММММ, ТОЯГА се върнаааа... КЪсай Рекси! :rofl:
Аватар
jivkonik

Мнениеот GECKO » Сря Юли 04, 2007 6:22 pm

Агентурата прави хамаса :idea:
Аватар
GECKO

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 04, 2007 7:13 pm

Admin написа:...отдавна стана ясно, че не мога, а вече избщо и не искам да се съобразявам с личната чувствителност на всеки един съфорумец. Малко повече сме от преди...

Хе, хе... Вече си над нещата. :) Забравил си къде ти висят цървулките. :) Още малко да узрееш и ше те сготвиме! :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 11:11 pm

Не, Миро, не съм над нещата, нито пък се поставям над някого и съвсем не ми е приятно, че трябва изобщо да водим подобни разговори и да царят такива отношения между различните хора във форума. И не, не съм забравил колко голям е приносът ти към този форум, а и не само към него. Но не съм забравил и това, че ти си човекът, към когото през годините са правени най-много реверанси и затваряния на очите за нарушения на правилата и немалко критики съм отнесъл за това, напълно основателни.
Беше време, когато такова положение се приемаше, когато хората във форума се познаваха повече и по-лесно преглъщаха някоя и друга остра приказка. Само че, след като системно в последните години почти всички "стари потребители" настояваха за затягане на контрола, за все по-строги мерки срещу едни или други форумни "вредители"... ами няма как правилата да са строги за едни, а слепи за други. Не може да искаш да се хващам за един пиксел, а да очакваш да оставям непокътнати твои псувни и обиди към не един и двама... За теб може и да е лесно да нарушаваш демонстративно правилата, ти имаш възможност да избираш дали да си "добър" или "лош". Аз обаче нямам голям избор за поведение, когато съм в качество, в което се очаква да следя за спазването на правилата от всички и да действам еднакво строго, без да деля хората на "свои" и "други". За съжаление, въпреки че отлично разбираш всичко, което съм казал дотук, ти си решил, че аз или някой друг трябва да е "виновен" за това, че с повечето хора във форума вече нямаш какво да си кажеш или не искаш да го направиш. Така че не знам кой над какво и над кого е.
Аватар
Admin

Мнениеот Teodor40 » Сря Юли 04, 2007 11:18 pm

Знам, не ми е тук мястото, обаче не мога да не направя :bowdown:
П.С. Тояга още ни е вдигнал мерника или е забравил да промени аватара
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот hlebarka » Сря Юли 04, 2007 11:23 pm

Admin написа: Аз обаче нямам голям избор

Имаш, и още как. Се си видял какво е да нямаш голям избор.
Аватар
hlebarka

Мнениеот Alien » Сря Юли 04, 2007 11:39 pm

@Admin - :agree:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Admin » Сря Юли 04, 2007 11:45 pm

hlebarka написа:
Admin написа: Аз обаче нямам голям избор

Имаш, и още как. Се си видял какво е да нямаш голям избор.

Не смяташ ли, че всеки човек знае най-добре за себе си кога има избор и в какви рамки? Аз нямам намерение да плюя на ценностната си система.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 05, 2007 9:02 am

@ Admin

Липсва ти чувство за приоритет, за което искрено те съжалявам... :)

В момента си зинал с човка да лапнеш неквите там стинки, които са започнали да църцорят, нищо не правиш, за да разширяваш и култивираш базата, на която си стъпил, замърсяваш я с толериране на чалгата и лумпенския манталитет и не си привлекателен и интересен с нищо на хората, разполагащи с някакъв buying power...

Всъщност ти вече си се сготвил сам... :) Свинска глава с кисело зеле. Само трябва да дойде някой и да те опапа с ушичките... И това ще стане.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 05, 2007 9:16 am

TOYAGA написа:@ Admin

Липсва ти чувство за приоритет, за което искрено те съжалявам... :)

В момента си зинал с човка да лапнеш неквите там стинки, които са започнали да църцорят, нищо не правиш, за да разширяваш и култивираш базата, на която си стъпил, замърсяваш я с толериране на чалгата и лумпенския манталитет и не си привлекателен и интересен с нищо на хората, разполагащи с някакъв buying power...

Всъщност ти вече си се сготвил сам... :) Свинска глава с кисело зеле. Само трябва да дойде някой и да те опапа с ушичките... И това ще стане.
Миро, аз добре разбирам каузата ти, но едва ли ще я постигнеш, ако просто размахваш онлайн думи. Определено мисля, че е време една група от няколко човека да изпие по няколко бири и да си каже очи в очи мнението, вместо тука да се напада взаимно.Това е моето мнение. Повече няма да се обаждам, защото както казах по друг повод там дето двама си ги мерят не си бутай гъза, щото ще ти цъфнат розичката. :D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Admin » Чет Юли 05, 2007 9:18 am

TOYAGA написа:@ Admin

Честно казано, не съм очаквал, че ще избиеш точно в тази посока, защото предполагах, че имаш по-задълбочени наблюдения. Не мислиш ли, че е грешка да смесваш форума и нефорумната част? Основните приходи идват от нефорумната част, основното съдържание, за което мога да нося отговорност, е пак там и усилията ми винаги са били насочени именно натам. Затова приходите от банера във форума съвсем не са определящи и, ако трябва да съм честен, изобщо не съответстват на времето, което отделям за него. Все повече се получава така, че нефорумната част от сайта е застрашена от липса на време заради форума. Така че да обуславяш поведението ми във форума с желание за печалба е смешно и несериозно.
Що се отнася до това "толериране на чалгата и лумпенския манталитет", наистина е безпредметно за стотен път да го говорим. За мен е ясно, че този форум никога няма да може да отговори на твоите изисквания... как да стане, като в него има толкова много хора, които не са TOYAGA? ;)
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 05, 2007 9:22 am

Admin написа:Свинска глава с кисело зеле ;)

Екстра си така! Всичко ти е ясно. Действай! :D
Аватар
TOYAGA

Мнениеот kagami » Чет Юли 05, 2007 9:34 am

Admin :agree:

Чудя се, Тояга, като си толкова велик, защо въобще се занимаваш да отваряш очите на непросветените лумпени и чалгаджии, каквито според теб сме в този форум? Не видя ли за толкова време, че не можеш да ни спасиш от невежеството и да ни вкараш в правия път? Само си хабиш плюнката и клавиатурата. Като не можем да те оценим, защо си още тук?
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 05, 2007 9:48 am

kagami, кога съм казвал, че си лумпен или чалгаджийка? Ако обичаш не ми слагай думи в устата или... букви на пръстите може би е по-точно... Лумпените и чалгаджиите тук са други и за съжаление - все повече.

На въпроса защо съм още тук. Още съм тук на първо място защото темата и средата ме интересуват, а на второ защото (както вече отбелязах на ЛС) съм непоправим. В случая оптимист. :)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 05, 2007 9:51 am

:popcorn:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Nymphetamine » Чет Юли 05, 2007 9:51 am

Admin, kagami: :agree:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта