Ахахах,у 10-катаRedhat написа:Alien написа:@mulltex - заяждаш се, това дали ТОЯГА ще пише, след като е казал, че няма, е негова работа.
Мда, само се замислете колко пъти рано сутрин сте заявявали смело:
"Няма да пия повече..."

Ахахах,у 10-катаRedhat написа:Alien написа:@mulltex - заяждаш се, това дали ТОЯГА ще пише, след като е казал, че няма, е негова работа.
Мда, само се замислете колко пъти рано сутрин сте заявявали смело:
"Няма да пия повече..."
Alien написа:@mulltex - заяждаш се, това дали ТОЯГА ще пише, след като е казал, че няма, е негова работа.
Admin написа:@Alien
Не забравяй, че не всички имат толкова дълъг престой във форума, че да знаят някои специфични особености на това място
mulltex написа:В случая това не е валидно за мен, тъй като следя и давам мнение в форума от преди Alien да е се е бил регистрирал и знам доста "специфични особености"(няколко години се подвизавах под друго Потребителско име, което в момента не използвам)
Като, че ли последните няколко 10-ки поста на Тояга в няколко теми доведоха до изкуствено нарастване на напрежението и размяна на гневни нападки ...... а пък може и да си въобразявам и да греша...
bikerider написа:Би трябвало да разбереш отношението на TOYAGA, защото сегашното положение е напълно в духа на времето...
bikerider написа:Не съм видял да е нарушил правилата.
Admin написа:който желае, пише, който не желае, не пише.
Admin написа:едно твърде субективно възприятие, което го дъвчим от 5-6 години. Не казвам, че няма такова нещо, просто някои са доста по-чувствителни към него отколкото други
bikerider написа:Сигурно щото са положили някакви усилия (всеки по своему) за популяризирането на mtb-bg?
Admin написа:...отдавна стана ясно, че не мога, а вече избщо и не искам да се съобразявам с личната чувствителност на всеки един съфорумец. Малко повече сме от преди...
hlebarka написа:Admin написа: Аз обаче нямам голям избор
Имаш, и още как. Се си видял какво е да нямаш голям избор.
Миро, аз добре разбирам каузата ти, но едва ли ще я постигнеш, ако просто размахваш онлайн думи. Определено мисля, че е време една група от няколко човека да изпие по няколко бири и да си каже очи в очи мнението, вместо тука да се напада взаимно.Това е моето мнение. Повече няма да се обаждам, защото както казах по друг повод там дето двама си ги мерят не си бутай гъза, щото ще ти цъфнат розичката.TOYAGA написа:@ Admin
Липсва ти чувство за приоритет, за което искрено те съжалявам...![]()
В момента си зинал с човка да лапнеш неквите там стинки, които са започнали да църцорят, нищо не правиш, за да разширяваш и култивираш базата, на която си стъпил, замърсяваш я с толериране на чалгата и лумпенския манталитет и не си привлекателен и интересен с нищо на хората, разполагащи с някакъв buying power...
Всъщност ти вече си се сготвил сам...Свинска глава с кисело зеле. Само трябва да дойде някой и да те опапа с ушичките... И това ще стане.
TOYAGA написа:@ Admin
В момента си зинал с човка да лапнеш неквите там стинки, които са започнали да църцорят, нищо не правиш, за да разширяваш и култивираш базата, на която си стъпил, замърсяваш я с толериране на чалгата и лумпенския манталитет и не си привлекателен и интересен с нищо на хората, разполагащи с някакъв buying power...
Admin написа:Свинска глава с кисело зеле![]()
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта