Admin написа:Модераторите да махат всичко, за което преценят, че вреди на форума
Въобще не мога да разбера цялата тази патърдия.
Harka написа:Миро, само да те питам... смяташ ли, че снощи първият ти пост (който аз изтрих и от което произтече всичко това) не съдържаше само обида и не беше в тотален разрез с правилата?
Правилата са за всички. Точка.
PtD написа:Вие тук май разигравате една от Шекспировите комедии, заглавието - за упражнение на читателя.
bluskanie написа:Абе bikerider, като ти кажат, че си тъп или да духаш, обиждаш ли се? Или само аз и Alien мислим, че е обидно. Ако смяташ, че не е, нямам нищо против да се обръщам към теб така...
Admin написа:Такъв е форумът, такива са правилата, такива са модераторите, такава е преценката им. Точка. "
bluskanie написа:Може да те дразни, но не е адресирана до теб.
bluskanie написа:Пример: Ходиш редовно в ресторант, в който готвят ужасно, но обслужването е ненадминато. Или... ходиш в ресторант, в който готвят хубаво, но сервитьорката те обижда, дето те свари... и от тук... на кой се сърдиш? На сервитьорката или на слабия готвач в другия ресторант???
bluskanie написа:Хаха, баси глупостите...
TOYAGA написа:"мммм... вместо да ги газя ще им докарвам инфаркт!", дело на едно откровено говедо.
На говеда от точно тази порода дължим отношението на голяма част от пешаците и автомобилистите - от препречените дъски с пирони на пътеките до дивотиите по светофарите.
PtD написа:TOYAGA написа:"мммм... вместо да ги газя ще им докарвам инфаркт!", дело на едно откровено говедо.
Може пък да се е пошегувал?Ти никога ли не се шегуваш?
PtD написа:Може пък да се е пошегувал?Ти никога ли не се шегуваш?
bikerider написа: Ако искаш да тълкуваш правилата на форума - моля, стани модератор.
Rancid написа:Аз пък смятам,че е нормално когато един човек е допринесъл много за определено нещо да има повече права от неуважаващите нищо келеши(дори да ги обижда).
Admin написа:Никой не се е разтревожил, просто е бил изтрит пост, нарушаващ правилата.
MaN1aK написа:мм точно за това ми харесват
за теглото и красотата![]()
обаче май ще си зема пак 2 ръка БЕЛ
стария модел,
защото нямам пари за новия![]()
ама хубавото е че е БЕЛ
А защо да го прави?Alien написа:Едит:
@NovemberCharlie - мдам, понеже той напоследък изключително много показва(ше) колко много знае, нали?
NovemberCharlie написа:А защо да го прави?Alien написа:Едит:
@NovemberCharlie - мдам, понеже той напоследък изключително много показва(ше) колко много знае, нали?
za6toto ot postove napisani po toia na4in ni6to niama da nauchish. Не само ти. И аз. И други. Не съм съгласен да се обиждат членове на форума, но пък понякога това е единственият начин да прекратиш безумието.Alien написа:NovemberCharlie написа:А защо да го прави?Alien написа:Едит:
Това какво общо има? Ако има какво да пише, смислено, ок, да пише, нямам против, напротив. Но като няма защо да го прави - ми тогава да си. Защо пък да "ТРЯБВА" да пише?
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта