А аз си мисля, че е крайно време да се организира едно Убаво Каране за източване на негативните енергии и днес видях, че kibikoff също мисли така. Очевидно на всички, пишещи в тази тема, подобно нещо [b]ни[/b] липсва и многото стоене пред компютъра очевидно не ни се отразява добре.
Баси... Даже Наката вече спря да пише къде ходи из Родопите, че поне малко позитивизъм да ми вкарва тука... Тучо чучо и той не е писал от сума ти време, а съм убеден, че обикаля планините гадината, ама си трае!
Само за пари, покупки, счупени рамки, счупени глави, луди туристи, скърцащи спирачки и т.н. се говори. Проблеми, проблеми... Не случайно вълчо е решил, че сме подходяща почва за посаждане на новото спасително учение и пълни празнините във форума с политически калчища.
Единственият оптимистично звучащ за мен съфорумец е Metal_Psycho, макар че му откраднаха колелото, ама тва е щото той е Зле.
На никой ли не му се случват и приятни неща покрай планинското колоездене? Няма ли вече бира?
Аааа, ще ви се карам на Пампорово!
Ако хуморът на TOYAGA и непримиримостта на bikerider са ни най-големите проблеми, значи сме щастливци.
[/quote]
Простете за оф-топика, но на такъв коментар не мога да устоя.
Митко, тъжно и кахърно ми е като чета как излишно се хаби енергия в джафкане, вместо да се кара, но....
Наката кара, не е като да не. В неделя излизам от пещера Леденика и кого да видя?! Наско! Радост голяма! Покарал, пощъкал, другарчето му го домързяло да катери та останал долу някъде, както той обясни. След около час докато се морях над поредното кебапче с бира, на сянка под чадъра на капанчето пред входа на пещерата, Наско възседна колото и подпали нагоре по баира - бързал да слезе до града, че да хваща превоз към дома. Завидях му, щото аз по друга линия бях във врачанските околии, не с колото. Пък и напоследък само по Витоша и Плана караме, чакаме да се постопи бялото та да поемем рилските пътеки. А и тежък инцидент с Пламен преди десетина дни имахме - змия го яде, та полежа да се възстановява. Слава Богу, добре е вече и се надявам скоро да сме в Балкана (kibikoff

Айде, жив да си, че внасяш цвят в посивялото ни напоследък ежедневие!