За поведението на участниците във форума.

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот тучо чучо » Сря Май 31, 2006 1:37 pm

[quote="did"]

А аз си мисля, че е крайно време да се организира едно Убаво Каране за източване на негативните енергии и днес видях, че kibikoff също мисли така. Очевидно на всички, пишещи в тази тема, подобно нещо [b]ни[/b] липсва и многото стоене пред компютъра очевидно не ни се отразява добре.

Баси... Даже Наката вече спря да пише къде ходи из Родопите, че поне малко позитивизъм да ми вкарва тука... Тучо чучо и той не е писал от сума ти време, а съм убеден, че обикаля планините гадината, ама си трае!

Само за пари, покупки, счупени рамки, счупени глави, луди туристи, скърцащи спирачки и т.н. се говори. Проблеми, проблеми... Не случайно вълчо е решил, че сме подходяща почва за посаждане на новото спасително учение и пълни празнините във форума с политически калчища.

Единственият оптимистично звучащ за мен съфорумец е Metal_Psycho, макар че му откраднаха колелото, ама тва е щото той е Зле.

На никой ли не му се случват и приятни неща покрай планинското колоездене? Няма ли вече бира?

Аааа, ще ви се карам на Пампорово!

Ако хуморът на TOYAGA и непримиримостта на bikerider са ни най-големите проблеми, значи сме щастливци.
[/quote]

Простете за оф-топика, но на такъв коментар не мога да устоя.
Митко, тъжно и кахърно ми е като чета как излишно се хаби енергия в джафкане, вместо да се кара, но....
Наката кара, не е като да не. В неделя излизам от пещера Леденика и кого да видя?! Наско! Радост голяма! Покарал, пощъкал, другарчето му го домързяло да катери та останал долу някъде, както той обясни. След около час докато се морях над поредното кебапче с бира, на сянка под чадъра на капанчето пред входа на пещерата, Наско възседна колото и подпали нагоре по баира - бързал да слезе до града, че да хваща превоз към дома. Завидях му, щото аз по друга линия бях във врачанските околии, не с колото. Пък и напоследък само по Витоша и Плана караме, чакаме да се постопи бялото та да поемем рилските пътеки. А и тежък инцидент с Пламен преди десетина дни имахме - змия го яде, та полежа да се възстановява. Слава Богу, добре е вече и се надявам скоро да сме в Балкана (kibikoff ;)).
Айде, жив да си, че внасяш цвят в посивялото ни напоследък ежедневие!
Аватар
тучо чучо

Рейтинг: 2000

Мнениеот lechuga » Сря Май 31, 2006 2:28 pm

@Тучо Чучо, did
:thumbu:
Страшно съм зажаднял за някое хубаво каране, че целият май го прекарах далеч от планините (че и аз контузия си бях докарал). Ама сега гледам пак ще повтаряме хубавото каране към Ботев, пък и Пампорово вече се показва зад завоя, нямам търпение вече:beer:
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот bikerider » Сря Май 31, 2006 3:33 pm

[quote="lechuga"]
Кой страх бе човек:bigeyes:
[/quote]

Не говоря конкретно за теб. Наречи го страх, наречи го нежелание за писане, наречи го както искаш. Схванах иронията ти, но ми дойде точно на приказката.

[quote="bikerider"]
Такова внушение никога е нямало и няма и да има!
[/quote]

Хм, аз останах с друго впечатление - например от поста на Alien.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Май 31, 2006 3:35 pm

[quote="did"]
Ако хуморът на TOYAGA и непримиримостта на bikerider са ни най-големите проблеми, значи сме щастливци.
[/quote]

И аз това се опитвам да обясня... по мой си начин :D

Edit:
@nakа76: благодаря ти от сърце за чудесните снимки :D:agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Сря Май 31, 2006 3:38 pm

[quote="bikerider"]

И аз това се опитвам да обясня... по мой си начин :D
[/quote]

:beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Сря Май 31, 2006 3:40 pm

[quote="did"]
:beer:
[/quote]

Ехх, отиде ми концентрацията... :D:beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Май 31, 2006 3:44 pm

[quote="bikerider"]

[quote="did"]
[/quote]

@nakа76: благодаря ти от сърце за чудесните снимки :D:agree:
[/quote]

Нещо май съм изпуснал?:dunno:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Сря Май 31, 2006 3:58 pm

имаш PM ;)
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта