Не е точно така. Има стари потребители, които се ползват с привилегии.
Заставам зад мнението си (визирам темата на
naso и още няколко..) Не може да ме убедиш, че ако аз бях написал подобна простотия, точките ми щяха да се движат като неговите, просто тук има един елемент - Познаваемост.
Доста от активните потребители(процент от тях са и с право на глас) се застъпват един-друг, дори когато се пишат глупости. Факт е!
Пак казвам, че са добра идея точките.
Нямам решение на проблема, но не съм тръгнал и да рева.
Интересно ми е защо примерно на
Agent_Jekov е нисък резултата. Все пак с мненията си не съм видял да е в ущърб на форума, по-скоро е антипатичен някому...
Още една поправка:
Малко трудно ми се вижда, някой да отнесе минуси, защото е нелицеприятен на друг потребител. За да получава постоянно негативни оценки - просто наистина голям брой хора не одобряват поведение/компетентността/правопис ако щеш и изобщо дадената личност, за което вече има причина и тя не може да се определи със субективна оценка icon_smile_wink.gif
Ако един човек не пречи на нормите, а просто не е приятен на група хора, това достатъчно условие ли е той да бъде порицан(да, доста от потребителите си правят преценка по точките за събеседниците си)?
Един вид критериите трябва да са малко по други и да са ясни, все пак тук си е малко като произвол..
(много ми хареса решението с оставянето на бележка след гласуването. Не е нужно да пише име на гласувалият, просто мотив за избора му. Така няма да има спорове, а по дадената оценка ще може да се извадят изводи от автора и.)
Обект А ми прочита мнението - за него е Окей
Обект Б ми прочита мнението - за него не е добро( отрицателен знак )