За триенето на мнения

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

За триенето на мнения

Мнениеот Sky_Knight » Чет Дек 20, 2007 6:38 pm

Във връзка с изчезващи мнения от форума искам да попитам - Защо? И след това да попитам, ако не защо, то тогава как да се премахне този дразнещ "ефект" от изтриването на мнения на чисто субективен модераторски принцип, който явно не важи за всички членове на форума... Мога веднага при поискване да дам пример/и. Първият е темата за критериите за оценяване и мнението на screamBoy, което макар и с лек офтопик в него беше по темата. А в темата има други видимо спамърски мнения... :(!:
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот RAM-FR » Чет Дек 20, 2007 6:39 pm

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=28919 Всичко е корупция
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Admin » Чет Дек 20, 2007 7:13 pm

@Sky_Knight
Кое точно му беше по темата? Би ли ми "превел", ако обичаш, въпросното мнение?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sky_Knight » Чет Дек 20, 2007 7:16 pm

Айде малко чат и тука - виж ЛС....
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот Alien » Чет Дек 20, 2007 11:38 pm

Всъщност това с триенето е доста дразнещо... ако нещо ПРОСТО не е по темата, тУрвате минус и заспивате. Ако е бясно обиждане, тогава трийте, ама иначе от къв зор? Бахти и произвола има у тоя форум!
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот outfaced » Чет Дек 20, 2007 11:47 pm

съгласен, че някой неща са глупости и не са по темата, обаче някак си факта, че преди малко са били там а после ги няма оставя едно такова леко кофти усещане за "биг брадър" ...

и както каза извънземния, нали за това беше тая работа с рейтинга - хората във форума сами да си преценяват кое ги кефи и кое не

с триенето на практика, даже се отнема правото да бъде наказан някой, за неподходящтото си поведение

ако трябва да има някаква система в тая работа, нека е за "еди колко си минуса събрани от едно мнение, то да се изтрива"
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот PtD » Пет Дек 21, 2007 12:05 am

Няма такова нещо "еди колко си минуса събрани за едно мнение" и ако си запознат със системата за рейтинги ще ти е ясно защо.

За триенето на мнения - имаме и по-важни неща за вършене, освен да обясняваме на всеки защо това или онова мнение е оф-топик.

@outfaced, минусите си ги отнасят за оф-топик, не се притеснявай. Поне аз първо слагам минус (ако мога) и след това го трия. И поне за мен е адски дразнещо, когато вляза в тема "Разгряване", да видя вътре вместо съвети и мнения за разгрявката (която е изключително важно нещо) как някой се заяжда с друг, или пък пуска голи снимки, щото му кефнало.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Пет Дек 21, 2007 12:28 am

Предложената от мен разгрявка се практикува от милиони в продължение на милиони години. С голям кеф и доказан успех. :santa2: Раздразнението на разни шушумиги е маргинален феномен, който следва да се отнесе към половите проблеми и/или отклонения на същите. Весела Коледа! :santa2::santa2::santa2:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот PtD » Пет Дек 21, 2007 12:42 am

Предложената от теб разгрявка има два фундаментални проблема:
1. Трябва ти жена подръка, а да я мъкнеш до началото и до края на маршрута е трудоемко
2. След загрявката никак не ти се кара

Виж, ако си съгласен че вместо карането ще загряваме по тоя начин... тогаз с две ръце съм за.

П.П. Или може би ти загряваш с лицата от мъжки пол в твоята група за каране? Това, разбира се, би те улеснило по т.1 по-горе, но за съжаление за мен е неприложимо.
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Пет Дек 21, 2007 12:55 am

Аз си имам жена подръка. Фундаменталните проблеми с разгрявката са си твои. Дано поне да ти идват отръки! Весела Коледа! :santa2:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот PtD » Пет Дек 21, 2007 12:58 am

:santa::agree:
Аватар
PtD

Мнениеот Alien » Пет Дек 21, 2007 1:06 am

Нещо се объркали темата, ако питате мен.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Admin » Пет Дек 21, 2007 11:21 am

Никой не е казвал, че след въвеждането на рейтингите модераторският контрол ще изчезне. Ако искате, проверете пак по големите теми, да се убедите.

Да намалее нуждата от модериране е само една от целите на рейтинговата система и на останалите промени, които бяха направени. Да чукам на дърво, ефект има. Но това не значи, че ще спрем да се занимаваме с постове, които противоречат на правилата, когато ги видим.

Искате обяснения, лошо няма. Само че обяснения изпращам на хората, които са от скоро във форума и може наистина да не разберат защо им е изтрит поста (например защото не са прочели правилата, което не ги оправдава, разбира се). Но ако си мислите, че ще губя време да давам обяснения на всеки, при положение че той не е изгубил време да се замисли дали е трябвало точно тук да си плесне офтопика (примерно) и при положение, че би трябвало отдавна да е понаучил правилата... няма да стане. Имам предвид обяснения, дадени в момента на използване на модераторските права. Иначе, в последствие се старая да отговарям, както виждате. Не ми пречи и да се извиня, когато съм допуснал грешка.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта