от Admin » Пет Дек 21, 2007 11:21 am
Никой не е казвал, че след въвеждането на рейтингите модераторският контрол ще изчезне. Ако искате, проверете пак по големите теми, да се убедите.
Да намалее нуждата от модериране е само една от целите на рейтинговата система и на останалите промени, които бяха направени. Да чукам на дърво, ефект има. Но това не значи, че ще спрем да се занимаваме с постове, които противоречат на правилата, когато ги видим.
Искате обяснения, лошо няма. Само че обяснения изпращам на хората, които са от скоро във форума и може наистина да не разберат защо им е изтрит поста (например защото не са прочели правилата, което не ги оправдава, разбира се). Но ако си мислите, че ще губя време да давам обяснения на всеки, при положение че той не е изгубил време да се замисли дали е трябвало точно тук да си плесне офтопика (примерно) и при положение, че би трябвало отдавна да е понаучил правилата... няма да стане. Имам предвид обяснения, дадени в момента на използване на модераторските права. Иначе, в последствие се старая да отговарям, както виждате. Не ми пречи и да се извиня, когато съм допуснал грешка.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.