Допитване за една секция в сайта...

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Къде да се появяват връзките към посочените по-долу материали?

В отделна секция, както е в момента
24
57%
В секция "Най-новото"
18
43%

Общо гласове : 42

Допитване за една секция в сайта...

Мнениеот Admin » Нед Яну 13, 2008 10:25 pm

Може би сте видяли, че от днес началната страница е малко променена. Секцията "Най-новото" е стеснена и до нея е изведена секцията "Прес-изявления и търговски съобщения", която до момента беше под Най-новото.

Поводът да променя налачната страница е малко странен и реално няма нищо общо със сайта, но така и така се наложи, та реших да я преподредя малко, за да може по-голяма част от информацията да е по-лесно достъпна и в същото време ясно обособена.

Както може би помните, секцията "Прес-изявления и търговски съобщения" съдържа материали, които по същността си са най-близко до новините, но са с по-различен източник - инициативата и подготвянето им са от страна на търговците, поради което имат както информационен, така и рекламен характер. Поради това аз смятам, че е добре те да са обособени. Другият вариант би бил да са под-рубрика на Новините и да се появават в Най-новото наред с останалите материали. Има доста сайтове, които са пример точно в тази насока.

Занимавам ви с това, тъй като новата подредба на началната страница може би не е удачна за всеки. Вече получих приятелски критики, че по този начин страницата е станала по-претрупана е по-зле организирана. На мен ми изглежда обратното, но може и да греша :) Затова реших да се допитам до повече хора, които в крайна сметка гледат сайта от другата страна.

Моля, гласувайте и отговаряйте само на поставения въпрос. Не превръщайте дискусията в такава за дизайна на сайта като цяло, за "технологията" и т.н. Тези неща са насрочени за оправяне през тази година, но ще отнемат месеци и сегашната дребна промяна няма нищо общо с тях. Както казах, просто използвах един новопоявил се повод да я направя.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот outfaced » Нед Яну 13, 2008 11:36 pm

при тая малка и фиксирана ширина на сайта да вкараш 3-та колона :dunno: :confused:

лично на мен ми става ... тясно

освен това подредбата не е съвсем дуракоустойчива и в накой браузъри се размества

Изображение

не може ли да е просто отделна препратка в главното меню

Изображение

иначе съм за отделна секция ... по прегледно е и лесно за намиране
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пон Яну 14, 2008 8:52 pm

Наистина е малко тясно, но пък за сметка на това се поема по бързо повече информация.Обикновенно,,НАЙ НОВОТО,, е един максимум два реда, та пробвай да вкараш новото каре по тях.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта