Поводът да променя налачната страница е малко странен и реално няма нищо общо със сайта, но така и така се наложи, та реших да я преподредя малко, за да може по-голяма част от информацията да е по-лесно достъпна и в същото време ясно обособена.
Както може би помните, секцията "Прес-изявления и търговски съобщения" съдържа материали, които по същността си са най-близко до новините, но са с по-различен източник - инициативата и подготвянето им са от страна на търговците, поради което имат както информационен, така и рекламен характер. Поради това аз смятам, че е добре те да са обособени. Другият вариант би бил да са под-рубрика на Новините и да се появават в Най-новото наред с останалите материали. Има доста сайтове, които са пример точно в тази насока.
Занимавам ви с това, тъй като новата подредба на началната страница може би не е удачна за всеки. Вече получих приятелски критики, че по този начин страницата е станала по-претрупана е по-зле организирана. На мен ми изглежда обратното, но може и да греша

Моля, гласувайте и отговаряйте само на поставения въпрос. Не превръщайте дискусията в такава за дизайна на сайта като цяло, за "технологията" и т.н. Тези неща са насрочени за оправяне през тази година, но ще отнемат месеци и сегашната дребна промяна няма нищо общо с тях. Както казах, просто използвах един новопоявил се повод да я направя.