Мнозина от вас може и да не знаят, но 1 юни е "рожденият ден" на MTB-BG.com. Преди 8 години.
Тази тема обаче е за нещо друго. За най-големите промени в сайта, откакто бе създаден. Започнахме ги отдалеч, още през декември 2008 г., и както изглежда, може да ги завършим през същия месец на 2009... Промените, които направихме във форума през пролетта, всъщност бяха наложени заради работата по сайта

Подробностите ще прочетете в сайта, там ще можете и да коментирате, но във всички случаи бих се радвал на мнението ви и в тази тема.

Ясно е, че на някои промените ще се харесат, на други не съвсем. Във всички случаи ще наблегна и тук на това, че в момента сме само в средата на пътя и тепърва има още много неща да се оправят.
За мен най-важното е, че една огромна част от работата вече е зад мен, че макар и не напълно завършен, новият сайт вече може да се ползва (всъщност това предстои да проверим

Старият вариант на сайта ще остане достъпен на адрес http://www.mtb-bg.com/old/ . На първо време много от статиите в неговата рубрика "Новини" ще можете да намерите единствено там, докато успея да ги прехвърля към новия. А има и статии, които завинаги ще си останат там, в архива.
Искам да изкажа благодарност към всички приятели, които ми помогнаха в това начинание.

Стискайте палци да няма проблеми с новия сайт и наздраве!