Мнозина от вас може и да не знаят, но 1 юни е "рожденият ден" на MTB-BG.com. Преди 8 години.
Тази тема обаче е за нещо друго. За най-големите промени в сайта, откакто бе създаден. Започнахме ги отдалеч, още през декември 2008 г., и както изглежда, може да ги завършим през същия месец на 2009... Промените, които направихме във форума през пролетта, всъщност бяха наложени заради работата по сайта
 Сега обаче, по една случайност точно навръх 1 юни, "beta версията" на второто поколение МТБ-БГ е готова.
 Сега обаче, по една случайност точно навръх 1 юни, "beta версията" на второто поколение МТБ-БГ е готова. Подробностите ще прочетете в сайта, там ще можете и да коментирате, но във всички случаи бих се радвал на мнението ви и в тази тема.

Ясно е, че на някои промените ще се харесат, на други не съвсем. Във всички случаи ще наблегна и тук на това, че в момента сме само в средата на пътя и тепърва има още много неща да се оправят.
За мен най-важното е, че една огромна част от работата вече е зад мен, че макар и не напълно завършен, новият сайт вече може да се ползва (всъщност това предстои да проверим
 ), което значи, че може отново да започнем да се виждаме по-често по пътеките.
 ), което значи, че може отново да започнем да се виждаме по-често по пътеките.   С някои съвсем скоро!
  С някои съвсем скоро!   
 Старият вариант на сайта ще остане достъпен на адрес http://www.mtb-bg.com/old/ . На първо време много от статиите в неговата рубрика "Новини" ще можете да намерите единствено там, докато успея да ги прехвърля към новия. А има и статии, които завинаги ще си останат там, в архива.
Искам да изкажа благодарност към всички приятели, които ми помогнаха в това начинание.

Стискайте палци да няма проблеми с новия сайт и наздраве!

С пожелания за щастливо детство и лек пубертет.
 С пожелания за щастливо детство и лек пубертет.
 )
  )