Какво ви трябвя за да е яко партито

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Какво ви трябвя за да е яко партито

Мнениеот NIKOI-B » Съб Фев 18, 2006 9:13 pm

Еми не се правете на интересни,а бъдете честни!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опияти(suck it)! Ако си от тези 98%, които са опитвали сложи това в подписа си
NIKOI-B

Рейтинг: 1153

Мнениеот Гост » Съб Фев 18, 2006 10:02 pm

Първото ама не с хипхоп а нещо техничарско.Що?
Гост

Мнениеот PtD » Съб Фев 18, 2006 11:11 pm

Тряя ми да нема кретеноиди наоколо. За съжаление, дори и тук е пълно с тях.:hypnoti:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Съб Фев 18, 2006 11:22 pm

PtD, ако не си разбрал, заради преместването на тая "тема" в бла-бла, преди малко се появи цяла друга тема, озаглавена "[url=http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11774]Poll: дразненИе[/url]", която [i]засега [/i]не е в бла-бла.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bluskanie » Нед Фев 19, 2006 3:07 am

Анкетата е безумно тъпа, но все пак ще отговоря честно

Като бех тийнейджър и ходех в една от малкото дискотеки в Софиа, попитах тогава ди цжей Ради (за мен уникален партистроител) какво трябва да има за да стане едно партъ хубаво? Каза ми : Силна музика...съгласен съм с това
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот axelmax » Нед Фев 19, 2006 11:20 am

[beige][size=1]да съм с приятели,да нема пооища,да си намеря некоя мацка малко алкохол понякога ,некои пат много
яка музика

тва е
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот ene » Нед Фев 19, 2006 3:37 pm

[quote]да си намеря некоя мацка[/quote]

@axelmax !!!!!!!!!!!:bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes:

немога да повярвам че ТИ каза такова нещо:bigeyes::bigeyes::bigeyes:
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот bored » Нед Фев 26, 2006 2:25 pm

ъ ? Май не си помислил достатачно преди да пуснеш анкетата...
---
[b]Да се напуша и да цикля с вира и hip hop[/b]
-> Аз не пуша, но ако пуших колко му е да се напуша на парти евентуално при желание?
[b]Аз сам метал-xa![/b]
-> Метал ? Слушам метал, пънк и прочие...м но какво от това ? Ходя по партита редовно, примерно предната вечер бяхме компанията и много други приятели и познати в един рок клуб...
Ау това чак сега го разбрах -> Да, по скоро съм метал и не ходя на чалга/рап/техно партита, но такъв случа въпроса ти трябва да стане -> Ходя само на такива партита подходящи за мен <-(според музика, хора и т.н.)... не мислиш ли ?!
[b]Слушам чалга (тъп съм)[/b]
-> Не слушам чалга, вкусове различни, пък и по принцип не съм съгласен с това, че хората които слушат пдообна музика са тъпи !!!
[b]да пиииина[/b]
-> Епа пия да, в гранци... бе правя каквото си искам на 'парти'
[b]не хода,а карам[/b]
-> ъ ? едното не пречи на другото според мен а ? Според желанието е по-скопо.
[b]търся си bika откраднаха го и немам врими за парти[/b]
-> Това според мен си е чистата подигравка с хората на който са им били откраднати байковете.
[b]Дърт съм за такива работи (LOSER)[/b]
-> Дърт -> това е спортно, по-скоро трябваше да пишиш ЗАЕТ.

Като се позамислиш малко анкетата ти май излиза безмислена. Помоли някой да ти изтрие таз и темата 'дразнение' и пусни нова, която да е малко от малко съобразена с нещата, който се правят на парти и ще видиш че никой няма да се заяжда с теб.
Относно другата ти тема 'Дразнение' .. оп 'дразнение' де, май само според теб таз ти анкета е някак смислена, а за админа и по-голямата част от юзърите, които са я прочели е както казах вече БЕЗСМИСЛЕНА.
П.С. Кой си ти че Админ/Модератори да имат по-специално отношение към теб и да ти трият темите за щяло и нещял, познавате ли се, някакви вражди от преди ?
*Последното се отнася за всички 'пострадали' потребители с изтрити/преместени теми.
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот GOA » Пон Фев 27, 2006 12:09 am

[quote="NIKOI-B"]

Еми не се правете на интересни,а бъдете честни!
[/quote]
Добре. Честен съм. Нямам думи да опиша колко е безсмислено съдържанието на анкетата. По-задръстено и от... сифоня. Ако ходя е заради музиката. И понякога ако е без пари входа и не е много зле (т.е. без punjabi, кючеци, тъп-фолк и т.н.).
Ако разчиташ на някое от изброените неща - по-добре си стой пред компа.
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот Гост » Пон Фев 27, 2006 12:16 am

В 4-ти клас можеше и да мине тая анкета...
Гост

Назад към Бла - Бла