от bored » Нед Фев 26, 2006 2:25 pm
ъ ? Май не си помислил достатачно преди да пуснеш анкетата...
---
[b]Да се напуша и да цикля с вира и hip hop[/b]
-> Аз не пуша, но ако пуших колко му е да се напуша на парти евентуално при желание?
[b]Аз сам метал-xa![/b]
-> Метал ? Слушам метал, пънк и прочие...м но какво от това ? Ходя по партита редовно, примерно предната вечер бяхме компанията и много други приятели и познати в един рок клуб...
Ау това чак сега го разбрах -> Да, по скоро съм метал и не ходя на чалга/рап/техно партита, но такъв случа въпроса ти трябва да стане -> Ходя само на такива партита подходящи за мен <-(според музика, хора и т.н.)... не мислиш ли ?!
[b]Слушам чалга (тъп съм)[/b]
-> Не слушам чалга, вкусове различни, пък и по принцип не съм съгласен с това, че хората които слушат пдообна музика са тъпи !!!
[b]да пиииина[/b]
-> Епа пия да, в гранци... бе правя каквото си искам на 'парти'
[b]не хода,а карам[/b]
-> ъ ? едното не пречи на другото според мен а ? Според желанието е по-скопо.
[b]търся си bika откраднаха го и немам врими за парти[/b]
-> Това според мен си е чистата подигравка с хората на който са им били откраднати байковете.
[b]Дърт съм за такива работи (LOSER)[/b]
-> Дърт -> това е спортно, по-скоро трябваше да пишиш ЗАЕТ.
Като се позамислиш малко анкетата ти май излиза безмислена. Помоли някой да ти изтрие таз и темата 'дразнение' и пусни нова, която да е малко от малко съобразена с нещата, който се правят на парти и ще видиш че никой няма да се заяжда с теб.
Относно другата ти тема 'Дразнение' .. оп 'дразнение' де, май само според теб таз ти анкета е някак смислена, а за админа и по-голямата част от юзърите, които са я прочели е както казах вече БЕЗСМИСЛЕНА.
П.С. Кой си ти че Админ/Модератори да имат по-специално отношение към теб и да ти трият темите за щяло и нещял, познавате ли се, някакви вражди от преди ?
*Последното се отнася за всички 'пострадали' потребители с изтрити/преместени теми.