@Nightwolf
О, бъди сигурен, че ще взема мерки срещу Newone! Много решителни! Още утре ще му се обадя и ще се опитам да го удавя в бира

:beer:
@all
Трябва да призная, че в случая не виждам грешка нито в постовете на Alien, нито в тези на bikerider и останалите. Всички сте прави, всеки за себе си. Факт е, че не винаги Nightwolf започва първи. Факт е, че той започна първи преди време, когато прояви болезнена за повечето посетители на форума мания към Атака, към тезите на нейния лидер, както и към политиката изобщо. С това той сам си навлече нежеланието на цял куп хора да говорят с него нормално и аз ги разбирам. Оттам нататък май всичко се свежда до обикновена и закономерна ескалация на напрежението.
Не обичам да търся виновни в такива ситуации, но в случая смятам, че Nightwolf започна първи, погледнато отгоре в общ план. Което, разбира се, не означава, че всичко трябва да продължава до безкрай.
На Nightwolf вече многократно му правих забележки за политическите теми, но реакция никаква. Затова вече му ги трия, лошото е, че бях много зает напоследък с външни неща и нямаше как да се намесвам навреме. Което допълнително напрегна обстановката. Дано занапред да успявам да действам по-бързо, но и аз не мога по цял ден да следя всеки нов пост из форума, така че на първо място призовавам всички "засегнати" към сдържаност.
Иначе, конкретно:
- ще бъдат трити всички политически теми, послания и т.н. на nightwolf (а и не само негови, докато не се успокои обстановката)
- ще бъдат трити всички заяждания (дори да не съдържат преки обиди) между Nightwolf и други представители на форума, независимо кой е започнал пръв.
Вярвам, че тези, към които се обърна Alien, ще ме разберат. В началото и аз бях сред спорещите с Nightwolf и все още не съм го видял да напише нещо, с което да успея да се съглася, но просто се уморих, а и не ми се ще постоянно да се заяждам с него, вярвам че и на никой друг не му е приятно да го прави, затова нека спрем заедно. От месец и нещо е видно, че няма никакъв смисъл.