в четвъртък видях...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот bikerider » Вто Май 16, 2006 3:20 pm

[quote="Newone"]

Ама оставете го животинчето на мира, де! Я колко ни е хубаво с него!Като в бразилски сериал...влезеш във форума, разчешеш на Вълчо по проскубаната козина, той се поозъби, евентуално се понаака, па смех....И след малко пак така...на мене доста ми помага в работата..А то иначе като поствам ще трябва и да мисля преди това...С Вълчо си е друго-всеки негов пост отприщва "поток на съзнанието"...:beer::beer::beer:
[/quote]

:D:agree::lol:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alien » Вто Май 16, 2006 4:36 pm

До кога ще продължава това безумие? По дяволите, последните 2 теми, които ми останаха да прочета бяха с ваши "препирни" с вълчо.

@байкрайдер, велко, чарли - направо ви се чудя. Големи хора сте, баси, а така леееееко не го показвате. Защо не го оставите? До кога с дребните заяждания?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Вто Май 16, 2006 4:44 pm

[quote="Alien"]

До кога ще продължава това безумие? По дяволите, последните 2 теми, които ми останаха да прочета бяха с ваши "препирни" с вълчо.

@байкрайдер, велко, чарли - направо ви се чудя. Големи хора сте, баси, а така леееееко не го показвате. Защо не го оставите? До кога с дребните заяждания?
[/quote]

Да разбирам, че предлагаш да го оставим да псува наред? Днеска той, утре половината форум.

Ма верно кво ли съм се загрижил за форума :dunno:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 16, 2006 4:51 pm

[quote="Alien"]

[/quote]

Хич няма да се заяждам с него. Вари го, печи го ама като не ще седалка на колелото, а само колче аз кво мога да направя?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alien » Вто Май 16, 2006 4:58 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Alien"]

[/quote]

Да разбирам, че предлагаш да го оставим да псува наред? Днеска той, утре половината форум.

Ма верно кво ли съм се загрижил за форума :dunno:
[/quote]

Съжалявам, че го казвам, но не винаги той започва пръв... да не кажа много по-малкото пъти. Не отричам, че говори безумни неща, че изобщо не им е мястото тук, че продължава с глупостите въпреки всички забележки, но е и факт, че КАКВОТО и КЪДЕТО и да напише нещо той (дори и по темата и не свързано с политика) вие му скачате супер грозно. Може би ако престанете да го обиждате и той ще престане. Обратното важи също, разбира се. Странно е, че аз съм човекът, който ви го казва това, но вие се държите не по-малко гнусно и от него... особено с тъпите обиди, които си разменяте.

Едит: Мисля, че ви е ясно, защо се обръщам към вас, нали...

[size=67][color=beige]Айде, сега аз съм наред...[/color][/size]
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Myxa-TePoPuCT » Вто Май 16, 2006 6:42 pm

Верно че тоя форум взе да се пълни с все повече глупости ...

sry за офтопика, ако може да се нарече офтопик де... че то в тая тема ............

@вълчо земи си мери малко приказките бе, изобщо чел ли си правилата на форума ?
Myxa-TePoPuCT

Рейтинг: 1200

Мнениеот velco » Вто Май 16, 2006 6:51 pm

[quote="Alien"]
@байкрайдер, [b]велко[/b], чарли - направо ви се чудя. Големи хора сте, баси, а така леееееко не го показвате. Защо не го оставите? До кога с дребните заяждания?
[/quote]

А. Правилното изписване е "velco". Произнася се "Момчил" :rofl:

B. Че аз к'во, да не съм го обидил ? :angel:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот thekidtwist » Вто Май 16, 2006 7:09 pm

[b]Почва да ми липсва Акселмаксел![/b] :bawling:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Newone » Вто Май 16, 2006 7:10 pm

@Alien

Принципно си прав, но точно поради причината, поради която се обръщаш към по-зрелите членове на форума е редно да се обърнеш първо към четириногото.Не съм съгласен с оценката/преценката ти, че Байкрайдър, Велко и Новембър Чарли започват първи в повечето случаи.Предполагам, че нямаш време да четеш цялото словоблудство, произтичащо от клавиатурата на горския санитар.От около два месеца, аз се въздържам, а не смятам, че досега съм показал нервност, злост или компенсаторни реакцийки...Въпросната закуска за вълкодави, успя да прекрачи границите и на моето търпение..И сега защото съм по-интелигентният да млъкна?Най-вероятно, да, но не преди да си направя малко кеф...Прав си, наистина, но е късно за тази позиция.Не виждаш ли, че, когато го оставиш, този бълхарник започва да публикува списъци, в които присъстват имената на най-стойностните хора, които са се родили в тази държава, която и аз с гордост наричам своя...Аре, много приказки на пазара..Вълчо, ти нали си знаеш, че не е хубаво да се запознаваме?;)8)
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот did » Вто Май 16, 2006 7:22 pm

а аз в четвъртък видях Nightwolf.

оказа се обикновен маймун.

имам и доказателство:

[url]http://bikedir.com/usr/did/germany1/images/p1030509.jpg[/url]
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alien » Вто Май 16, 2006 7:43 pm

Ето го и дид почна... :(

@Newone - прав си, не му чета всичките изляния, но в няколко теми видях, че той си пише нещо нормално, след което някой му се нахвърля ГРУБО. В началото си го заслужаваше, но тъй като видяхме, че не може да му се налее акъл в главата защо не го оставите?! Голяма работа, публикувал някакъв си списък... вие ако му се връзвахте на всичките глупости трябваше да флъднете форума... всъщност, като се замисля, точно това се случва, което означава, че очевидно му се връзвате. Е точно това се чудя - а сте големи хора... :) Но как да е, аз съм малък още, не разбирам. :) А и нямам времето да му чета всичките постове и да му отговарям. Но просто ми писна в 30% от темите да са ваши постове на безкрайни препирни и грозни обиди.

@Nightwolf - мисля, че може да се говори с теб човешки. Ще те помоля, аз лично, да престанеш да обиждаш когото и да е било. Вече помолих и другите. Ще е по-добре за всички. Да видим колко ще издържите... а за политическите теми - ми хуу, тъпи сме всички, не можеш да ни убедиш. Защо не престанеш?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот chiMol » Вто Май 16, 2006 8:17 pm

какво се хващате за момичето сички човека може да е харесал колелото и да иска да се запознае с мацката заради колелото й !!!!!!!!
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот Ozzie » Вто Май 16, 2006 9:02 pm

ъмммм... даааа... текерлека на момата не е лош- тъмносин Кенъндейл Чейс с Уанпоинтфайв няк'фо Маниту- май че Станс Блънт...:D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Гост » Вто Май 16, 2006 9:04 pm

Originally posted by Newone

[quote]списъци, в които присъстват имената на най-стойностните хора, които са се родили в тази държава[/quote]

Може би имаш предвид Андрей Луканов,Стефан Софиянски или Сашко Божков свероятно?:rofl: :crazy:
А може би пък имаш чифутски корен?

[quote]която и аз с гордост наричам своя[/quote]

Ти ли бе!?:puke:

[quote]Вълчо, ти нали си знаеш, че не е хубаво да се запознаваме?
[/quote]

Не,не си знам.Това заплаха ли е?Не обичам да се бия,освен в краен случай,но не си мисли,че ще те жаля!

@Admin
Вземи мерки срещу новака,който ме заплаши съвсем открито.Такива не трябва да има тук.

Бреей,писна ми от тия отворковци!Като са по-големи и дай те само да се налагат!Все те са прави,все тях да гледаме и слушаме...А който дръзне да се противопостави и дори да им каже нещо различно,което не са чували(поради ограничения си избор от информационни източници)та белкем им остане нещо в тиквите-те вкупом скачат да се защитят от едно евентуално "проглеждане" и виждане на нещата от друг ъгъл.Това е най-лошото приятели,което може да получите от един разговор с мен,а вие се страхувате.Страхувате се да признаете,че съм прав в много от случаите, за които се караме.А защо?Защо?!

@Alien
Евала,имало и по-разумни тук!Да,може да се говори с мен нормално(виж първите ми постове в голямата тема за АТАКА-как опитвах с добро,докато не го избиха на цинизъм),но понякога се дразня от твърдоглавието и ограничения им мироглед,демонстриран поне във форума.Типично по български.Българина докато не го пребиеш от бой,не ще и не иска да те чуе.Това съм забелязал.Но все си мисля,че трябва да има и по-цивилизован начин.Знам ли...

Това беше последния :offtopic:от моя страна по темата.Модераторите да процедират както сметнат за добре.:peace:
Гост

Мнениеот Harka » Вто Май 16, 2006 9:18 pm

[quote="Nightwolf"]
@Admin
Вземи мерки срещу новака,който ме заплаши съвсем открито.Такива не трябва да има тук.
[/quote]

Нагъл си!
Аватар
Harka

Мнениеот Admin » Вто Май 16, 2006 9:30 pm

@Nightwolf
О, бъди сигурен, че ще взема мерки срещу Newone! Много решителни! Още утре ще му се обадя и ще се опитам да го удавя в бира :roll2::beer:

@all
Трябва да призная, че в случая не виждам грешка нито в постовете на Alien, нито в тези на bikerider и останалите. Всички сте прави, всеки за себе си. Факт е, че не винаги Nightwolf започва първи. Факт е, че той започна първи преди време, когато прояви болезнена за повечето посетители на форума мания към Атака, към тезите на нейния лидер, както и към политиката изобщо. С това той сам си навлече нежеланието на цял куп хора да говорят с него нормално и аз ги разбирам. Оттам нататък май всичко се свежда до обикновена и закономерна ескалация на напрежението.
Не обичам да търся виновни в такива ситуации, но в случая смятам, че Nightwolf започна първи, погледнато отгоре в общ план. Което, разбира се, не означава, че всичко трябва да продължава до безкрай.
На Nightwolf вече многократно му правих забележки за политическите теми, но реакция никаква. Затова вече му ги трия, лошото е, че бях много зает напоследък с външни неща и нямаше как да се намесвам навреме. Което допълнително напрегна обстановката. Дано занапред да успявам да действам по-бързо, но и аз не мога по цял ден да следя всеки нов пост из форума, така че на първо място призовавам всички "засегнати" към сдържаност.
Иначе, конкретно:
- ще бъдат трити всички политически теми, послания и т.н. на nightwolf (а и не само негови, докато не се успокои обстановката)
- ще бъдат трити всички заяждания (дори да не съдържат преки обиди) между Nightwolf и други представители на форума, независимо кой е започнал пръв.
Вярвам, че тези, към които се обърна Alien, ще ме разберат. В началото и аз бях сред спорещите с Nightwolf и все още не съм го видял да напише нещо, с което да успея да се съглася, но просто се уморих, а и не ми се ще постоянно да се заяждам с него, вярвам че и на никой друг не му е приятно да го прави, затова нека спрем заедно. От месец и нещо е видно, че няма никакъв смисъл. :banghead:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Май 16, 2006 9:53 pm

Офф,защо трябваше и тази забавна тема да я осерете така?
Малко ли вълчи теми имате,та и още трябва да окупирате.
Пфууу.:)Са остава и да се започнете в Мош гърл и ке ви утепа.:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Предишна

Назад към Бла - Бла