от Admin » Нед Окт 08, 2006 9:25 am
Зачудих се дали да пиша нещо в темата, преди да я заключа (за съжаление доста бързичко се е развила, а мен ме нямаше последните 40 часа, та малко късна е реакцията).
Shady, можеш да ми се сърдиш колкото искаш, но погледнато и отстрани, проблемът си е само в теб, не в другите.
Сам твърдиш, че караш едва ли не някакъв неповторим стил. Не искаш да ти дават акъл за него. Добре. Тогава ти защо даваш на другите акъл? Защо във всяка втора тема напоследък предизвикваш разни "Про DH-ари" да скачат тоя дроп, или оня дроп, за да ти покажели, докажели...? Никой не иска нищо да ти доказва на теб, това са си 100% комплекси. На никой не му е до твоите дропове, за никого те не са цел №1. Представи си, повечето хора, освен да копат и да дропят, предпочитат най-вече да карат, пък ако могат в процеса на каране да скачат от разни скокове, падове и т.н., още по-добре и по-забавно. За други пък не. Във всеки случай ми е трудно да се сетя за случай, когато някой е седнал да ти дава акъл лично на теб - ако се раздава такъв, той е по-скоро за останалите читатели и посетители.
А какво да кажем за настоящата тема? Бендър брат ли ти е? Братовчед? Приятел? Какво се разпали толкова заради него?
И защо плашиш другите с това, че ще си продадеш колелото? Това си е твой проблем, нали няма да продаваш нечие чуждо?
Изобщо, ако човек се напъне и успее да прочете постовете ти в тази тема (което е много трудно), едва ще може да ти напише нещо различно от написаното вече.
И аз не знам за какво го написах това. Сигурно се залъгвам, че може и да го разбереш или да се промениш, но богатият опит досега показва, че такива неща не се случват - всеки път нова криза, всеки път другите са криви за нещо, другите ти дават акъл, другите не те разбират, и, да не забравим, другите <s>карат</s>дропят по-зле от теб.
Ако целта ти наистина е да станеш дропер №1 в България, считай я за постигната. И сега какво? Ако не постигаш удовлетвореност, уважение, слава и т.н., въпреки постигането на тази цел, недей да търсиш вината у другите хора. Може би проблемът е в целта...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.