Bender починал !?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Окт 07, 2006 8:19 pm

Щом несамо непожела да разбереш последния ми пост,ами и продължаваш да фантазираш някакви случки(Не визирам за НДК) и ме изкарваш подстректале номер едно в случайте когато ти се присмиват,твой си проблем.

Живей си в твоя измислен свят.
Просто ти казвам,да не го пренасяш в нашия.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 8:29 pm

Добре бе брато - аз ти давам практически примери с доказателства и ти накрая без никаква доказателствена част ми казваш,че съм живеел в измислен свят, а твоя/вашия е истинския ?! И кое от МОЯ свят е грешно... Дай да си свериме часовниците... Покажи ми че аз греша... Кажи ми за кое излъгах в постовете ми досега. а не ми върти няколко думи - комоцио, психични отклонения. а пък сега и Паралелини светове... Сега ти излизаш все едно ти си комоцио и с психични отклонения... :dunno:
Или се примири че имаме различни възгледи или дай да сме наясно кой крив и кой прав. Докажи своето както аз моето....
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Окт 07, 2006 8:54 pm

:bigeyes:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот mih » Съб Окт 07, 2006 9:08 pm

[quote="Shady™"]
...Аз да съм казал че съм съвършен и PRO(любимата [b]НИ [/b]дума... )
[/quote]

ей го на, вече и в множествено число взе се изразява :hbang2::lolup:

абе, Владко, скоро да не почнеш и да спориш сам със себе си?:lol:

@Метален
чудя ти се колко време и емоции му отделяш само, и то за какви неща...- кой-какво-че-по-че-най...:nono:
дай да го оставим на мира, че глей кви кризи прави :banghead: :dunno:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот SpoileR » Съб Окт 07, 2006 9:14 pm

:bigeyes::eek::boggled:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот krasy » Съб Окт 07, 2006 9:15 pm

Дайте му някакви успокоителни на този юнак, че истеряса! Споко светът няма нужда от още един психопад! Пази си здравето!:hbang2::hbang2::hbang2:
krasy

Рейтинг: 1250

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 9:22 pm

[quote="mih"]

[quote="Shady™"]
...Аз да съм казал че съм съвършен и PRO(любимата [b]НИ [/b]дума... )
[/quote]

ей го на, вече и в множествено число взе се изразява :hbang2::lolup:
[/quote]

And now it`s time for our show : ASK Metal... Starring : Metal_Psycho ...

Ей лудия е тука and i`m going to kill ya :bomb::boxing::clap::dgrin::hypnoti::mean::qright::uzi::rofl:
Аватар
Shady™

Мнениеот krasy » Съб Окт 07, 2006 9:29 pm

Много ме е страх. Развали ми съня.:D:xx(:
krasy

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 9:33 pm

Eeee.. Sorry...:I
Все пак съм изперкал, трябваше да го очакваш :rofl: ... Затова отиди на сигурно в ИСТИНСКИЯ свят... :rofl: Или на "Паралелна Вселена"...:clap:
Аватар
Shady™

Мнениеот krasy » Съб Окт 07, 2006 9:39 pm

Няма истински свят,светът си го правиш ти! Моят свят не е по-реален от твоят,но ти натрапваш своят много грубо. Така потъпкваш чуждата свобода и затояа са срещу теб.Малко турпимост и ще си по-щастлив. Успех
krasy

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 9:46 pm

[quote="krasy"]

Няма истински свят,светът си го правиш ти! Моят свят не е по-реален от твоят,но ти натрапваш своят много грубо. Така потъпкваш чуждата свобода и затояа са срещу теб.Малко турпимост и ще си по-щастлив. Успех
[/quote]

Хехе :beer: абе аз съм си спокоен и уравновесен, само че като ми газят в света ми (само как звучи :rofl:) се паля много... Ама то май всичко почна от неразбраната псувня и от това че стана sistem overload and baТТeries empty относно чувството за хумор, поради големия наплив от "тънки шегички" ... :crazy:
Всичко си има граници... Аз даже не съм пробвал да се доближавам до тях, пък камоли да ги прекрачвам или играя с тях. Просто някои хора are playing with the fire :flamethr: ...

От няколко месеца форума заприлича на арена за ебавки и закчки и от там на бойно поле :(!: Какво ви става на всички. Ако ме разбирате правилно - голяма част от вас се превърнаха в една "TOYAGA" (а мисля че знаете че много хора не го харесват и защо) и тука почва да става нещо като чужд сред свои... До оня ден с някой си приятел и на следващия ден - :dark: ... Незнам замислете се малко и се огледайте ? Само забележете в колко теми във форума всеки ден има реплики от сорта на : идиот, кретен, малумник, копеле и се появиха някави гадни и подли шеги и т.н. :disagree:

Уж сме "една кръв" а реално голяма част от вас се превръщат в нещо друго... Дали това е етапно - незнам...
Аватар
Shady™

Мнениеот krasy » Съб Окт 07, 2006 9:55 pm

В този ред на мисли се сетих една старошопска приказка " оти да се косим като че ми мине". Не разбираш ли, че те палят за удоволствие.:beer:
krasy

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 10:00 pm

[quote="krasy"]

В този ред на мисли се сетих една старошопска приказка " оти да се косим като че ми мине". Не разбираш ли, че те палят за удоволствие.:beer:
[/quote]

Абе незнам до колко си прав, ама трябва да съм супер задръстен че да си правя кефа като "паля" друг.Ама наистина много зле трябва да си и с болен мозък... Опитвам се да си се предствя в такова амплоа и нества... Просто незнам колко ГИГА тъп и изпаднал и колко ли още други думи синоними на тея трябва да си че да го направиш. НО ако е така - почвам силно да се притеснявам какво правя тук :banghead: .Особено пък тук да правя така(както според тебе правят някои)...
Тук искам да имам приятели(хора с които да карам, хора със сходни на мойте интереси, хора на които да помогна(с правене на "уреди" за каране. Да сме си рамо до рамо, а не :dark: ....
Аватар
Shady™

Мнениеот maxxis » Съб Окт 07, 2006 10:10 pm

.
Аватар
maxxis

Рейтинг: 1240

Мнениеот MAN6 » Съб Окт 07, 2006 10:42 pm

а видехте ли камата как зафърли антерията? ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Zink » Съб Окт 07, 2006 11:35 pm

Видехме. Разгорещил се беше човеко
True Riders Team
Zink

Мнениеот MAN6 » Съб Окт 07, 2006 11:38 pm

аха ама не достатъчно щото после си беше мокър... горкото момче :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот flex » Нед Окт 08, 2006 12:25 am

В случая аз бих защитил Бендер щото наистина си мисля че изказвания от сорта на 'не мое да кара' са малко пресилени. Щом си има спонсори и му дават да кара значи явно може. А пък и напрактика зад гърба си има доста. Винаги е интересно какво ново ще направи, нищо че неговото са си чисти каскади и да оживее след толкова много дропове си е все пак някакво умение.
Chuck Norris smells what the Rock is cooking... because the Rock is Chuck Norris' personal chef.
Аватар
flex

Мнениеот x6x » Нед Окт 08, 2006 12:43 am

Няма какво да защитаваш Бендер,всичко започна от една безобидна (на пръв поглед) шега.
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот Admin » Нед Окт 08, 2006 9:25 am

Зачудих се дали да пиша нещо в темата, преди да я заключа (за съжаление доста бързичко се е развила, а мен ме нямаше последните 40 часа, та малко късна е реакцията).
Shady, можеш да ми се сърдиш колкото искаш, но погледнато и отстрани, проблемът си е само в теб, не в другите.
Сам твърдиш, че караш едва ли не някакъв неповторим стил. Не искаш да ти дават акъл за него. Добре. Тогава ти защо даваш на другите акъл? Защо във всяка втора тема напоследък предизвикваш разни "Про DH-ари" да скачат тоя дроп, или оня дроп, за да ти покажели, докажели...? Никой не иска нищо да ти доказва на теб, това са си 100% комплекси. На никой не му е до твоите дропове, за никого те не са цел №1. Представи си, повечето хора, освен да копат и да дропят, предпочитат най-вече да карат, пък ако могат в процеса на каране да скачат от разни скокове, падове и т.н., още по-добре и по-забавно. За други пък не. Във всеки случай ми е трудно да се сетя за случай, когато някой е седнал да ти дава акъл лично на теб - ако се раздава такъв, той е по-скоро за останалите читатели и посетители.
А какво да кажем за настоящата тема? Бендър брат ли ти е? Братовчед? Приятел? Какво се разпали толкова заради него?
И защо плашиш другите с това, че ще си продадеш колелото? Това си е твой проблем, нали няма да продаваш нечие чуждо?
Изобщо, ако човек се напъне и успее да прочете постовете ти в тази тема (което е много трудно), едва ще може да ти напише нещо различно от написаното вече.
И аз не знам за какво го написах това. Сигурно се залъгвам, че може и да го разбереш или да се промениш, но богатият опит досега показва, че такива неща не се случват - всеки път нова криза, всеки път другите са криви за нещо, другите ти дават акъл, другите не те разбират, и, да не забравим, другите <s>карат</s>дропят по-зле от теб.
Ако целта ти наистина е да станеш дропер №1 в България, считай я за постигната. И сега какво? Ако не постигаш удовлетвореност, уважение, слава и т.н., въпреки постигането на тази цел, недей да търсиш вината у другите хора. Може би проблемът е в целта...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Бла - Бла