Crimson написа:А по какво определяте дали сте или не сте селяндур ??? Некви си ваши критери предполагам. Бил кореняк софиянец разбишшш ли и определено не бил селяндур

Предполагам че визираш мен, защото аз единствен съм написал "кореняк софиянец" Ще обясня защо не се чуствам селяндур. Защото:
Изхвърлям си боклука разделно, не се блъскам в адския транспорт, винаги отстъпвам мястото си на по възрастните хора от мен, не ям в превозните средства, не говоря на висок глас и не се смея като луд в автобуса, не псувам на улицата, не плюя на улицата. На кръстовището на Орлов мост, на който и да е светофар за пешеходци винаги минавам само на зелена светлина, а не когато е червено и няма никакви коли. Дори тогава не минавам. Това е малка част от нещата които ме отличават от повечето хора в София (голямото село). Пък и родителите оказват някакво влияние нали, зависи си от възпитанието. Аз мисля че моите родители са ме възпитали много добре.
В последствие и друго се сетих. Ще дам пример отново с градския транспорт. Когато нямам билет и се качи контрола не се разправям и не роптая и не давам за пример че понеже автобуса много закъснял затова не съм дупчил билет. Мълча си и си плащам глобата, и то защото не съм балък ами защото правилата са за това за да се спазват. Последния месец ме глобиха 2 пъти
Crimson написа:Щом казваш

Ами казвам да, нали искаш адекватен отговор на твоя въпрос. Надявам се че си го получил.

Crimson написа:Щом казваш

Егаси якото, според твоите критери 95% са селяндури

Зееем ти чукнем един +

Не казвам, така излиза. Аз изложих това което ме отличава от повечето хора, все пак имам някави наблюдения. И всеки определя сам поведението си както на улицата, така и в училище, и тн.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer