Селяндур ли сте?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Ти си ебати селяндура, честно!

No!
29
30%
Yes :)
26
27%
дразниш ме бате, внимавай!
43
44%

Общо гласове : 98

Мнениеот bikerider » Вто Дек 25, 2007 2:24 am

:roll2:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Вто Дек 25, 2007 10:14 am

Мъро написа: Малко офтопик на софийска тематика: ако дереджето в столицата не беше такова каквото е в момента (от гледна точка на трафик)

Eла да видиш какъв е трафика и има ли го изобщо от събота.
"Софиянци" си отидоха по родните места, няма такъв рай за каране.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Crimson » Вто Дек 25, 2007 11:27 am

А по какво определяте дали сте или не сте селяндур ??? Некви си ваши критери предполагам. Бил кореняк софиянец разбишшш ли и определено не бил селяндур :dunno:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот THEZOGGO » Вто Дек 25, 2007 11:48 am

Crimson написа:А по какво определяте дали сте или не сте селяндур ??? Некви си ваши критери предполагам. Бил кореняк софиянец разбишшш ли и определено не бил селяндур :dunno:

Предполагам че визираш мен, защото аз единствен съм написал "кореняк софиянец" Ще обясня защо не се чуствам селяндур. Защото:
Изхвърлям си боклука разделно, не се блъскам в адския транспорт, винаги отстъпвам мястото си на по възрастните хора от мен, не ям в превозните средства, не говоря на висок глас и не се смея като луд в автобуса, не псувам на улицата, не плюя на улицата. На кръстовището на Орлов мост, на който и да е светофар за пешеходци винаги минавам само на зелена светлина, а не когато е червено и няма никакви коли. Дори тогава не минавам. Това е малка част от нещата които ме отличават от повечето хора в София (голямото село). Пък и родителите оказват някакво влияние нали, зависи си от възпитанието. Аз мисля че моите родители са ме възпитали много добре.
В последствие и друго се сетих. Ще дам пример отново с градския транспорт. Когато нямам билет и се качи контрола не се разправям и не роптая и не давам за пример че понеже автобуса много закъснял затова не съм дупчил билет. Мълча си и си плащам глобата, и то защото не съм балък ами защото правилата са за това за да се спазват. Последния месец ме глобиха 2 пъти
Crimson написа:Щом казваш :)

Ами казвам да, нали искаш адекватен отговор на твоя въпрос. Надявам се че си го получил. :)
Crimson написа:Щом казваш :) Егаси якото, според твоите критери 95% са селяндури ;) :beer: Зееем ти чукнем един + :beer:

Не казвам, така излиза. Аз изложих това което ме отличава от повечето хора, все пак имам някави наблюдения. И всеки определя сам поведението си както на улицата, така и в училище, и тн.
Последна промяна THEZOGGO на Вто Дек 25, 2007 12:12 pm, променена общо 4 пъти
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Crimson » Вто Дек 25, 2007 11:59 am

Щом казваш :) Егаси якото, според твоите критери 95% са селяндури ;) :beer: Зееем ти чукнем един + :beer:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот agent_Jekov » Вто Дек 25, 2007 12:24 pm

People = Shit написа:Първо прочетох "Сладур ли сте" и викам кви са тея изнежени анкети :rofl:
:lol:
Аз лично съм по-склонен да простя на някой кореняк софиянец ако го видя да си хвърля боклука на улицата примерно, отколкото на някой сельо.Не ми се обяснява сега защо.

@airborneone Ще видиш и като направят Луковит столица какъв рай ще е тука не само за каране, а и за живеене въобще. :santa2:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот bikerider » Вто Дек 25, 2007 4:46 pm

@THEZOGGO: както и да го увърташ всички тука сме селяндури. Освен Тедиту, разбира се! :roll2:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Antares » Вто Дек 25, 2007 8:38 pm

дедо ми е от село Калища, Пернишко, другия ми дедо е от Козлодуйско, я съм роден у Софио, изтраснал съм у Пловдив, майна, като съм извлякъл максимум селянио от сите.
Язе си плювам, оригам, пърдим звучно на всекаде, бием си жено, епа я немам жена и си бием пацата с рака... Фъргам си боклуко през терасо, епа язе живеем у Суходол на квартира, през терасо ми е бунището...Нема таквоз фрийрайд по балите... Че го е*ем ония Бойко, мразим да ме будят сирени и букловози сабахлем...
Иначе слушам black, thrash, gothic и industrial поп-фолк, любимата ми певица е една такава, само с малко име, помня, че имаше големи бозки, да ти окапе цифката га ги видиш.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Предишна

Назад към Бла - Бла