Имаме ли бояджия във форума?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Имаме ли бояджия във форума?

Мнениеот jeep0700 » Чет Дек 08, 2011 10:01 am

Любопитствам по въпроса за боядисване на велорамка.
Цвят съм избрал. Търся някой да я боядиса. Рамката ще си я подготвя сам, само бояджийски майсторлък си търся.
От Пловдив съм.
Аватар
jeep0700

Рейтинг: 1320

Re: Имаме ли бояджия във форума?

Мнениеот CocaCola » Чет Дек 08, 2011 4:55 pm

jeep0700 написа:Любопитствам по въпроса за боядисване на велорамка.
Цвят съм избрал. Търся някой да я боядиса. Рамката ще си я подготвя сам, само бояджийски майсторлък си търся.
От Пловдив съм.

royalracing,ама е малко сакатлък :D :agree:
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Мнениеот kriisoo » Чет Дек 08, 2011 5:08 pm

Първо, че колегата jeep0700 е от Пловдив... Хуу ще я прати по Еконт в София... Ама да препоръчваш royalracing :crazy: Това, че си боядисва рамката със боя от магазина за 3лв. без лак, без грунд, без нищо само полага една боя не го прави бояджия, а той си знае какво... Аз му го казах какъв е, като разбрах, че си е боядисал и лагерите на рамката :crap:

:beer:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот CocaCola » Чет Дек 08, 2011 5:09 pm

kriisoo написа:Първо, че колегата jeep0700 е от Пловдив... Хуу ще я прати по Еконт в София... Ама да препоръчваш royalracing :crazy: Това, че си боядисва рамката със боя от магазина за 3лв. без лак, без грунд, без нищо само полага една боя не го прави бояджия, а той си знае какво... Аз му го казах какъв е, като разбрах, че си е боядисал и лагерите на рамката :crap:

ЕЕ знаеш,че е боядисал вилката ми и е що годе добре :D :agree:
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Мнениеот jeep0700 » Чет Дек 08, 2011 6:07 pm

CocaCola написа:
kriisoo написа:Първо, че колегата jeep0700 е от Пловдив... Хуу ще я прати по Еконт в София... Ама да препоръчваш royalracing :crazy: Това, че си боядисва рамката със боя от магазина за 3лв. без лак, без грунд, без нищо само полага една боя не го прави бояджия, а той си знае какво... Аз му го казах какъв е, като разбрах, че си е боядисал и лагерите на рамката :crap:

Милко,
не става. Трябва ми човек, дето работата му е бояджия. Търся ефект от работата. :wavey:
Аватар
jeep0700

Рейтинг: 1320

Мнениеот royalracing » Съб Дек 10, 2011 10:36 pm

Яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя,гледам съм се издигнал по форумите, а а а ?
CocaCola написа:

kriiso-Не си въобразявай,нищо не си ми казал! :D
Не е с боя,а с флакон :D за лагерите,беше простотия,да,но ги смених :D .
Никъде не съм споменавал,че съм бояджия,и не държа никои да ме препоръчва,в прав ред си го казвам-АЗ НЕ МОГА ДА БОЯДИСВАМ :magnify: .
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Назад към Бла - Бла