Любопитствам по въпроса за боядисване на велорамка.
Цвят съм избрал. Търся някой да я боядиса. Рамката ще си я подготвя сам, само бояджийски майсторлък си търся.
От Пловдив съм.
jeep0700 написа:Любопитствам по въпроса за боядисване на велорамка.
Цвят съм избрал. Търся някой да я боядиса. Рамката ще си я подготвя сам, само бояджийски майсторлък си търся.
От Пловдив съм.
kriisoo написа:Първо, че колегата jeep0700 е от Пловдив... Хуу ще я прати по Еконт в София... Ама да препоръчваш royalracingТова, че си боядисва рамката със боя от магазина за 3лв. без лак, без грунд, без нищо само полага една боя не го прави бояджия, а той си знае какво... Аз му го казах какъв е, като разбрах, че си е боядисал и лагерите на рамката
![]()
CocaCola написа:kriisoo написа:Първо, че колегата jeep0700 е от Пловдив... Хуу ще я прати по Еконт в София... Ама да препоръчваш royalracingТова, че си боядисва рамката със боя от магазина за 3лв. без лак, без грунд, без нищо само полага една боя не го прави бояджия, а той си знае какво... Аз му го казах какъв е, като разбрах, че си е боядисал и лагерите на рамката
![]()
ЕЕ знаеш,че е боядисал вилката ми и е що годе добре![]()
CocaCola написа:kriisoo написа:Първо, че колегата jeep0700 е от Пловдив... Хуу ще я прати по Еконт в София... Ама да препоръчваш royalracingТова, че си боядисва рамката със боя от магазина за 3лв. без лак, без грунд, без нищо само полага една боя не го прави бояджия, а той си знае какво... Аз му го казах какъв е, като разбрах, че си е боядисал и лагерите на рамката
![]()
ЕЕ знаеш,че е боядисал вилката ми и е що годе добре![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта