от Antares » Пон Фев 13, 2012 11:47 am
Снощи запалих специално подбрани ароматични пръчици, направих пентаграма от свещи и седнах в центъра й, за да медитирам. След като отпуснах тялото и дишането си, духът се отдели от тялото ми и се понесе в пространството.
Тогава се пренесох в магазин БАС и ги видях, вратите - заключени, кепениците - спуснати, а вътре, на една масичка се бяха събрали всичките шефове и управителя на магазина, заобиколили една малка дървена масичка, на която имаше струпани листя, пепелник и много изпушени цигари. Едвам-едвам ги осветяваше електрическа крушка, а те, с мрачни и напрегнати погледи обмисляха своя голям удар! Мислеха как да създадат рамка, направена от станиолите от шоколадови яйца Киндер Сюрприз и да ги продават, като висококачествени Downhill рамки на пазара. Предвид ефирното ми състияние, не можах да видя точните цифри на листовете пред тях, но ги чух да говорят за рекламната кампания, мислеха да създадат клип, в който да изглежда сякаш Дани Макаскил кара базирано на тази рамка колело върху конктактната мрежа на тролеите пред НДК. Душата ми беше потресена от тази гледка и понеже не исках да рискувам да остане вовеки отделена от тялото ми - се понесох отвъд, измъчвана от агония и ужас от видятото и чутото, душата ми се понесе без път и посока... незнайно как се озовах в подземен бункер, дълбоко под недрата на земята. Там Драго Кузов седеше и заедно с мутрата от магазина в Хигиената плануваха как да пласират старите обувки на Р.К., като рекламен сувенир за трицифрена сума, обмисляха пъклен план да наемат бабички, които да плетат кормила, които в последствие да киснат в лепило C200 и да ги продават за карбонови. В този момент, ужасен от толкова много несправедливости душата ми отлетя в неизвестна посока, видения за народни шпекове, с пяна на устата от бяс, партизани, криещи се в малки селца и планиращи подривна дейност срещу БАС, страданието на народа, под подтисническия ботуш на БАС изтезаваха изстрадалата ми душа, когато се събудих задавен и се зарекох повече никога да не пуша такива неща...
Карикатурите миHe who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin