Дали Магазина Бас ме е излъгал?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Дали Магазина Бас ме е излъгал?

Мнениеот azze » Нед Фев 12, 2012 10:11 pm

CaXky написа:
kubetata написа:Отивам към магазина, някой да иска пуканки или бира?

Ти закъсняваш, вече всички се снабдихме. :popcorn:

Изображение
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот CaXky » Нед Фев 12, 2012 10:16 pm

ЪЪЪЪ аз не разбрах. :erm:
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот bik3r_b0y » Нед Фев 12, 2012 11:12 pm

Ей "байкъре" знаеме че караш като Сам Хил и Седрик Грация затова дай снимчица на "РАМ"-ати да го видим или поне гаранцията (и прослуватата касова бележка стига).
Изображение
Карам RAM
Аватар
bik3r_b0y

Рейтинг: 1024

Мнениеот boriss13 » Пон Фев 13, 2012 10:06 am

Начи, понеже нищо не разбирате, да хвърлим малко светлина в заблудените ви същества!Нощеска ме озари лунна светлина, и ми помогна да прогледна малко по-далеч от малкото си чипо носле!Идеята на тази тема е маркетингово проучване.Очаквайте в най-скоро време (примерно до средата на март) на пазара да се поЯви нова търговска марка SHLECK, която до края на годината ще погълне дребни рибки като Драг и Рам, а до края на 2013 ще държи половината от световния пазар на колела!!!Мога да ви разкрия пикантерийки от кухнята на събитията-очаквани модели, които ще сринат конкуренцията: SHLECK NARODEN-халуминиев твърдак, SHLECK LEKI-карбонов твърдак, SHLECK MEKI-общо наименование за всички мекици, които ще произвежда корпорацията.Подробности за цени, както и за моделите мекици очаквайте в следващите дни, когато имам повече време.
:)
Бай дъ уей, внимавайте какъв тон държите на Шлек_народен, че после ще плачете за отстъпки... :D
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potar » Пон Фев 13, 2012 10:50 am

Анти-бас, къде сииии??? Ела да си спасяваш темата - тръгнала е по трънливия път на сериозността! :D :D :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Antares » Пон Фев 13, 2012 11:47 am

Снощи запалих специално подбрани ароматични пръчици, направих пентаграма от свещи и седнах в центъра й, за да медитирам. След като отпуснах тялото и дишането си, духът се отдели от тялото ми и се понесе в пространството.

Тогава се пренесох в магазин БАС и ги видях, вратите - заключени, кепениците - спуснати, а вътре, на една масичка се бяха събрали всичките шефове и управителя на магазина, заобиколили една малка дървена масичка, на която имаше струпани листя, пепелник и много изпушени цигари. Едвам-едвам ги осветяваше електрическа крушка, а те, с мрачни и напрегнати погледи обмисляха своя голям удар! Мислеха как да създадат рамка, направена от станиолите от шоколадови яйца Киндер Сюрприз и да ги продават, като висококачествени Downhill рамки на пазара. Предвид ефирното ми състияние, не можах да видя точните цифри на листовете пред тях, но ги чух да говорят за рекламната кампания, мислеха да създадат клип, в който да изглежда сякаш Дани Макаскил кара базирано на тази рамка колело върху конктактната мрежа на тролеите пред НДК. Душата ми беше потресена от тази гледка и понеже не исках да рискувам да остане вовеки отделена от тялото ми - се понесох отвъд, измъчвана от агония и ужас от видятото и чутото, душата ми се понесе без път и посока... незнайно как се озовах в подземен бункер, дълбоко под недрата на земята. Там Драго Кузов седеше и заедно с мутрата от магазина в Хигиената плануваха как да пласират старите обувки на Р.К., като рекламен сувенир за трицифрена сума, обмисляха пъклен план да наемат бабички, които да плетат кормила, които в последствие да киснат в лепило C200 и да ги продават за карбонови. В този момент, ужасен от толкова много несправедливости душата ми отлетя в неизвестна посока, видения за народни шпекове, с пяна на устата от бяс, партизани, криещи се в малки селца и планиращи подривна дейност срещу БАС, страданието на народа, под подтисническия ботуш на БАС изтезаваха изстрадалата ми душа, когато се събудих задавен и се зарекох повече никога да не пуша такива неща...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Fanatico » Пон Фев 13, 2012 12:02 pm

Antares написа:...обмисляха пъклен план да наемат бабички, които да плетат кормила, които в последствие да киснат в лепило C200 и да ги продават за карбонови...

:rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот Esoteric » Пон Фев 13, 2012 12:15 pm

Antares написа:Снощи запалих специално подбрани ароматични пръчици........ и се зарекох повече никога да не пуша такива неща...

Моля те, запознай ме с дилъра ти!!!
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот PtD » Пон Фев 13, 2012 12:43 pm

Esoteric написа:Моля те, запознай ме с дилъра ти!!!

Или с музата... :nuts:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Antares » Пон Фев 13, 2012 1:35 pm

С акъл, като моя, за какво са ми наркотици?!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Yavkata » Пон Фев 13, 2012 1:47 pm

Пешооо, в компанията ти нормалното състояние на човек е напушен...от смях. :D :agree:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Шлек_народен » Пон Фев 13, 2012 5:23 pm

Интересно! Някои хора тук са се опитали да правят бизнес-планове, икономически анализи и прогнози.Но честно казано икономиката им куца...По-добре да се пробват във сферата на художествената литература, според мен!
След кратък анализ на родната икономика, настроенията на потребителите, тенденциите на родната и световна икономическа криза, мога да кажа със сигурност -в грешка сте момци!
Печелившата стратегия в случая е точно обратната на изложените по-горе тези.
Ще се опитам да нахвърля накратко това, което би проработило в случая.
Значи, идеята е да се направи ВИП магазин(може и онлайн-тука са свикнали на този вид търговия) за заслужили деятели на МТБ и форума. Като начало може да се използва рейтинговата система -хора със рейтинг над 1800(числото ще се уточни по-късно).
Идеята е да се осигури възможност, за закупуване на части и аксесоари, та дори и готови байкове, на преференциални цени. В смисъл - поне двойно по-скъпо от другите магазини.За по-редовните клиенти ще се обмисли бонус-система и възможност даже за тройно повисоки цени, но засега тази част е само идеен проект.Това е грубата схема на проекта, детайлите ще се разработват от екип специалисти, като окончателния вариант може и да има малки корекции, съобразени със състоянието на пазара и световните тенденции в тая област.
Бързам да успокоя всички родни производители и дистрибутори, че стоките ще се закупуват от тях на специално завишени цени (над магазинските), така че, място за притеснение няма!Ще бъдем лоялни партньори на родния пазар , а защо не и зад граница!
Шлек_народен

Рейтинг: 1518

Мнениеот TheAnimal » Пон Фев 13, 2012 5:26 pm

Пич, избушил си кочината!
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Antares » Пон Фев 13, 2012 5:49 pm

Eто на този е добре човек да му знае дилъра...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Пон Фев 13, 2012 6:43 pm

Antares написа:Eто на този е добре човек да му знае дилъра...

А, аз мога да се опитам да отгатна. Издателство "Народна просвета", 70-те, 80-те години на миналия век ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Esoteric » Пон Фев 13, 2012 7:12 pm

количествените натрупвания водят до качествени изменения... или до шизофрения. :D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот Марин » Сря Фев 22, 2012 9:24 pm

Esoteric написа:количествените натрупвания водят до качествени изменения... или до шизофрения. :D

Ват Весо съм , какво занемарихте темата ?
Май на такива дълбоко филосовски тълкования не искате да отговаряте .
Марин

Рейтинг: 1212

Мнениеот Марин » Сря Фев 22, 2012 9:31 pm

Пак съм аз Бат Весо , я по - добре да се наредим в редичка па кой който хване да му го ... и после да се сменяме .
Марин

Рейтинг: 1212

Мнениеот Antares » Сря Фев 22, 2012 10:25 pm

Оригинален си като анцуг от руския пазар...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот did » Сря Фев 22, 2012 10:32 pm

Марин написа:
Esoteric написа:количествените натрупвания водят до качествени изменения... или до шизофрения. :D

Ват Весо съм ,... .

Марин написа:Пак съм аз Бат Весо ,...

Ко рече за шизофренията? Щото тя диагнозата за автора на темата е отдавна ясна и едва ли има смисъл повече него да го коментираме, освен ако не попита, в коя клиника точно да ходи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Предишна

Назад към Бла - Бла