[quote="alexpost"]
Не ме убивайте с камъни, аз съм само един аматьор велосипедист (образование - само средно специално) от бедно инженерно семейство, късоглед, без изяви в местния хор
Та ако все още може да споделя: замислял съм се защо няма гресьорки на главините, средното и защо не средния амортисьор (имам предвид шока под седалката както му викате, не знам как да го нарека по-точно, може би анти-шок по-ще му мяза). Та мисля ако има някакви малки гресьорки не би ли било по-лесно да се смазват вместо да се отварят. М/у другото все повече се убеждавам че на производителите не им пука за гресирането (и от там пестят, сигурен съм) и е напълно възможно да се купи нова главина без грес.

. Просто за производителите тези части са обикновен консуматив и имат изгода да се развалят (износват) по-бързо за да отидеш пак при тях. Та какво ви е мнението за гресьорките?
[/quote]
Гресьорки се слагат на места, където се гресира често и демонтажа е свързан с големи разходи на труд. Виждал съм при някои стари главини, но вече никой не слага[b]*[/b].
Освен това гресьорките при главината ще повишат теглото и т.н.
В днешно време е прието, че Главините се смазват като се разглабят, а това става бързо и лесно.
При някои по-сложни главини, например тези с вътрешни скорости, има маслена баня. Същото е и с шоковете.
Производителите нямат сметка да произвеждат некачествени продукти. Ако намерите такива, да речем главина на Shimano без смазка, просто я рекламирайте - за такива неща в завода хвърчат глави. Това последното го видях наскоро. Японците не си поплюват.
[size=67]* Сега Тояга ще извади 5 примера : )[/size]
Edit - даже ме изпревари, докато се натуткам