Много, многооо тъжна тема...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Много, многооо тъжна тема...

Мнениеот assgiver » Пон Мар 17, 2008 10:09 pm

Скъпи съфорумци, от няколко седмици (ха, кво ви лъжа няколко месеца) не бях посещавал БЛА-БЛА. Реших най-спонтанно да го направя и изпаднах в ужасТ! Къде са старите леко смешни тъпи теми... Къде отиде интелектуалния хумур (никог ане е имало такъв де :D ). Тъжна работа. Последните няколко страници от този раздел са БОЗААА :puke:
ЗАЩО форумните юзърчета ни превзеха територията ?! ЗАЩО да търпим безъмнооо тъпите теми и изказвания на интернет ботове?! ЗАЩО 89% от хората с по нисък рейтинг от 1400 пишат само глупости в БЛА-БЛА?! До кога така ?! РЕВОЛЮЦИЯ !!!! В тази тема да пишат само хора с рейтинг от 1800-2000. Да запазим своето късче БЛА-БЛА! Тази тема няма да я дадем без бой ! Дерзайте братя съфорумци!
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот FireFoXa » Пон Мар 17, 2008 10:15 pm

Ае войводооооо... Кога ша дигаме възстание? Утре няа стани... шото мома че крадеме... оди измисли дата и да ги мятаме :shooter: :shooter: :shooter:
Аватар
FireFoXa

Рейтинг: 1980

Мнениеот Krismars » Пон Мар 17, 2008 10:16 pm

Каузата е отдавна изгубена. След като махнаха игрите не е същотото :( :bawling:
Аватар
Krismars

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пон Мар 17, 2008 10:18 pm

яааа, трима с рейтинг 2000 писали в бла-бла тема.

ше взема и аз да се разпиша с едно умно мнение:

ъ
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот assgiver » Пон Мар 17, 2008 10:20 pm

Moмчета, няма да се предаваме !!! Нищо не е загубено все още! С повече усилия и кураж може да се постигне всичко ! НАПРЕДДД ! Грабвайте клавиатурите и пишете само смислени постове !

пп: май не трябваше да пия толкова днес
Аватар
assgiver

Мнениеот Gh0s7 » Пон Мар 17, 2008 10:31 pm

Прекалено дълго затишие..... :eek3: усещам, че ни готвят.... АТАКА :eek2:
Аватар
Gh0s7

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Мар 17, 2008 10:48 pm

Предусещам затишие пред буря :bigeyes: :confused: :evil: :erm: :bigeyes2:

добре добре, по-добре без моя излишен спам наистина, че ще разваля темата ;), а ми се струва, че може би ще стане интересна и забавна :)

:offtopic:
:bawling: :bawling: did ма изгонииии :bawling: :bawling:
Последна промяна TeDo_BaPHa на Пон Мар 17, 2008 10:51 pm, променена общо 1 път
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот did » Пон Мар 17, 2008 10:49 pm

TeDo_BaPHa написа:Предусещам затишие пред буря :bigeyes: :confused: :evil: :erm: :bigeyes2:

абе я марш от тука!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот hrustiala » Пон Мар 17, 2008 10:50 pm

какво правите тука момчета бе ?!?
hrustiala

Рейтинг: 1198

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Мар 17, 2008 10:51 pm

hrustiala написа:какво правите тука момчета бе ?!?

Я ТИ марш ве, дори нямаш рейтинг :(!:
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот assgiver » Пон Мар 17, 2008 10:52 pm

Много моля модераторите да изтрият постовете на недостойните за тазитема индивиди! Благодаря предварително !

И кой подяволите ми е взел 2те точки :bawling:
Аватар
assgiver

Мнениеот bored » Пон Мар 17, 2008 10:54 pm

и аз това питам !!?
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Мар 17, 2008 10:59 pm

assgiver написа:И кой подяволите ми е взел 2те точки :bawling:

Ae заповядай, че не ти отива да пишеш ако нямаш 2000 рейтинг ;)
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот MaN1aK » Вто Мар 18, 2008 12:35 am

Копелее кво ти 3 световна ли искаш да правиш?! :D :bowdown: :bowdown: :) С теб съм коуега! ;)
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот Isidor » Вто Мар 18, 2008 12:04 pm

bored написа:

и аз това питам !!?

:offtopic: Не ти ли стана ясно, че тук трябва да пишат хора с рейтинг от 1800 - 2000 точки? Че даже и аз не съм за тук :D :bawling: ..... :offtopic:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот Gh0s7 » Вто Мар 18, 2008 12:08 pm

Isidor написа: Че даже и аз не съм за тук :D :bawling: ..... :offtopic:

Ми да... айде пътя и в дивия ;)
Аватар
Gh0s7

Мнениеот Teodor40 » Вто Мар 18, 2008 1:03 pm

@ TeDo_BaPHa, ти какво се надуваш, като половината ти мнения са в "Бла-бла", а другата половина в "Радост за окото" ?
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот FireFoXa » Вто Мар 18, 2008 1:11 pm

assgiver написа:Moмчета, няма да се предаваме !!!....
НАПРЕДДД ! Грабвайте клавиатурите и пишете само смислени постове !

Бе може и некоя мома да има с 2000 рейтинг :D

assgiver написа:пп: май не трябваше да пия толкова днес

Май, май... :D

П.П. Войводоооо..... чакаме съдбоносната дата :hbang2: :hbang2: :hbang2:
Аватар
FireFoXa

Мнениеот assgiver » Вто Мар 18, 2008 3:14 pm

Teodor40 написа:@ TeDo_BaPHa, ти какво се надуваш, като половината ти мнения са в "Бла-бла", а другата половина в "Радост за окото" ?

А ти къде.... ?

Нека тая тема да е интелектуалния раздел на "БЛА-БЛА"

пп: :paperba:
Аватар
assgiver

Мнениеот ShadowBoy » Вто Мар 18, 2008 3:41 pm

Хм..извинявам се,че се включвам,но не е правилно,това което @assgiver написа..Виждал съм доста очтиви и приятни потребители,които са с по малак рейтинг от 1400 или 1600 (все едно) и пишат неща,които не са глупости..И мисля,че не трябва да разделяте хора,които са с по-голям рейтинг и хора,които имат малак рейтинг и мястото им е "в боклука" .. Отново се извиняявам че пиша тук,като рейтинга ми е по-малак от допустимият,който вие тук искате :V: .
И е вярно,че Tedo_BapHa е с половин теми и постове в "Бля-Бля" и "Радост за окото" .. Но,както и да е .. Оставям вишистите да си разлафват :) :( :)
И отново да си кажа,че с този мой пост неискам да дразня никой или да се дракам с някой!
Скъпото винаги излиза ефтино!
Аватар
ShadowBoy

Рейтинг: 1065

Мнениеот assgiver » Вто Мар 18, 2008 4:55 pm

Покрай сухото гори мокрото ;) А тези с малъкия рейтинг и интелигентни отоговри рано или късно ще си го направят голям ;)
Аватар
assgiver

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Мар 18, 2008 7:35 pm

Това, че половината ми мнения са в Бла-бла е единствено с цел да не замърсявам другите подфоруми ;).А в тях гледам ако ще пиша нещо да е умно, че 20 точки знаеш ли колко трудно ги преживявам :bawling: .А това, че гогато видя нещо хубаво и искам да го споделя с другите и го правя в Радост за окото си признавам, виновен съм :dunno: :bawling:
А някога да си ме видял да се надувам, или да правя неуместни забележки, извинете, че правя забележки ня някой който е пуснал тема в Общ раздел, с наименование "Какво колело да си взема", и мнението му да се състои от:

Zdraveite,
Da zapo4na s tova 4e sum novak i iskam da si kupq kolelo, koeto da stava za iska4vane i spuskane, kato izcqlo mi e za planinsko karane vyv Vitosha:)Sumata koqto sum prigotvil e okolo 250 lv, iskam syvet za kombiniran baik - kakkuv model i marka:)

(Не визирам точно това мнение, а просто го давам за пример)

Това мнение го дадох само за пример, има хиляди още такива тук.А и кажи ми какъв е смисъла да пиша във важните раздели(не ,че този и "Радост.." не са де...), след като не знам отговора на въпроса зададен от автора, и какво да му напиша: "Питай някой друг, аз не знам"

Така, че извинете ме много, няма повече а ви пиша във темата.Няма да я замърсявам с излишен спам и офтопик
:(!:
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Teodor40 » Вто Мар 18, 2008 8:51 pm

TeDo_BaPHa написа:

Я ТИ марш ве, дори нямаш рейтинг :(!:

... това ме подразни мене лично.
Иначе по темата, форума потъва бавно, но сигурно. Как може още да има хора, които не са го разбрали? :)
Аватар
Teodor40

Мнениеот bi » Вто Мар 18, 2008 9:18 pm

TeDo_BaPHa написа:Това, че половината ми мнения са в Бла-бла е единствено с цел да не замърсявам другите подфоруми ;).А в тях гледам ако ще пиша нещо да е умно, че 20 точки знаеш ли колко трудно ги преживявам :bawling: .А това, че гогато видя нещо хубаво и искам да го споделя с другите и го правя в Радост за окото си признавам, виновен съм :dunno: :bawling:
А някога да си ме видял да се надувам, или да правя неуместни забележки, извинете, че правя забележки ня някой който е пуснал тема в Общ раздел, с наименование "Какво колело да си взема", и мнението му да се състои от:

Zdraveite,
Da zapo4na s tova 4e sum novak i iskam da si kupq kolelo, koeto da stava za iska4vane i spuskane, kato izcqlo mi e za planinsko karane vyv Vitosha:)Sumata koqto sum prigotvil e okolo 250 lv, iskam syvet za kombiniran baik - kakkuv model i marka:)

(Не визирам точно това мнение, а просто го давам за пример)

Това мнение го дадох само за пример, има хиляди още такива тук.А и кажи ми какъв е смисъла да пиша във важните раздели(не ,че този и "Радост.." не са де...), след като не знам отговора на въпроса зададен от автора, и какво да му напиша: "Питай някой друг, аз не знам"

Така, че извинете ме много, няма повече а ви пиша във темата.Няма да я замърсявам с излишен спам и офтопик
:(!:

Вземи иди и скочи от някъде, та да отървеш не само нас от мъките!!!
Как не ти писна да спамиш, късаш ми нервичките ми късаш. Престани с глупавите забележки към хората, всеки се учи, ти като дойде, какво? Пишеше правилно и задаваше коректни, точни, ясни въпроси, не помня да е така. Човек написал, че няма възможност да пише на български, а ти го мъмриш и то на какво основание. "На Гол гъз, чифте пищови"... е казал народът.
Много бързо порасна и започна да раздаваш компетенции по важни теми. Много си чел явно. Завиждам ти чак на ума. Господин критика с многото обещания и подлизурско поведение.
П.П Не го приемай като заяждане, приеми го като директно целенасочено заяждане.
П.П2 Не се сдържах, въпреки ниския си рейтинг. Съжалявам за което.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Мар 18, 2008 9:35 pm

МИЛЕЙДИ, нали се сещате, че ако не му го кажа аз, някой друг ще му го каже, или ще му изтрият темата, за КОГОТО И ДА Е, не съм визирал ОПРЕДЕЛЕН човек.Като съм дошъл и на мен някой ми е направил сигурно същите забележки."Всеки се учи от своите грешки" е казал народът.Така, че ако приемате това, че казвам на някой да пише по-грамотно като СПАМ ИЗВИНЕТЕ ме, може би ще сметнете и като спам десетките ЛС и редове в скайп, които съм изписал, за да кажа на някой да си оправи поста, за да няма нужда да пиша, че пише неграмотно.... .

А за рейтинга честно казано не ми пука, просто ми харесва, когато някой направил си труда да потърси и помогне с някаква информация и и му дам едно ХУБАВО СОЧНО ПЛЮСЧЕ, от сега нататък по ваше желание всеки път като видя неправилно написан пост няма да му кажа да го поправи, а ще му цъкам минус-а

А щом за вас е толкова важен рейтинга Ви спокойно, само плюсове ще ви пускам, ако пишете грамотно и ако не повтаряте казаното преди 3 пост-а. Дори глупост да е в Бла-Бла, пак ще ви давам плюс.НО ако видя неграмотно мнение или излишен СПАМ ще ви цъкна минуса и ще се усмихна самодоволно.

ЕДИТ:

Извинете ме много, за объркването ;)
Последна промяна TeDo_BaPHa на Вто Мар 18, 2008 9:50 pm, променена общо 1 път
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот did » Вто Мар 18, 2008 9:36 pm

TeDo_BaPHa написа:Пич, ...

:D
Винаги ли така се обръщаш към дамите?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот assgiver » Вто Мар 18, 2008 9:39 pm

Не е "пич" а е момиче. Иска да бъда любезен и за това те моля да не посещаваш повече автономната ми територия, сиреч тая тема. А сега не културно ИЗЧЕЗНИ! Пробвай само да четеш, без да пишеш няколко дни/седмици/месеци/години/милениуми и тн...

ПП: @did :agree:
Аватар
assgiver

Мнениеот Teodor40 » Вто Мар 18, 2008 11:07 pm

TeDo_BaPHa написа:А в тях гледам ако ще пиша нещо да е умно, че 20 точки знаеш ли колко трудно ги преживявам :bawling: .
Zdraveite,

А за последния ти пост, ти за к'ъв се взимаш? @Би много точно те е определила-подлизурко! Аре бегай да си играеш в пясъка.

Некой са толкова дребнави, че и в "Бла-бла" слагат "-" :D
Аватар
Teodor40

Мнениеот kotka12 » Чет Мар 20, 2008 12:25 pm

че защо да не се слагат минуси в БЛА БЛА???
на същия принцип не би трябвало там да се слагат и плюсове;)
ако някой се държи като пълен кретен спрямо друг член на форума
си отнася минуса и толкова
има си точно условие в БЛА БЛА да не обиждаш другите потребители
така че в това отношение минусът си е заслужен
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Мнениеот bikerider » Чет Мар 20, 2008 3:57 pm

мноко тъшна тема :bawling:
Do or do not. There is no try...