Това, че половината ми мнения са в Бла-бла е единствено с цел да не замърсявам другите подфоруми

.А в тях гледам ако ще пиша нещо да е умно, че 20 точки знаеш ли колко трудно ги преживявам

.А това, че гогато видя нещо хубаво и искам да го споделя с другите и го правя в Радост за окото си признавам, виновен съм
А някога да си ме видял да се надувам, или да правя неуместни забележки, извинете, че правя забележки ня някой който е пуснал тема в Общ раздел, с наименование "Какво колело да си взема", и мнението му да се състои от:
Zdraveite,
Da zapo4na s tova 4e sum novak i iskam da si kupq kolelo, koeto da stava za iska4vane i spuskane, kato izcqlo mi e za planinsko karane vyv Vitosha:)Sumata koqto sum prigotvil e okolo 250 lv, iskam syvet za kombiniran baik - kakkuv model i marka:)
(Не визирам точно това мнение, а просто го давам за пример)
Това мнение го дадох само за пример, има хиляди още такива тук.А и кажи ми какъв е смисъла да пиша във важните раздели(не ,че този и "Радост.." не са де...), след като не знам отговора на въпроса зададен от автора, и какво да му напиша: "Питай някой друг, аз не знам"
Така, че извинете ме много, няма повече а ви пиша във темата.Няма да я замърсявам с излишен спам и офтопик