Antares написа:То дали е за хвалене...
К'во е т'ва ?
Antares написа:То дали е за хвалене...
PRobably написа:Antares написа:То дали е за хвалене...
К'во е т'ва ?

25thframe написа:Марто, два пъти го качвах на Legend-a и двата пъти го разкарах бързо. Много е готин, ама така и не разбрах, защо батерията си отива за една нощ в idle mode с изкл. data. Имаше някакви теми за този проблем, ама така и не намерих време да ги гледам. Сподели как се държи при теб.
PtD написа: За Cyanogen ...
25thframe написа:Абе ти пробва ли Applanet? Warez-марез, но поне разбираш, за кои приложения си струва да дадеш пари, оказва се че доста от платените са пълна скръб и има по-добре работещи от тях безплатни.
TheAnimal написа:Искаха ми лична карта, като си купувах алкохол
azze написа:Направих най-гнусната храна в историята на човечеството!Пробвах да сготвя свинско с ананас.Звучи интересно и сигурно е,ако знаеш как да го направиш.Е,ядох го,пари са се давали,но преглъщах с помощта на портокалов сок и без да дишам.

TheAnimal написа:Искаха ми лична карта, като си купувах алкохол
Не, слънчице.TheAnimal написа:...Прасчо, ти дърта ли мъ нарече
Нали знаеш, че за мен все още си агнешко...в бирена марината Antares написа:Кабелно гофре - 0.80 лв
Бяло тиксо - 1.50 лв (не изхабено докрай)
Кефа да не ти се размятат кабели навсякъде - ПРАЙСЛЕС!
holdon написа:Он - топик: Спечелих в "Pinkbike Sick Threads Contest" -а .Вече ми продават тениската.Голям кеф.Чакам си "щедрата" награда почти два месеца...![]()
Не че е кой знае какво, не че нямам търпение...може доставката да се бави... нали може пък някой да даде идея тук.
Примерно едно надписче "Mountain biking gets you crazy" страшно много би се навързало с експлоадиращата кратуна на велосипедо-карателя! Не, ама хич не върши работа. Особено и за моите нужди. Дивана, на който сядам пред компютъра е и леглото ми - разтегателен е. Тоест преди лягане монитора се сваля от масата, клавиатурата и мишката се слагат настрани, за да се дръпне масата напред и да се разпъне леглото. А представи си при ежедневното сваляне на монитора, клавиатурата, мишката и слушалките каква плетеница от кабели ще се получи.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Добре - ше живеяЗа жалост на Жуотното
![]()

hitar_potar написа:Аз па съм замислил тунинг на тениската, която замисли за Пинкбайк. Нещо едната страна ми се вижда много постна само с мъндзъркото надписче Пинкбайк на нея.Примерно едно надписче "Mountain biking gets you crazy" страшно много би се навързало с експлоадиращата кратуна на велосипедо-карателя!
Antares написа:Не, ама хич не върши работа. Особено и за моите нужди. ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта