Antares написа:То дали е за хвалене...
К'во е т'ва ?

Antares написа:То дали е за хвалене...
PRobably написа:Antares написа:То дали е за хвалене...
К'во е т'ва ?
25thframe написа:Марто, два пъти го качвах на Legend-a и двата пъти го разкарах бързо. Много е готин, ама така и не разбрах, защо батерията си отива за една нощ в idle mode с изкл. data. Имаше някакви теми за този проблем, ама така и не намерих време да ги гледам. Сподели как се държи при теб.
PtD написа: За Cyanogen ...
25thframe написа:Абе ти пробва ли Applanet? Warez-марез, но поне разбираш, за кои приложения си струва да дадеш пари, оказва се че доста от платените са пълна скръб и има по-добре работещи от тях безплатни.
TheAnimal написа:Искаха ми лична карта, като си купувах алкохол
azze написа:Направих най-гнусната храна в историята на човечеството!Пробвах да сготвя свинско с ананас.Звучи интересно и сигурно е,ако знаеш как да го направиш.Е,ядох го,пари са се давали,но преглъщах с помощта на портокалов сок и без да дишам.
TheAnimal написа:Искаха ми лична карта, като си купувах алкохол
Не, слънчице.TheAnimal написа:...Прасчо, ти дърта ли мъ нарече
Antares написа:Кабелно гофре - 0.80 лв
Бяло тиксо - 1.50 лв (не изхабено докрай)
Кефа да не ти се размятат кабели навсякъде - ПРАЙСЛЕС!
holdon написа:Он - топик: Спечелих в "Pinkbike Sick Threads Contest" -а .Вече ми продават тениската.Голям кеф.Чакам си "щедрата" награда почти два месеца...![]()
Не че е кой знае какво, не че нямам търпение...може доставката да се бави... нали може пък някой да даде идея тук.
Не, ама хич не върши работа. Особено и за моите нужди. Дивана, на който сядам пред компютъра е и леглото ми - разтегателен е. Тоест преди лягане монитора се сваля от масата, клавиатурата и мишката се слагат настрани, за да се дръпне масата напред и да се разпъне леглото. А представи си при ежедневното сваляне на монитора, клавиатурата, мишката и слушалките каква плетеница от кабели ще се получи.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Добре - ше живеяЗа жалост на Жуотното
![]()
hitar_potar написа:Аз па съм замислил тунинг на тениската, която замисли за Пинкбайк. Нещо едната страна ми се вижда много постна само с мъндзъркото надписче Пинкбайк на нея.Примерно едно надписче "Mountain biking gets you crazy" страшно много би се навързало с експлоадиращата кратуна на велосипедо-карателя!
Antares написа:Не, ама хич не върши работа. Особено и за моите нужди. ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта