hitrata_lisi4ka написа:Не смятам, че с обиди и грубости ще се постигне нещо. Винаги като сме карали по велоалея с мъжа ми, винаги ако е имало хора са ни правили път. А и като бутнеш човек на земята какво постигаш? Утре дете ще се разхожда по велоалеята и него ли ще бутнеш?
ДА, на 100% съм съгласен с Животното. И утре ако видя едно определено дете по алеята ще го бутна, даже ще се засиля, мама му мръсна! Защото едно такова тъпо копеле счупи глезена на приятелката ми, така че тя сега въобще не може да кара колело... Която кара бавничко и внимателно, но то както си е седяло изведнъж е решило да удари един спринт и да мине през нея все едно я няма, всъщност буквално то я е блъснало и е минало през нея. И всеки такъв олигофрен който тича през глава, без да се огледа, без дори пред себе си да гледа, заслужава само едно, а именно да бъде блъснат и дори размазан, но да оживее и да прекара остатъка от живота си в инвалидна количка.
Значи ако го набарам, ще му счупя и двата глезена и ставите на коленцата ще му обърна, а после и на майка му и баща му!!! Но не иска да ми го покаже, защото наистина ще го направя, тъкмо вече трябва да е пълнолетен, та няма да имам никакви скрупули ако се окаже същия малоумен лайнар, какъвто е бил и като малко дете. И въобще не ми излизайте с умилителното определени "дете". Какво като е дете? Направо трябва да ги изследват и ако ще е малоумно да се прави аборт докато е време!
Иначе и аз си карам по големите булеварди главно, за да не си убивам скоростта. На тротоар не се качвам! Колкото до алеите, освен на ломско шосе, където просто няма как да не вляза в алеята, като е единствената направена както трябва. И цар борис ли беше този отвратителния булевард с паветата, и олигофренско направената алея смесена с пешеходна, пък то не са ненужни завои покрай спирки, дървета по средата, абе олигофрения пълна... Е там нямам избор заради павенцата и точно като Животното, ако някой ме засече едвам се сдържам да не го блъсна, ако не се отмести и нарочно го стряскам максимално. Някак си ако видя че не е нагъл а просто много тъп и не може да си избере посока, става ми жал и на мен, а не трябва защото глупостта не може да е орпавдание!
Разликата е само че аз съм доста по внушителен и не смеят да ме хранят, чак ми се извиняват в момента в който срещнат изражението на лицето ми, показващо колко мразя да натискам спирачка без основателна причина. След което продължават по тротоара, така че ефект има, дори без да кажа нищо
П.П. Има тротоари, има светофари, има пешеходни пътеки. Ако пресечеш на червено и те блъснат, кой е виновен? Разбира се че ти, без значение какво те е блъснало и защо те е блъснало!