Bender починал !?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот boian » Пет Окт 06, 2006 10:55 pm

[quote="Shady™"]

[quote="Persenk"]

[quote="Shady™"]

аз не съм като другите и няма и да бъда.

[/quote]

Аз не съм екстремист и никога няма да бъда.
Аз не съм шовинист и никога няма да бъда.
Аз не съм терорист и никога няма да бъда.
Аз съм просто човек.
Аз съм просто човек!

Рефрен:
Обичам синьото небе, обичам земята.
Обичам твоето лице, обичам светлината.
Обичам вашите ръце-зовящи свободата!
И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!

[/quote]

Ако съм те разбрал :bulb: правилно - добре казано....:beer:
А на кой е това ?
[/quote]

ми не помна точно ама ти тогава си ходил прав под масата :D
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот krasy » Пет Окт 06, 2006 10:58 pm

Искам още!!!!:hbang2::hbang2::hbang2::headpho::rofl::rofl:
krasy

Рейтинг: 1250

Мнениеот boian » Пет Окт 06, 2006 11:09 pm

[quote="krasy"]

Искам още!!!!:hbang2::hbang2::hbang2::headpho::rofl::rofl:
[/quote]

моля очаквайте продължението в следващия епизод:D
Аватар
boian

Мнениеот Persenk » Пет Окт 06, 2006 11:13 pm

[quote="krasy"]

Искам още
[/quote]

Омайна лунна нощ е,
аз искам още, още
и мои все да бъдат
всичките ти нощи.
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 11:17 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Ох,става все по-смешно.:)
Сега съм зяпач.Допреди малко бях "про".:D
А тез неща ще ги разправяш на лапетата от квартала ти,който ти се връзват.:)
Ако караше поне толкова колкото развиваш теорий,можеше и да си разбрал,че да се мяташ от високо като торба с цимент,не е всичко.:)
Но какво ли се занимавам.Явно от удара си ме забравил...или наскоро пак си си разбивал кратуната?

П.п. трябваше да послушаш Симо и да ПРОДАВАШ!!!
[/quote]

Аз щи кажа кой е с разбита кратуна след малко ИДИОТ :asshole:
:finger:
Абе я ми кажи знаеш ли какво е усещането да падаш от 5м+ ? Ми ей сега ще ти го опиша - виждаш ръба но не виждаш къде пада, илзиташ от ръба и едиственото в глвата ти е - "Майко май се изсилих и ще се пребия" и после ТАЯ НЕРАБОТЕЩА СМОТАНА ВИЛКА вилка поема всичко и ти си ЖИВ И ЗДРАВ. После сядаш и МИСЛИШ - добре ли е поело колелото и как да го направиш ОПТИМАЛНО добре. Тогава си даваш сметка че ако си би с ПОМЕКА(работеща вилка) с по малко компресия и визкузитет - по-голята част от натоварването е щяла да ти поеме тялото, а при положение че едвам не си ГРИЗНАЛ КОРМИЛОТО с ТЕЯ настройки - говори че ако си бил с ПО-меки - сега щеше да "говориш" ПИСМЕНО. Ама таквиа неща за PRO бордюр карач и зяпач - това не е известно. ТОЙ неможе да знае какво е натоварването и т.н. Той може едиствено да СЕРЕ ГЛУПСОТИ като тебе. Да говори ГЛУПСОТИ по забавен начин и всички да си мислят че ТОЯ МНОГоЗНАЙКО Е ПРАВ а оня там малумник дето се заниамва сам ос това и т.н. е тъп като хармоника и само да има " :rofl:// A колко смешно " Ми не е смешно бе... ТИ неразбираш от това. Само занеш да гледаш и да си ФАНТАЗИРАШ. Седни зад кормилото и пробвай ФАНТАЗИИТЕ СИ и гледай да не са кошмари и да те ухапе някой комар и да те сърби цяла седмица че да си имаш спомени...

ТИ СИ ФЕНОМЕН БЕ !!! Ти толкова СИ БОС тука че даже САМ не го знаеш и неможеш да разбереш за какво говоря бе... ТИ си ти си...КАПАЦИТЕТ !!!

Ще ме обиждаш и даваш акъли(това се отнася за всеки) като метнеш нещо наистина високо (както говорим в случая) и разбереш за какво иде реч...
Това все едно сега, както съм се спускал няколко пъти на Витоша да седна да говоря на C_Mo,Tanev и Рахнев как да карат и с какво... Какъв съм аз да им говоря кажи ми ? В момента ти си същия. Ти какво толкова си направил и т.н. че да даваш на мене акъл ? Ако искаш го приеми като хвалене като ебал ли съм му майката какво, но това си е истината ? Просото неможе да си все най-добрия, все най-знаещия. Може на DH да ти дишам праха и какво ли не, ама на FR си доста назад и е обратното. От теб мога да приемам критики и съвети за DJ...DH(не че си некво про нали, ама си имаш опит повече от мене). Е ако си спомняш оня път на "Pizza Hut" - те попитах за някой неща как ги правиш, питах те за съвет.. най-култуно защото знам че може и го правиш... А ти тука вместо да ми кажеш - "Да Влади така е" или "Защо мислиш така?" Ти с рогата напред без да мислиш РЕАЛНО , без опит, без нищо. ОСещаш ли се или твоята КРАТУНА не е наред...
Осъзнай се малко... Можеш да имаш часове каране на Витоша и на дъртове, ама във дроповете си много, ама много назад и не с толкова опит "...100 мерцедеса не правят бижу..." сещаш ли се ? Това че си добър някъде или на няколко места не те прави добър навсякъде! Имаше едно предаване за ски спускане и ски XFR - ми шампиона или шампионката във света по слалум или каквот е там - неможе грам XFR ски, ама грам... Ама на спускане е номер едно... Надявам се ме разбираш ПРАВИЛНО какво искам да ти кажа...

Е сега времето да се... споразумеем или ти да лъснеш като идиот или кон със златни зъби...

:wavey:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Teodor40 » Пет Окт 06, 2006 11:19 pm

[quote="Persenk"]

[quote="krasy"]

Искам още
[/quote]

Омайна лунна нощ е,
аз искам още, още
и мои все да бъдат
всичките ти нощи.

[/quote]

Най-накрая и аз да мога да напиша нещо компетентно някъде. Това е на Кати един стар "хит". :rofl:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 11:21 pm

:finger::finger::finger:

Три за щастие !!!

:drunk::})::deer:
Аватар
Shady™

Мнениеот Liohman » Пет Окт 06, 2006 11:27 pm

Шейди и идея си нямах, че простотията и безхаберието ти могат да дропят от толкова високо.
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Окт 06, 2006 11:29 pm

Абе лешпер,кой те пита кво е чувството бе?А бе комоцио?
И се спри с тези сагове,магове,настройки и тн,че ще се нараниш.Като неразбираш от нещо,или се образовай или не се занимавай.
Пък за попиването...твойте геройства са ги правили бая народ преди тебе...и с меки филки( с 12121%саг,и с твърди),това,че ти неможеш...си е твой проблем.

И ако още веднъж тръгнеш ме анализираш(или някой друг),да се правиш,че познаваш даден човек...

Ще се постарая да те навестя в най-скоро време на работното ти място.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 11:31 pm

@Liohman - абе ти па къде се бъркаш? Ти ОЩЕ по компетентен ли си от нас 2мата че се бъркаш а ? Какво грешно видя в реплите ми ? Може да са ОСТРИ но са ВЯРНИ... БАси хората сте... Ако някой знае/може повече от вас е тъпанар без мозък и нищо неразбира... Ми вие сте "От Витоша по-високо нема" Ми одЕте на Витоша бе...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Пет Окт 06, 2006 11:35 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Абе лешпер,кой те пита кво е чувството бе?А бе комоцио?
И се спри с тези сагове,магове,настройки и тн,че ще се нараниш.Като неразбираш от нещо,или се образовай или не се занимавай.
Пък за попиването...твойте геройства са ги правили бая народ преди тебе...и с меки филки( с 12121%саг,и с твърди),това,че ти неможеш...си е твой проблем.

И ако още веднъж тръгнеш ме анализираш(или някой друг),да се правиш,че познаваш даден човек...

Ще се постарая да те навестя в най-скоро време на работното ти място.
[/quote]

Е ела ме набий че разбирам от нещо повече от теб...
И още нещо - приемам критика от ТЕЯ хора а не ОТ теб...
Аватар
Shady™

Мнениеот Liohman » Пет Окт 06, 2006 11:38 pm

[quote]@Liohman - абе ти па къде се бъркаш? Ти ОЩЕ по компетентен ли си от нас 2мата че се бъркаш а ? Какво грешно видя в реплите ми ? Може да са ОСТРИ но са ВЯРНИ... БАси хората сте... Ако някой знае/може повече от вас е тъпанар без мозък и нищо неразбира... Ми вие сте "От Витоша по-високо нема" Ми одЕте на Витоша бе...[/quote]

Ааааамм не шейди, ти си всемогъщия, спокойно. Аз такива като твойте глупости отдавна спрях да правя, пълна безмислица. Нищо, че ги правех с твърдак...
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikezilla » Пет Окт 06, 2006 11:42 pm

Ох, нямали кой да му купи колелото???
Ако се намери някой да му купи и компютъра - още по-добре...:D
Аватар
bikezilla

Мнениеот krasy » Пет Окт 06, 2006 11:43 pm

А, като паднеш плачеш ли?:rofl::hbang2:
krasy

Рейтинг: 1250

Мнениеот boian » Съб Окт 07, 2006 12:06 am

:rofl::rofl::rofl:
а спрете се бе тук сестра ми вече ви се смеее дет си нема и хабер от колела и дропове и темо там подобни
Аватар
boian

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 12:15 am

http://mtb-bg.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16969

Приятно каране и т.н. Аз бях до тука...Вече се получава чужд сред свои или нещо такова...

:wavey:
Аватар
Shady™

Мнениеот kotka12 » Съб Окт 07, 2006 8:45 am

олелееее
за малко го изтървам от поглед тоя форум и Шейди ТъМъ почва да вършее....
Ми Влади, аз кат не дропя от високо да не приказвам с теб, прекрасен???:bowdown:
Освен това МНОГО ВНИМАТЕЛНО изчетох постовете на Металния и НИКЪДЕ не видях къде ти дава акъл за настройките на магарето ти:dunno:
А колкото до скачането - имах възможност да го видя на състезанието в Пловдив как вдигна магарето толкова на финалния скок, че закачи с каската си клоните на дърветата, които бяха над скока...Или това не се брои, щото не е дроБ????
На мен лично ми хареса много повече от безумното мятане по вертикала....Ама аз кво ли разбирам - нали съм от село.....
аааа...за малко да забравя - за всичко Benderlovers - Бендър на сериозните и технични XFR карачи, като Седрик, Томас Вандерам и Стив Романюк, вода да им носи
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Nightbringer » Съб Окт 07, 2006 9:06 am

Всъщност в тази тема никой никъде не казва "Shady, много ти е твърдо колелото, я веднага да му орпавиш настройките". Ти защо реши, че някой ти дава акъл не знам :) Успокой се и наблегни малко повече на бирата с подходящо мезе, не върви пораснали хора да се карат като 10-годишни :beer:(това и за Metal Psycho важи до някаква степен, защото и той ти се връзва).
Целия спор тръгна от това, че Дид реши да се пошегува с Бендър, а ти вместо да го възприемеш като шега почна да се пенявиш и едва ли не като лична обида го възприе. Чувството ти за хумор къде остана?
Аватар
Nightbringer

Рейтинг: 1618

Мнениеот thekidtwist » Съб Окт 07, 2006 9:40 am

Да не ви остай човек,ееее:bowdown:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Alien » Съб Окт 07, 2006 10:23 am

Тази тема е КУЛТОВА! Аз викам да стане важна! :lol::lol:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alpina » Съб Окт 07, 2006 1:06 pm

R.I.P. Bender. Никога няма да го забравя
:bawling::bawling::bawling:
[img]http://www.giannisoldati.com/anime/bender/bender000_thb.jpg[/img]

Дано там където е сега да му сменат по-често маслото:angel2:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 5:09 pm

Aбе Металния знае за какво става въпрос, както и другите от "оня ден" на НДК.
Абе все едно...За металния той е най-знаещия, а аз най-загубения :dunno: :nono: ...
А за скоквете(метрите)- ами съвсем различно е. Това че скача speed jumps не означава, че може да дропи от 234098753745043 метра и обратното. Това че си добър на DH не означава, че можеш да дропиш от 340923803 метра... Просто аз карам само 1 дисциплина - от горе долy :rofl: и това е. Това мога(поне така си мсиля) и това правя. От друго може да не отбирам и т.н. ама от това (ПАК СПОРЕД МЕНЕ) си знам работата и мразя да ми се мешат некви хора дето неразбират(некарат) или поне карат на ДРУГО НИВО...

Сега ясно ли е ?
Аватар
Shady™

Мнениеот MAN6 » Съб Окт 07, 2006 5:17 pm

стига сте се карали за нищо :)
предлагам ви да обсъдим текста на кристали- "телефони" ... понеже аз не го разбирам... :)
или довечера да обсъдим христо стоичков... ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот mih » Съб Окт 07, 2006 5:17 pm

темата е адски смешна, но като цяло от неадекватните реакции на Владко става ясно само едно - ударът в главата си е казал своето :indiffe:
отново предлагам да не му се обръща толкова внимание, щото явно вижда нещата доста по-различно от останалите. :crazy:

п.п. сега сигурно и аз ще разбера и аз що за карач (не) съм :)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот thekidtwist » Съб Окт 07, 2006 5:58 pm

[quote="mih"]

темата е адски смешна[/quote]

Темата си е екстра. :)
А Влади оня ден си беше добре,карахме заедно и т.н.
Знаех си аз че оная лютеница смелс фъни.Може и от кренвиршите да е щото не е като да изпихме мноо бира.:dunno:
Бахти къв ден беше :D
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 6:06 pm

Добре бе хора, защо ми правите психичен анализ и т.н. Говорите каквото ВИЕ смятате за вярно, и не го подкрепяте. Единствения ви аргумент е - тоя си е ударил главата не го слушайте... Е това на какво прилича? Аз на колко хора съм казал - "Е ти неможеш да караш" или "Защо караш така" или пък "Как може да кара така / с такова колело". Не съм нали? А колко пъти съм наричал някой КЕЛЕШ и то само, защото не е на моето мнение? Колко пъти питам?! А къде сте ме видяли да давам съвети за неща от които неразбирам или некарам достатъчно и не съм компетентен. Аз се обаждам само там където имам ЛИЧНО мнение или РАЗБИРАМ. Да сте ме видяли да се правя на професор във веломеханик? Или да давам оценка за психичното състояние на някой от вас? Вчера вашия колега МЕТАЛЕН беше в такава нервна криза от това, че не съм на неговото мение, че искаше да ме пребива па със се мене други хора :xx(: :disagree:. И сега тоя ли трябва да ми е пример за подражание и да ми вика че съм идиот и "комоцио"? Хайде кажете ми, де?
Незнам, ако пак не сте ме разбрали - съжалявам. Ако някой не е разбрал, съм доста по-ралзичен от вас в разбирания, усещания и т.н. Акъла си ми е ок, но не съм с ВАШЕТО мислене. Незнам пак дали ме рабирате правилно - но аз си правя нещата така, че на мене да ми е добре, а не на вас. Не съм Господ, че да правя обратното. Не, че не ми пука за всеки от Вас( от 4 години съм в тоя форум и ви чувствам всички, макар и малко, по-близки от останалите), а Вие ми викате и се ебавате с мен по всякакъв начин, БЕЗ да съм давал повод. Едиствения повод е колелото ми, че не е като вашите и, че не карам като вас. Например (само да не стане пак неква патаклама от думите ми, НО) Теко от БАС не признава Street и Drop дисциплините по необясними за мене причини... всеки е индивидуален... Научете се да мислите преди да говорите и да се опитвате да погледнете през на очите на другия.
Ето как аз вижам нещата:
- Питам и говоря само за дропове, не защото съм комоцио и изперкал, ами защото няма или незнам къде са.
От там изникват познатите реплики:
- "Има - намери си". Аз питам "къде има, или къде да търся" - "ТАМ". Тоест и вие незнаете но сте сигурни, че има. Аз само си питам и питам, и излиза, че съм луд, а вие нормални с вашите "Ванга умения".
- Преди когато излизах да карам и не мъкнех апарт и камера за докоментация и споделях тук във форума къде съм бил, какво съм видял и какво съм скочил, само чувах от ваша страха смях и съмнения. А когато почнах да "доказвам" чрез снимков и видео материал, станах позьор и фукльо.
Аз карам с колелото което на мен ми харесва, а на Вас НЕ. Ами да ви кажа и ваще колела са ОТВРАТИТЕЛНИ за мене ама не ви го казвам всеки път като ви видя на НДК или някъде въобще. И не го правя, защото са ВАШИ и на ВАС ви харесва. НЕ е мое колело и не ви се мешам и не ви тровя живота допълнително.
Ще съм благодарен ако и вие не го правите....
А относно къде карам и как - ми карам там където мога, има и до където стигат финансите. Всичко опира до пари. Аз ако имах пари - щях да карам в Utah и нямаше да ви питам къде в София/ България има дропове и т.н...
В общи линии това е... Мисля, че казах всичко което имам да кажа и ако още някой каже нещо - само ще си повтарям думите като развален грамофон...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 6:10 pm

[quote="mih"]

п.п. сега сигурно и аз ще разбера и аз що за карач (не) съм :)
[/quote]

Ми какъв да си? Човек който се занимава много с ХС, какъвто и аз някой ден ми се иска да стана. И тогава хора като теб ще са тези от които ще се консултирам за места за ХС, като ще очаквам да не чуя отговори от типа: "ТАМ ИМА"
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Окт 07, 2006 6:52 pm

Наглец си ей.:)Наглец.
[quote]"Вие ми викате и се ебавате с мен по всякакъв начин, БЕЗ да съм давал повод."[/quote]
Ахъм -
[quote]Т* е*а м*айката...

@did

Да бе неможе да кара... Ти си ааа (аре че правото на звездички ми свърши да не казвам...)...[/quote]

А това защото -

[quote]Тъпичко чувство за хумор.

Не че Бендер някога е можел да кара, ама не го погребвайте толкова бързо.[/quote]

Интересно ми е,с какво те е провокирал дид,че да го псуваш на майка?И след това,се чудиш,защо ти скачаме?Трябва или да си яко тъп или яко трябва да те гони комоциото.:)
Вместо да ти вадя цитати,спести ми поне днес губенето на време с теб и сам си прочети постовете.От първия до последния.После отново искам да ми кажеш,че ти скачаме заради "колелото",което е различно(странно,имам чувството,че твойто много прилича на моето бивше,но понеже ми бе отнето,автоматично ставам нерабиращ.:)Демек,докато го имах съм бил разбиращ,сега не.Ок...също ми е любопитно да кажеш,кое му беше ПРО ДИЕЙЧЪРСКОТО в моето колело,както и в моето каране?Щото не сме ние тези дето просто си говорят,без да защитават думите си)

П.п. Знаеш ли кое ми бърка в нервите?Знаеш ли защо вчера по скайпа си изпуснах нервите така?Не,не е защото съм от хората който ако някой не екато мене,трябва да мре,друго е.Защото се изнервям,когато си хабя приказките с хора със селективна памет.Мога да защитя твърдението си.Спомни си какво ми обеща вчера?Че спираме,че повече ти няма да говориш с мене,да говориш за мене и обратното.А сега какво стана?Това постче дето го изсра насредата на форума?

Земи си неадекватния гъз на някой от дроповете си и се метни.
Хората който карат,не се завират там където нямат работа.Щом няма други като теб тук,защо въобще се хабиш с нас?Нали уж не си за фукнята.Но не пропускаш след всеки твой дроб(един на месец най-много) да пуснеш намсиколкотеми със обещания за снимки,за клипчета и тн.
Има едни ора,който посещават и пишат в този форум,който са мЕтали дропове като твойте,може и по-големи.Те не си седят у квартала обаче,а пътуват,пътуват извън България даже.Но въпреки това,нито са дали "рапорт"(като тебе едно време) за подвизите си,нито снимки нито нищо.
Знаеш ли защо е така?Защото те КАРАТ,а ти само ЦИВРИШ.За някой хора,дроповете не са нищо повече освен част от едно разнообразно трасе,пътека.Големи,малки,но не са нещото което прави КАРАНЕТО.
Ако дроповете за теб са единствената цел да караш,това си е твой проблем,но го правиш и наш,като се намесваш в темите.

Дразня се от неадекватни хора.Хора който хем са така,хем са иначе,но накрая винаги са анти/против/хейтъри/прецакани/онеправдани.

Копай си дроповете,копай си гробовете.Единственото нещо което се иска от теб е да не занимаваш хората който не ги интересува.

Нека ние да сме загубеняците.Нека.
Но ти се спри.Неможе вечно да ти се обръща внимание.

П.п.п.п.п.....И колкото и гадно да прозвучи това,в деня когато си раби чутурата пред краката ми,не бяхме на спийд джъмп,не бяхме на дърт джъмп,нито на бордюр.Бяхме на стълби.Нещо което следвайки твоята логика спада към ДРОПОВЕТЕ.Следвайки тази(твойта) логика,аз какъв съм?Не,не искам да се изтъквам или пък да се сложа в даден стил,просто искам да докажа противоречията който найзбълва в тази тема.
А кой караше с каска?Кой накрая падна и най-вече ЗАЩО.Гаранция ти давам,не беше заради байка ти,нито пък заради стълбите.Проблема моето момченце беше задкурмилното устройство.Проблема си беше в теб.
И докато незапочнеш да търсиш проблемите и в себе си понякога,никой няма да те вземе насериозно.Никога няма да стъпиш и на малкото пръсче на Идола си Бендър.Защото той не е толкова повърхностен.Той не кара само ДРОБ.Да,може цял свят да се ебават с батко ти Бендър отвреме на време,но човека му е през хуя.Да си хо видял да псува из форумите на Пинкбайк?

АЙде са лапенце,у лЕво.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот kotka12 » Съб Окт 07, 2006 6:56 pm

хмз
не че нещо
ама като се замисля /взе да ми се случва често напоследък/ ми се струва, че темата беше за Бендър /сещате се - тоя дето ще носи вода на Седрик и другите/, а изведнъж, от нищото стана поредната тема за душевните терзания на Шейди относно това как се дропи и колко някой му бил казал КАК аджеба да си настрои магарето....
между прочем, Влади, съвсем дружески съвет - оправи си правописа, щото е пълен ужас...нищо лично, надявам се да ме разбереш правилно.....
и още веднъж заявявам най-отговорно:
Бендър на Седрик и останалите вода да им носи:D
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Shady™ » Съб Окт 07, 2006 7:53 pm

1.Не бе това за майката беше за оня дето се ебава с живота на хората( в случая - Бендер).
2.Ти и на НДК ми каза че твоето колело е РАБОТИЛО и моето не ствало и за чеп за зеле...Спомни си хубаво...
3. Отговарям на човек от форума, а не на теб...
4. Идеята на мойте "рапорти" беше, че не седя с кръстени ръце, а правя нещо по въпроса... А за фукането - ми спомняш ли си колко ми се смя и т.н. във mIRC когато се прибрах и ти казах - "Да скочих го оня дроп в Младост 2" ? Смя се 1час, че и повече, и всички други в канала #mtb заради тебе... И после на следващия ден го скочих ПАК и с видео за да ти докажа, че не лъжа и ти вместо да кажеш - "Да сбърках", седна да ми мериш дали не съм те излъгал с някой друг сантиметър и да се окажеш прав, но така и не се оказа прав нито се извини...
5. Аз не цивря. Аз изкам да карам. Пускал съм теми за каране, търсех компания и питах за места ама никой не ми казва. И аз искам да покарам с ТЕЗИ хора, но нещо не ги намирам... И колкото и наивно и смешно да ти звучи от 4години съм си поставил 1 цел - Да държа рекорд за България относно най-висок дроп. Макар и за 1 ден но да знам че веднъж в живота си съм постигнал нещо и не съм загубил/жертвал 4 години за нищо... И това желание и цел ме води напред и докато не го направя няма да спра... След това няма да се учудя и ако почна да крам и DH, но първо да дойде тоя ден...
6. Аз пък кога съм искал внимание? Май просто на тебе не ти обръщат внимание, а на мен - да и някак си това те дразни... Искам просто 1 приятел с който да карам, да се интересува от същото като мене - XFR и да ми помага.. Знаеш ли колко е трудно да си сам ? Явно не... И за това не ме разбираш...
7. Аз да съм казал че съм съвършен и PRO(любимата НИ дума... ) ? Аз се опитвам да се развивам. Неможе без падания. Ти пък все едно не си си чупил зъби... Проблема е задкормилното устройство май а ? Нещо и ти не си цвете за мирисане...
@котка12 - Опитвам се, ама... :^:
Аватар
Shady™

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла