Наглец си ей.

Наглец.
[quote]"Вие ми викате и се ебавате с мен по всякакъв начин, БЕЗ да съм давал повод."[/quote]
Ахъм -
[quote]Т* е*а м*айката...
@did
Да бе неможе да кара... Ти си ааа (аре че правото на звездички ми свърши да не казвам...)...[/quote]
А това защото -
[quote]Тъпичко чувство за хумор.
Не че Бендер някога е можел да кара, ама не го погребвайте толкова бързо.[/quote]
Интересно ми е,с какво те е провокирал дид,че да го псуваш на майка?И след това,се чудиш,защо ти скачаме?Трябва или да си яко тъп или яко трябва да те гони комоциото.
Вместо да ти вадя цитати,спести ми поне днес губенето на време с теб и сам си прочети постовете.От първия до последния.После отново искам да ми кажеш,че ти скачаме заради "колелото",което е различно(странно,имам чувството,че твойто много прилича на моето бивше,но понеже ми бе отнето,автоматично ставам нерабиращ.

Демек,докато го имах съм бил разбиращ,сега не.Ок...също ми е любопитно да кажеш,кое му беше ПРО ДИЕЙЧЪРСКОТО в моето колело,както и в моето каране?Щото не сме ние тези дето просто си говорят,без да защитават думите си)
П.п. Знаеш ли кое ми бърка в нервите?Знаеш ли защо вчера по скайпа си изпуснах нервите така?Не,не е защото съм от хората който ако някой не екато мене,трябва да мре,друго е.Защото се изнервям,когато си хабя приказките с хора със селективна памет.Мога да защитя твърдението си.Спомни си какво ми обеща вчера?Че спираме,че повече ти няма да говориш с мене,да говориш за мене и обратното.А сега какво стана?Това постче дето го изсра насредата на форума?
Земи си неадекватния гъз на някой от дроповете си и се метни.
Хората който карат,не се завират там където нямат работа.Щом няма други като теб тук,защо въобще се хабиш с нас?Нали уж не си за фукнята.Но не пропускаш след всеки твой дроб(един на месец най-много) да пуснеш намсиколкотеми със обещания за снимки,за клипчета и тн.
Има едни ора,който посещават и пишат в този форум,който са мЕтали дропове като твойте,може и по-големи.Те не си седят у квартала обаче,а пътуват,пътуват извън България даже.Но въпреки това,нито са дали "рапорт"(като тебе едно време) за подвизите си,нито снимки нито нищо.
Знаеш ли защо е така?Защото те КАРАТ,а ти само ЦИВРИШ.За някой хора,дроповете не са нищо повече освен част от едно разнообразно трасе,пътека.Големи,малки,но не са нещото което прави КАРАНЕТО.
Ако дроповете за теб са единствената цел да караш,това си е твой проблем,но го правиш и наш,като се намесваш в темите.
Дразня се от неадекватни хора.Хора който хем са така,хем са иначе,но накрая винаги са анти/против/хейтъри/прецакани/онеправдани.
Копай си дроповете,копай си гробовете.Единственото нещо което се иска от теб е да не занимаваш хората който не ги интересува.
Нека ние да сме загубеняците.Нека.
Но ти се спри.Неможе вечно да ти се обръща внимание.
П.п.п.п.п.....И колкото и гадно да прозвучи това,в деня когато си раби чутурата пред краката ми,не бяхме на спийд джъмп,не бяхме на дърт джъмп,нито на бордюр.Бяхме на стълби.Нещо което следвайки твоята логика спада към ДРОПОВЕТЕ.Следвайки тази(твойта) логика,аз какъв съм?Не,не искам да се изтъквам или пък да се сложа в даден стил,просто искам да докажа противоречията който найзбълва в тази тема.
А кой караше с каска?Кой накрая падна и най-вече ЗАЩО.Гаранция ти давам,не беше заради байка ти,нито пък заради стълбите.Проблема моето момченце беше задкурмилното устройство.Проблема си беше в теб.
И докато незапочнеш да търсиш проблемите и в себе си понякога,никой няма да те вземе насериозно.Никога няма да стъпиш и на малкото пръсче на Идола си Бендър.Защото той не е толкова повърхностен.Той не кара само ДРОБ.Да,може цял свят да се ебават с батко ти Бендър отвреме на време,но човека му е през хуя.Да си хо видял да псува из форумите на Пинкбайк?
АЙде са лапенце,у лЕво.