@DTD:

dEcLiNe написа:Колеги, нищо лично, но не сте особено забавни...![]()
![]()
DTD написа::D Нищо... Нали на тях им е забавно.
elzi4ka13 написа:Да.Много ясно!
Daniel Panev написа:Не разбирам що всички си мислите, че не можете да си "ползвате" iPod-а без Mac
PtD написа:Daniel Panev написа:Не разбирам що всички си мислите, че не можете да си "ползвате" iPod-а без Mac
Мислим си, че без iTunes не можем, мани го Мак-а. А отделен е въпроса ш***ния iPod как подрежда траковете в албуми, ако имаш щастието в самите тракове да няма ID3. Абе не знам, понякога имам чувството, че в Apple работят избягали от Карлуково.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
PtD написа:Аа. Това е нещо типично за Apple - за да им използваш продуктите, трябва първо да ги хакнеш...
На мен са ми забавни. Като не те кефи - в горния десен ъгъл - Click -> [x]dEcLiNe написа:Колеги, нищо лично, но не сте особено забавни...
PtD написа:А отделен е въпроса ш***ния iPod как подрежда траковете в албуми, ако имаш щастието в самите тракове да няма ID3...
bikerider написа:Ако е за музика по време на каране или ходене - Shuffle.
25thframe написа:bikerider написа:Ако е за музика по време на каране или ходене - Shuffle.
също и Nano-то - особено ми е удобен докато тренирам и тичам.
Daniel Panev написа:С какви слушалки?
Daniel Panev написа:PtD написа:Аа. Това е нещо типично за Apple - за да им използваш продуктите, трябва първо да ги хакнеш...
Не мога да се сетя за разумна причина, поради която да не сложиш RockBox на устройство, за което има порт...
PtD написа:Daniel Panev написа:PtD написа:Аа. Това е нещо типично за Apple - за да им използваш продуктите, трябва първо да ги хакнеш...
Не мога да се сетя за разумна причина, поради която да не сложиш RockBox на устройство, за което има порт...
Ъъъ, как ти се струва тази: около 75% от цената, която си дал за шибания плейър, си я дал за софтуера му?
hitar_potter написа:Не знам за вас, ама аз хич не ги обичам iPod-ите и затова съм се насочил към Cowon
Daniel Panev написа:Ако наистина вярваш, че това е разумна причина...
The bottom line: The Cowon iAudio 7 beats the industry heavyweight iPod Nano in price, features, battery life, and sound quality...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта