did написа:Eдин човешки живот е кратко време.
Хахаххаха.... точно такъв отговор очаквах! Това физиците сте почти завършени нихилисти!

did написа:Eдин човешки живот е кратко време.
azze написа:В две войни наши войници се биха за чужди интереси....
s1m3on написа:Само дано не пращат Българи там![]()
azze написа:Казаха,че няма да пращат българи.Дано.В две войни наши войници се биха за чужди интереси,да се надяваме този път да не стане така.
s1m3on написа:Дано да си прав, че не ми се мисли за хората(войниците)
vpravov написа:did написа:Eдин човешки живот е кратко време.
Хахаххаха.... точно такъв отговор очаквах! Това физиците сте почти завършени нихилисти!
kvelikov написа:Кога ли ще се намеси МОДЕРАТОР, който да заключи тази тема?![]()
Темата е политическа, а правилата ясно казват, че не е за този Форум.
TheAnimal написа:Така е със сигурност Кадафи ще последва съдбата на Садам.
TheAnimal написа:Но синовете му ще се спасят, а това семейство разполага с милярди долари и съм сигурна, че няма да пожалят средства за да си отмъстят.
Alpina написа:s1m3on написа:Само дано не пращат Българи там![]()
![]()
Защо, след като самите войници искат?
1 - понеже взимат прилични пари
webster1102 написа:Аз пък съм оптимистично настроен за тази война. Все си мисля,че държавите,които воюват срещу либийците ще спечелят
webster1102 написа:А и някакси е време да падне нафтата малко,не мислите ли ?
Т'ва ако го осъзнаят повече хора...Alpina написа:Такъв пример според мен е основния проблем на България - именно такива нереални очаквания, че ще ни оправят за 800 дни, или че дадени мащабни промени могат и трябва да се случат в рамките на мандата на едно правителство... Повече от очевадни примери има за това и това е причината последните 20+ години, на всеки 4 да поемаме в различна посока, защото не са ни оправили за няколко месеца, като с вълшебна пръчка
Antares написа:А по темата - някъде прочетох мисъл, че ВР си избиват загубите от мексиканския залив...
PtD написа:azze написа:В две войни наши войници се биха за чужди интереси....
Moля??? Не се ли натискаха самички да отидат, заради яките кинти? Ако да, значи са се били за собствените си интереси.
България не участва във войните. Участват български наемници. Разликата е от земята до небето и би било тъжно, ако не я правиш. Отиват там доброволно и срещу заплащане.azze написа:Наистина не се изразих правилно.Самите войници са там за пари,това е ясно,но те са български войници.Исках да кажа,че България нямаше защо да участва във войните.Какви бяха причините за войните в Ирак и Афганистан и какво спечели страната ни?
Antares написа:България не участва във войните. Участват български наемници. Разликата е от земята до небето и би било тъжно, ако не я правиш. Отиват там доброволно и срещу заплащане
Alpina написа:....
airborneone написа:Ако да забелязал ли си, че този човек/хора освен различния мироглед, в по-голямата част от случаите не се вписва в обществото.
airborneone написа:Саше, ти някога комуникирал ли си с човек, който е виждал реални бойни действия от първо лице?
azze написа:Исках да кажа,че България нямаше защо да участва във войните.Какви бяха причините за войните в Ирак и Афганистан и какво спечели страната ни?
bikerider написа:Да си спомнят и че в случая "миротворците" не действат на своя глава, а след резолюция на ООН.
kvelikov написа:Кога ли ще се намеси МОДЕРАТОР, който да заключи тази тема?![]()
Всеки нормален човек се вълнува какво ще стане в Либия, но този сайт е за МТБ.
Темата е политическа, а правилата ясно казват, че не е за този Форум.
И ако толкова се вълнувате от външна политика, пуснете още теми, пр.
- Имперските амбиции на Русия
- Защо Европа не желае Гоце
- САЩ и двойните стандарти
- ...
s1m3on написа:Само дано не пращат Българи там![]()
Phant0m написа:С тази циганска държава не може да се спори..
webster1102 написа:Я кажете,хора,дали Баба Ванга не позна?
joropc написа:Ясно е, че във военните действия има и други интереси
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта