Sasho_snegorina написа:Не съм вярвал, че има толкова хейтъри в тоя форум, но странното е, че отрицателните мнения са все на хора над 25-30 години, нормално е да се стремите към по-кроткия живот.
PtD написа:Баце, толкова съм далеч от кроткия живот, дето не можеш и да си представиш.
PtD написа:Тук явно става дума за нещо друго - повечето от тези над 25-30 годишни са имали случай да прочетат и по някоя стойностна книга в живота си, докато повечето от другите явно четат предимно статуси във фейсбук и новини за Андреа и Софи Маринова. Просто критериите за оценяване са малко по-различни, сешш се?
PtD написа:Прочетох я цялата, и мога да напиша горе-долу такова количество текст защо не ми хареса
daf4ov написа:Хахаха статуси във фейсбук каза....и още куп глупости...поредното ти много 'силно изказване' в тази тема.![]()
daf4ov написа:Ей това ви се чудя на вас...да не кажа във всички теми което се обсъжда нещо,вие го обръщате на спор.
daf4ov написа:PtD написа:Прочетох я цялата, и мога да напиша горе-долу такова количество текст защо не ми хареса
Ето го другото супермен изказванеМного силни думи а?
Sasho_snegorina написа:Не съм вярвал, че има толкова хейтъри в тоя форум, но странното е, че отрицателните мнения са все на хора над 25-30 години
venci95 написа:Разказът си е съвсем нормален,_какво като има грешки_-_за тях има редактори и прочее.Фен съм на немските коли,_високите скорости_-_да, хареса ми,_мразя НСО и полицията!_Мразя и политиците_-_в този разказ те биват осъдени. Да, хареса ми. Не ми хареса единствено края, който е наистина доста тъжен,_но "животът е радост и тъга",_нали така? Не се впрягаите много,_косата ви ще започне да побелява..._още по-бързо, ако продължите така!_Поздрав на всички_админи,_модератори,_хейтъри и разбира се, на световно известните критици в областта на литературата и криминалния жанр - PtD и did!
Sasho_snegorina написа:реших да пусна една доста интересна история написана от един познат.
Което говори прекрасно за приятеля ти, който освен, че в прекрасното време кисне във форума - дори ти се обажда, за да сподели тази безценна информация. Разбира се, ако това е действителност (в което се съмнявам), а не твой опит да доукрасиш настоящата ситуация.Sasho_snegorina написа:Честно казано, чак ви се чудя на акъла... днес времето беше чудесно, карам си по трасенцата, в това време ми звъни телефона, за да ми кажат, че във форума се заформя групировка срещу мен.
daf4ov написа:Ей това ви се чудя на вас...да не кажа във всички теми което се обсъжда нещо,вие го обръщате на спор.
ptD написа:Кои "ние"? И къде видя спор? Изказвам си мнението по представения "материал", от нескромната позиция на що-годе начетен човечец.
daf4ov написа:PtD написа:Прочетох я цялата, и мога да напиша горе-долу такова количество текст защо не ми хареса
Ето го другото супермен изказванеМного силни думи а?
PtD написа:Предизвикваш ли ме? Едно кратко есенце на тема "Клишето и неговите проявления", а?
П.П. Който се интересува все пак от майстори на късия разказ, препоръчвам Робърт Шекли.
daf4ov написа:Някой ден ако имам възможност,тоест време,с удоволствие бих зачел Шекли...
PtD написа:daf4ov написа:Някой ден ако имам възможност,тоест време,с удоволствие бих зачел Шекли...
Moже да прозвуча еретично, но според мен четенето на книжки е по-важно от карането на колело. Може би само за нас, "над 25-30 годишните чичковци".
daf4ov написа:Не съм от тези които мислят само за колело.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Sasho_snegorina написа:@bikerider, КРИТИКЪТ, можеш ли първо да се увериш кому е статията и тогава да нападаш?
bikerider написа::offtopic:Sasho_snegorina написа:@bikerider, КРИТИКЪТ, можеш ли първо да се увериш кому е статията и тогава да нападаш?
Нападнат ли се чувстваш? Моите съболезнования. Няма да коментирам нищо повече, бъди щастлив и си пиши с радост. Пардон, не ти, а "познатия" ти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта