TeDo_BaPHa написа:Toва момче мисля че и аз съм го виждал малко по-нагоре излизаше от една отбивка на трошево...
Ozzie написа:Казваш, че може да е грАдски?
Хъмм... Ша го дебнем.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
sp3rminatora написа:Днес около 6:30....... пич с Dragomir Factory....явно е състезател от отбора на драг защото имаше фланелка като тези от отбора...
),със Scott Scale 40.Качихме се заедно до хижата,но после той продължи към Семково,а аз към Рилския манастир. dilana написа: с някакво бяло колелце, което загледах и той мене ме загледа

skiman написа:Yeti написа: Някой от четящите тук ли е?
Мда
.nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzoagiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk.nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo

agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk.nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
dilana написа:agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk .nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
и са без седалки
agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk.nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
RAM-FR написа:bdz43r написа:ЦЪК
Днес по обяд... Може и чуждоземец да беше.
Човек с колелоДоста не обичайна гледка за Сопот
-=[V@N10*P!4A]=- написа:dilana написа:agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk .nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
и са без седалки
Тея рамки бяха реклама преди. Май и някакви пеики бяха сложени по парковете със същата цел. А иначе вилката е заварена за рамката така че да не могат да се ползват.
Ozzie написа:Днес в късния следобед тучо чучо на входа на Морската градина във Варна.
codename47 написа:Вчера вечерта около 20ч на Витошка до Аптека мина по велоалеята черен RAM AM мисля, а колоездача беше с черни шорти, черна фанелка без ръкави и черна каска за XC. Кой си ти, man in black?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта