TeDo_BaPHa написа:Toва момче мисля че и аз съм го виждал малко по-нагоре излизаше от една отбивка на трошево...
Ozzie написа:Казваш, че може да е грАдски?
Хъмм... Ша го дебнем.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
sp3rminatora написа:Днес около 6:30....... пич с Dragomir Factory....явно е състезател от отбора на драг защото имаше фланелка като тези от отбора...
dilana написа: с някакво бяло колелце, което загледах и той мене ме загледа
skiman написа:Yeti написа: Някой от четящите тук ли е?
Мда
agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk.nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk.nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
dilana написа:agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk .nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
и са без седалки
RAM-FR написа:bdz43r написа:ЦЪК
Днес по обяд... Може и чуждоземец да беше.
Човек с колелоДоста не обичайна гледка за Сопот
-=[V@N10*P!4A]=- написа:dilana написа:agiracer написа:abe kvi sa tiq ramki zakly4eni s veriga malko po-nadoly ot ndk .nd edni stulbove .onq den wtex da se poburkam .vikam si kak pa nekvi cigani ne sa gi vzeli za staro gelqzo
и са без седалки
Тея рамки бяха реклама преди. Май и някакви пеики бяха сложени по парковете със същата цел. А иначе вилката е заварена за рамката така че да не могат да се ползват.
Ozzie написа:Днес в късния следобед тучо чучо на входа на Морската градина във Варна.
codename47 написа:Вчера вечерта около 20ч на Витошка до Аптека мина по велоалеята черен RAM AM мисля, а колоездача беше с черни шорти, черна фанелка без ръкави и черна каска за XC. Кой си ти, man in black?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта