,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот evin » Пон Юни 23, 2014 8:44 am

Alpina написа:Е какво като му е най-близо?
Тогава не би следвало да се оплаква, защото сам си е избрал да им ползва "услугите" и им плаща, за да го мамят (според него си).

Писах, че там ходя само с тубичката за косачката, защото е най-близо до нас, живея до Божурище в едно селце, на 10 км от София. Най-близката "бяла" бензиностанция е Лукойл-а на Метро, но косенето ще ми излезе златно. С автомобил никога не бих спрял никога на тази измислената, то, като гледам, никой не спира там, освен трактори и комбайни. Свикнал съм да ме лъжат с 80 ст на туба, халал да са им. И не се оплаквам, просто го констатирам.

Другият път като я напълня тубата, ще снимам бележката и литрите. Ще я напълня пак и на "бяла" бензиностанция за сравнение, да видите разликата.

В колата наливам само ECTO Diesel от Лукойл и съм изключително доволен. Стандартна европейска некръстена нафта.

Те и апаратите на такситата в София уж са калибрирани и запечатани, а всеки 3-ти е намерил начин как да инжектира единици, особено разните измислени "За 1 долар", "За 1 евро" и неизброимите клонинги на ОК Супетранс/Супершанс/Суперсекс :D
Аватар
evin

Рейтинг: 1542

Мнениеот Bace_kz » Вто Юни 24, 2014 7:56 pm

Novatec .... Алуминиев freehub ... :bawling:
Аватар
Bace_kz

Рейтинг: 1511

Мнениеот Любо » Вто Юни 24, 2014 8:29 pm

Днес от три часа каране два ме би дъжд .Счупи ми се карбоновото колче на седалката , спирачките спряха да работят , скоростите трябва да се регулират на ново . И всичко това заради шибаната , лепкава монтанска кал . Дееба и деня :(!:
Nicolai Ion 16
Аватар
Любо

Рейтинг: 1357

Мнениеот MIKEY MOUSE » Вто Юни 24, 2014 9:08 pm

Любо написа:Днес от три часа каране два ме би дъжд .Счупи ми се карбоновото колче на седалката , спирачките спряха да работят , скоростите трябва да се регулират на ново . И всичко това заради шибаната , лепкава монтанска кал . Дееба и деня :(!:

Четвърти постулат на Форум -МТБ-БГ: На байкърът му е готино , когато му е гадно.
Ако не ти харесва ориентирай се към тенис на маса, шах или снукър... :wavey:
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Мнениеот sonscp » Чет Юли 03, 2014 1:07 pm

Преди малко отскочих до магазина за сладолед и група келеши с колелата си блъснаха моето и избягаха. :censore: :shooter:
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот gilb » Пет Юли 04, 2014 11:55 am

Много ми се ходеше на състезанието в Троян... :gren: обаче парите не стигат.
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Мнениеот ermenkovbg » Пет Юли 04, 2014 1:38 pm

Това ми се случи вчера :praying: Аз съм в малко по-добро състояние :D . Ще забравя за велосипеда известно време :crap: Но здраве да е :beer:
1.jpg
1.jpg (78.14 KiB) Прегледано 4462 пъти

2.jpg
2.jpg (100.88 KiB) Прегледано 4444 пъти
„Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата.“
„Накъдето и да карате, то е срещу вятъра и по нанагорнище.“
Аватар
ermenkovbg

Рейтинг: 1390

Мнениеот Ozzie » Пет Юли 04, 2014 6:59 pm

ermenkovbg написа:Това ми се случи вчера ...

Жив и здрав, щом можеш да пишеш тук и където и да е било. На ламаринте - майната им.
:beer:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот msniki » Пет Юли 04, 2014 7:08 pm

c1rider написа:шибаното ухо на обтега4а пак се изкриви :banghead: :banghead: .Умръзна ми само се криви 4упи това ми е поне 5тото. Някакви идеи за по-добро ухо? Рамката ми е Dartmoor Hornet но ухото е като на Drag C1

Купи си NS или DMR и няма да имаш такива проблеми.
Съвсем сериозно го казвам.
Он:
Пак нямам пари. :D
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот c1rider » Пет Юли 04, 2014 8:00 pm

msniki написа:
c1rider написа:шибаното ухо на обтега4а пак се изкриви :banghead: :banghead: .Умръзна ми само се криви 4упи това ми е поне 5тото. Някакви идеи за по-добро ухо? Рамката ми е Dartmoor Hornet но ухото е като на Drag C1

Он:

без да сменям рамка :D
он: одрусаха ме 20 кинта за такси от летището до автогарата в Пловдив.
c1rider

Рейтинг: 1151

Мнениеот KaLO_1407 » Пет Юли 04, 2014 10:04 pm

ermenkovbg написа:Това ми се случи вчера...

Щом си жив и що годе здрав да не ти пука за возилото. Искрено ти пожелавам бързо оправяне. :beer:
Он: и малкото пари, които бях събрал за колело изчезнаха след спешен ремонт на едно по погрешка счупено стъкло. :crap: :bawling: Проклети криви шутове. :banghead:
"След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили…"
KaLO_1407

Рейтинг: 1131

Мнениеот msniki » Пет Юли 04, 2014 10:14 pm

c1rider написа:
msniki написа:

Он:

без да сменям рамка :D
он: одрусаха ме 20 кинта за такси от летището до автогарата в Пловдив.

Ми да не си я купувал.
Това стана като Ц1-то. Нисък клас изработка но с разликата че струва 3-ти повече и уж е за фр.
:dontknow:
Он:
Все още нямам пари.
Аватар
msniki

Мнениеот styanski » Чет Юли 10, 2014 7:04 am

Днес ми е поправителния изпит по история. :/
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот natalito » Пет Юли 11, 2014 12:37 pm

msniki написа:

Е нали е изкривил ухото, не рамката :dontknow:

IMG_1153_s.jpg
IMG_1153_s.jpg (510.84 KiB) Прегледано 4447 пъти
:D
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Съб Юли 12, 2014 12:31 pm

natalito написа:
IMG_1153_s.jpg
:D

уникално! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот Любо » Съб Юли 12, 2014 4:37 pm

Днес ми дойде рамката на NS Surge и почнах да го сглобявам и във форума се яви ON-ONE 456 на чудесна цена . Можех да спестя доста пари , ама здраве да е :crap:
Nicolai Ion 16
Аватар
Любо

Рейтинг: 1357

Мнениеот natalito » Нед Юли 13, 2014 8:16 am

Любо написа:Днес ми дойде рамката на NS Surge и почнах да го сглобявам и във форума се яви ON-ONE 456 на чудесна цена . Можех да спестя доста пари . . .

Мани, ами сега и за уши ше трее да се набуташ :lol:
Сглобявай си колелото и си го карай с кеф. И да се пофалиш с некоя снимка . . . във вярната тема :beer:
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Мнениеот cyclopz » Сря Юли 16, 2014 2:22 pm

Днес излизам рано, да покарам преди работа, и тръгнах по едни вътрешни квартални улички, откъдето минавам за да не се завирам по главния път. Не минах и 500 метра и наближих няколко бездомни песа, налягали по улицата и по тротоара. Първия ме погледна, втория ме погледна, и третия като скочи и хукна към мен, всичките се разлаяха и ме подгониха. Слязох от колелото и ги разкарах, за съжаление мястото е тясно и пълно с паркирали коли, така че не посмях да хвърля камък, но много ми се искаше. Интересното е, че една лелка на тротоара седеше и си зяпаше, и докато ме лаеха и гонеха, не каза нищо, обаче когато аз ги подгоних, взе да ми обяснява как трябва да ги оставя и че ме гонели "заради колелото", един вид, не са виновни. Както и да е, поядосах се, но си продължих. Буквално след 200 метра едно голямо псе лежеше на улицата, като ме видя, скочи и хукна към краката ми. Както бях вече насъбрал,слязох веднага, и имах намерение да му фрасна едно паве в муцуната, изведнъж от един двор излезе един чичка и явно ме усети, че съм бесен, и почна да ми обяснява как "имало закон за защита на животните" и да не съм правел нищо на кученцето, и как то нямало да ме ухапе, само си лаело. Много ме впечатлява, как всеки път, когато съм слизал да се отбранявам от агресивни кучета, на секундата се намира защитник, ама буквално моментално. Иначе когато кучета лаят и нападат човек, няма никой да се намеси, независимо колко време продължава и колко сериозно е. Направо побъркана работа. Чудя се вече, може ли да се направи газов пистолет да стреля със сол, направо много съм насъбрал на скапаните улични псета, буквално на всяко каране минавам покрай 20-30 парчета и поне на два -три път някое ще ме подгони :banghead:
Аватар
cyclopz

Рейтинг: 1372

Мнениеот Sartor » Сря Юли 16, 2014 3:11 pm

cyclopz написа:....Слязох от колелото и ги разкарах, за съжаление мястото е тясно и пълно с паркирали коли, така че не посмях да хвърля камък, но много ми се искаше. Интересното е, че една лелка на тротоара седеше и си зяпаше, и докато ме лаеха и гонеха, не каза нищо, обаче когато аз ги подгоних, взе да ми обяснява как трябва да ги оставя и че ме гонели "заради колелото", един вид, не са виновни. Както и да е, поядосах се, но си продължих. Буквално след 200 метра едно голямо псе лежеше на улицата, като ме видя, скочи и хукна към краката ми. Както бях вече насъбрал,слязох веднага, и имах намерение да му фрасна едно паве в муцуната, изведнъж от един двор излезе един чичка и явно ме усети, че съм бесен, и почна да ми обяснява как "имало закон за защита на животните"...

Вече няколко бездомни песа са си го отнесли, а така както веднъж се появи едно леке, което да ги защитава (нахвърли ми се на бой) и той си го отнесе. :evil: Явно някои хора не ги е бутал пес като са се движили по баир надолу с 40-50км/ч. :nono:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот msniki » Пет Юли 18, 2014 8:25 pm

Почнах си правя зъбите.... Ебаси кожодерите са повечето зъблекари !
:xx(:
Аватар
msniki

Мнениеот vvvaaal » Пет Юли 18, 2014 11:14 pm

Събота и неделя го дават валежи с гръмотевици, а понеделник е единствения слънчев и чист ден.... Е кога да покара човек? :(
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот Ozzie » Съб Юли 19, 2014 9:33 am

През почивните дни ще бъде 30 градуса.
15 в събота и 15 в неделя. :thumb:
Аватар
Ozzie

Мнениеот evin » Съб Юли 19, 2014 9:43 am

cyclopz написа:Чудя се вече, може ли да се направи газов пистолет да стреля със сол

Ако имаш ГСО, купуваш си газови патрони с екстракт от люти чушки ("технически пипер") - кафява тапа, маркировка PV
Действа безотказно, не ненанася трайни увреждания
На кучетата CN / CS газ (синя или лилава тапа) не им действа изобщо
Аватар
evin

Рейтинг: 1542

Мнениеот msniki » Пет Юли 25, 2014 8:38 pm

За съжеление трябваше да разбера колко струват приятелите измерено в пари.
Читавите хора които познавам почнаха да се броят на пръсти.
Всеки явно си има някваква цена.
Аватар
msniki

Мнениеот po_taka » Пет Юли 25, 2014 8:47 pm

@msniki лошото е цената напоследък падна много :/

Още 2 седмици с гипс :/ , другата седмица ще ида на друг травматолог, нещо не е както трябва
Аватар
po_taka

Рейтинг: 1692

Мнениеот boriss13 » Вто Авг 05, 2014 3:51 am

Пак не се класирах в темата 0355-0400... :xx(:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот taurus13 » Вто Авг 05, 2014 10:36 am

msniki написа:Почнах си правя зъбите.... Ебаси кожодерите са повечето зъблекари !

Колко да са кожодери...от една пломба я земат 20 лв чиста печалба я не...изключвам тия лъскавите клиники. На зъбарите всичко им е скъпо - оборудването, квалификацията, покриването на редица изисквания и скъпо им продават консумативите и материалите - там дере бялата мафия, не зъболекарите. Една ръкохватка с турбинка е 1000лв...е има и някви китайски по 400 от които от вибрации ченето на пациента се тресе. :D
Ако говорим за кожодери, то фризьорите са най-големите - те нямат никви разходи особени, освен един патентен данък и тези за помещението, никво особено образование и квалификаця не се иска, нито покриват някакви изисквания, дори повечето не си правят труда да знаят, че гребените се почистват със антисептичен разтвор, за сметка на това печелят от една подстрижка, колкото някои зъболекари от една пломба. И това обаче си е факт, както у нас, така и по света. Изобщо не може да се сравняват зъболекарите с фризьори, вулканизатори гумаджии и пр.
Ей са мойта фризьорка по цел ден пуши и клюка с приятелки и дори я мързи да ме подстриже, та кат ида прави някви физиономии, щот пак и се налага да земе 10 лв за 5 мин. и да ми бръмчи до ухото с посредствената си китайска машинка от 70 лв от Илиенци. Ама ко да правя - те всички от квартала за едни и същи, та поне ги подбирам по-визия, че мразя дърти лелички и мъже да ме пипат по главата. :D
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот mariko » Вто Авг 05, 2014 11:23 am

Лечението на зъбите излиза скъпо най-вече ако пациента не отиде навреме (аз все така правя), но за това зъболекаря няма вина. :xx(:
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот Antares » Вто Авг 05, 2014 11:53 am

taurus13 написа:
msniki написа:....че мразя дърти лелички и мъже да ме пипат по главата. :D
Те тия мъже, дето пипат по косите рядко са класически мъже :lol:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот msniki » Вто Авг 05, 2014 2:06 pm

taurus13 написа:
msniki написа:Почнах си правя зъбите.... Ебаси кожодерите са повечето зъблекари !

Колко да са кожодери...от една пломба я земат 20 лв чиста печалба я не...изключвам тия лъскавите клиники. На зъбарите всичко им е скъпо - оборудването, квалификацията, покриването на редица изисквания и скъпо им продават консумативите и материалите - там дере бялата мафия, не зъболекарите.

А Да бе начи със здравна каса зъб с лечение 80 лв ми вземе баси...Без здравна каса 120 лв. Ебаси за 3 ходяния по 30-на минути колко пари вземат.
Чистене на зъбен камък - 60 лв за 20-30 минути работа.
Да ми сложат изкуствен зъб 450 лв.... или с винт 750 лв.
Те тез хора парите ги нямат за нищо, пълни кожодери са.
Дилър на наркотици да си , няма вземаш толкова пари на ден като тези.
Пффф.
Он :
Ще фалирам с тези зъболекари....
Аватар
msniki

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла