Alpina написа:Е какво като му е най-близо?
Тогава не би следвало да се оплаква, защото сам си е избрал да им ползва "услугите" и им плаща, за да го мамят (според него си).
Писах, че там ходя само с тубичката за косачката, защото е най-близо до нас, живея до Божурище в едно селце, на 10 км от София. Най-близката "бяла" бензиностанция е Лукойл-а на Метро, но косенето ще ми излезе златно. С автомобил никога не бих спрял никога на тази измислената, то, като гледам, никой не спира там, освен трактори и комбайни. Свикнал съм да ме лъжат с 80 ст на туба, халал да са им. И не се оплаквам, просто го констатирам.
Другият път като я напълня тубата, ще снимам бележката и литрите. Ще я напълня пак и на "бяла" бензиностанция за сравнение, да видите разликата.
В колата наливам само ECTO Diesel от Лукойл и съм изключително доволен. Стандартна европейска некръстена нафта.
Те и апаратите на такситата в София уж са калибрирани и запечатани, а всеки 3-ти е намерил начин как да инжектира единици, особено разните измислени "За 1 долар", "За 1 евро" и неизброимите клонинги на ОК Супетранс/Супершанс/Суперсекс