Beломания-ебаси магазина...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Съб Юни 09, 2007 10:55 am

Spurs написа:На практика във България ако ти се прецака нещо по колелото трябва да го хвърлиш защото няма един свестен сервиз във който ще ти направят колелото,ами ще ти го направят на гЪз.

хм....
какво те кара да смяташ така?!?!
Само на територията на София мога да назова поне 3 сервиза, където редовно водя магаретата за по-сложни операции и до сега не съм имал проблеми.
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Рейтинг: 2000

Мнениеот Spurs » Съб Юни 09, 2007 11:35 am

HepBeH_XaMcTep написа:
Spurs написа:На практика във България ако ти се прецака нещо по колелото трябва да го хвърлиш защото няма един свестен сервиз във който ще ти направят колелото,ами ще ти го направят на гЪз.

хм....
какво те кара да смяташ така?!?!
Само на територията на София мога да назова поне 3 сервиза, където редовно водя магаретата за по-сложни операции и до сега не съм имал проблеми.

Нещото което ме кара да смятам така е ..като отида във байк центъра или няма да ми затегнат курмилото(за малко щях да се блъстна във една кола) или няма да ми напомпат гумите като хората или още много други неща.Във веломания до НДК не ми бяха сложили новата верига като хората.Не ми бяха завинтили винтовете на лапата и още др.

@Нервен Хамстер -това ме кара да мисля така според мен не въобще малко ;)
Изображение
Аватар
Spurs

Рейтинг: 1200

Мнениеот ddevil » Съб Юни 09, 2007 11:40 am

Spurs написа:
Нещото което ме кара да смятам така е ..като отида във байк центъра или няма да ми затегнат курмилото(за малко щях да се блъстна във една кола) или няма да ми напомпат гумите като хората или още много други неща.Във веломания до НДК не ми бяха сложили новата верига като хората.Не ми бяха завинтили винтовете на лапата и още др.

Да....ама ти си човека, който прави избора нали? Нито един от тези магазини може да те накара на сила да отидеш при тях..така че общо взето и ти имаш малка вина в това...колкото и малка да е тя.
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Spurs » Съб Юни 09, 2007 11:44 am

ddevil написа:
Spurs написа:

Да....ама ти си човека, който прави избора нали? Нито един от тези магазини може да те накара на сила да отидеш при тях..така че общо взето и ти имаш малка вина в това...колкото и малка да е тя.

Прав си така е но аз нямах представа,че са толкова не компетентни.Защото като ходих при тях не знаех кое е най-доброто..
Според мен сега във София има само две места където можеш да си поправиш колелото,тези места са Иван(Каймата) и БАС :dunno:
Изображение
Аватар
Spurs

Рейтинг: 1200

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Съб Юни 09, 2007 12:10 pm

Spurs написа:Нещото което ме кара да смятам така е ..като отида във байк центъра или няма да ми затегнат курмилото(за малко щях да се блъстна във една кола) или няма да ми напомпат гумите като хората или още много други неща.Във веломания до НДК не ми бяха сложили новата верига като хората.Не ми бяха завинтили винтовете на лапата и още др.

Кой те кара насила да ходиш в байк центъра или при близнаците?
те ли са единствените сервизи в София? НЕ!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот airborneone » Съб Юни 09, 2007 1:35 pm

Spurs написа:Според мен сега във София има само две места където можеш да си поправиш колелото,тези места са Иван(Каймата) и БАС

Ако съдя по последния ми разговор с Иван,и това колко беше очарован от теб, ти остава само бас. :)
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Jebediah » Съб Юни 09, 2007 2:37 pm

О боже ти пръсти ли нямаш за да вкараш некоя др атмосфера в гумата или да си затегнеш кормилото? Сервизи в София бол, добри и приятни механици са можеби 1/8 от тях това, че ти си отишъл еди къде си и негледаш кой какво прави си е твоя работа :agree:
Jebediah

Рейтинг: 1205

Мнениеот GECKO » Съб Юни 09, 2007 2:59 pm

Току що... е добре преди 30мин говорих с г-н Кузов, който явно не е запознат с тази тема, но беше запознат с темата за Expert-а и НТ2. Както и да е важното нещо в случая е, че той лично обеща, че от сега нататък ще се взимат под по-голямо внимание проблемите с рамките на велосипедите Drag и щяло да се обръща внимание на всеки клиент с проблем по рамката стига гаранционните условия да са спазени. Това може да е добра новина за човека с овализираното чело на Climber-a, но аз не бих таил надежди. До сега уж се водеше същата политика, но за 10 Climber-а с откъртени уши отзад съм видял само един компенсиран човек, на който му беше дадена възможност да вземе С2 с отстъпка.

Не сме коментирали спусната заповед да не ми се продава, защото очевидно не е запознат с нея а и се съмнявам да остане доволен като го разбере, но сега за сега това ще остане да виси.

Към хората с проблеми с велосипедите, търсете си правата. Шефа каза "ще се постараеме да отстраниме проблемите" :beer:

Остава да видиме ДАЛИ.

Междувременно ми се ще да видиме, дали този дето е пуснал нареждането да не ми се продава би си го казал, да се разбере как така се взимат такива решения без шефа да знае ;)
Аватар
GECKO

Мнениеот dracunculus » Съб Юни 09, 2007 3:47 pm

За съжаление това, което го обещава Кузов, за пореден път е една голяма лъжа, само си чешат езиците, как шяли да започнат да се отнасят коректно...ала бала, бабини трънкини. Да подчертая.... човекът с компенсацията за ушите на Climbera, я получи след 1000 скандала и заплахи, че случаят ше стигне до " Комисия по търговията и защита на потребителите". За мойта рамка със скъсани уши получих компенсация- завариха ми ги и ги подсилиха...но всичко това пак след безброй обаждания, скандали и тем подобни...С ЕДНА ДУМА ОТНАСЯЛИ СА СЕ НЕКОРЕКТНО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ ОТНАСЯТ НЕКОРЕКТНО С КЛИЕНТИТЕ. Нека господата от фирмата се запознаят с темата и да изложат техните виждания по въпроса, да поспорим малко, има защо... Нека имат наглостта да кажат, че се отнасят коректно и че за тях българският клиент е от първостепенно значение, все пак една интелигентна дискусия винаги е добре дошла...
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот THEZOGGO » Съб Юни 09, 2007 3:54 pm

Spurs написа:Според мен сега във София има само две места където можеш да си поправиш колелото,тези места са Иван(Каймата) и БАС

Ммм не си прав, :) не са само тези сервизи, където можеш да получиш коментентна намеса по колелото си. :agree:
Забравяш за сервиза на Дани ;) :agree: .
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот dracunculus » Съб Юни 09, 2007 4:16 pm

dracunculus написа:За съжаление това, което го обещава Кузов, за пореден път е една голяма лъжа, само си чешат езиците, как шяли да започнат да се отнасят коректно...ала бала, бабини трънкини. Да подчертая.... човекът с компенсацията за ушите на Climbera, я получи след 1000 скандала и заплахи, че случаят ше стигне до " Комисия по търговията и защита на потребителите". За мойта рамка със скъсани уши получих компенсация- завариха ми ги и ги подсилиха...но всичко това пак след безброй обаждания, скандали и тем подобни...С ЕДНА ДУМА ОТНАСЯЛИ СА СЕ НЕКОРЕКТНО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ ОТНАСЯТ НЕКОРЕКТНО С КЛИЕНТИТЕ. Нека господата от фирмата се запознаят с темата и да изложат техните виждания по въпроса, да поспорим малко, има защо... Нека имат наглостта да кажат, че се отнасят коректно и че за тях българският клиент е от първостепенно значение, все пак една интелигентна дискусия винаги е добре дошла...

Да спонемавам ли още за случая, когато отговорът за това дали ми се зачита гаранцията за един счупен Suntour PRO-NS се забави 5 месеца. На всичкото отгоре го получих след намесата на КТЗП....Оправданието от страна на човекът от Веломания, който явно е трябвало да ми го прати беше: "Куриерът не Ви е намерил адреса"..... Само да подчертая, че на този адрес без проблем получавам всякакви писма, пратки, кулети, ВЕЛОСИПЕДНИ ЧАСТИ ПРАТЕНИ ОТ ЧУЖБИНА....ми явно адресът си е точен :dunno: и просто господата не са си свърщили работата. Е разбира се получих отговор тогава (след 5 месеца), който не беше задоволителен, но това ще го споделя по- късно ако се наложи. :) Въобще примери за безочието им има мноого, мноого.

П.П. Темата стана доста сериозна и би било добре да чуем мнение и на някои човек от въпросната "Веломания- ЕООД". Нямам за цел да се заяждам, просто такива са фактите за съжаление.
Последна промяна dracunculus на Съб Юни 09, 2007 4:20 pm, променена общо 2 пъти
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот Jebediah » Съб Юни 09, 2007 4:17 pm

Мисля, че темата трябва да се пренесе не в общи, ами направи в Господари на Ефира :) :popcorn:
Jebediah

Мнениеот Alpina » Съб Юни 09, 2007 5:00 pm

Не темата стана наистина сериозна и такива несериозни коментари ,вече са излишни!!!
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 09, 2007 5:27 pm

По въпроса с дефекнти уши, тръби и тем подобни пo рамкитe:
Някой спомня ли си какво стана със спуканата тръба на рамката на Ърнест? Щото аз си спомням, смениха му я веднага в рамките на няколко дена... А рамката... рамката беше RAM...
естествено говорим за спацени гаранционни условия, но не вярвам ползванто на задна дискова спирачка да е неспазване на гаранционни условия.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот URNEST » Съб Юни 09, 2007 5:54 pm

Nymphetamine написа:По въпроса с дефекнти уши, тръби и тем подобни пo рамкитe:
Някой спомня ли си какво стана със спуканата тръба на рамката на Ърнест? Щото аз си спомням, смениха му я веднага в рамките на няколко дена... А рамката... рамката беше RAM...
естествено говорим за спацени гаранционни условия, но не вярвам ползванто на задна дискова спирачка да е неспазване на гаранционни условия.

Ехх Nymphetamine много ми стопли душата.Радвам се, че си спомняш.
За тези, които не знаят лятото ми се спука рамката RAM HT2 на много нетрадиционно място, което си беше чист заводски дефект.Без никакви разправий Onedistribution ми подмениха рамката признаваки дефекта.Чаках 3 седмци, но просто тогава навсякаде бяха свършили рамките HT2 и търсиха някоя останала бройка, но пак 3 седмици не са много на фона на конкурентите, при които за къде по малък проблем ще чакате повечко.
Аватар
URNEST

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 09, 2007 7:09 pm

Извинете ме за грешката относно дните за изчакване. Но пък едно е да няма доставени рамки, друго е да няма уши за дерайльор, да речем. Та това е консуматив... за разлика от рамката, да речем. Говорим за стандартни клиенти и ездачи, заем, че не запад ги ползват като носни салфетки.

Лично аз одавна спрях да гледам какво има в скрийм байкс магазина (с изключение на това как вървят цените с Марцоки вилките) и все по-често се заглеждам в райд спот и уан дистрибюшън.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот URNEST » Съб Юни 09, 2007 7:24 pm

Nymphetamine написа:Извинете ме за грешката относно дните за изчакване. Но пък едно е да няма доставени рамки, друго е да няма уши за дерайльор, да речем.

Тук важния въпрос е в коректността на производеителя, при което Onedistribution водят, защото явно уважават и искат да запазят клиентите си.

По темата: Както някой казаха "Като не си доволен от едните(Веломания в случая) върви при другите(БАС в случая). Кофти, е че ако си държиш на Шимано и искаш да им бъдеш поредния доволен клиент единствената пречка е доставчика.Така че искаш неискаш ще им бъдеш клиент пренебрагвайки техния некоректен начин на продаване.

п.с. В една от предните теми по въпроса Taylor много ясно беше обяснил причината защо нямат налични компоненти от високите класове на Шимано.
Аватар
URNEST

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 09, 2007 7:35 pm

Хората го казаха и преди мен: Явно Веломания цени повече потребителя извън граница. Откъдето предимно идва и по-голямата част от финансите, с тоя износ... е, за това можем да гадаем всъщност. Както и да е, клиента винаги има право, така, че и да няма масова потребност от висок клас компоненти на Шимано, всеки който поръча даден такъв, би слдвало да му бъде внесен в рамките на нормалния срок за доставянето му в България. Затова, факта, че повечето ползват компоненти от нисък клас и за това, видиш ли, ние нямаме копоненти висок клас, по никакъв начин не мога да го възприема. Почи напълно съм убеден, че ако звънна в уан дистрибюшън утре и има кажа, че искам този дерайльор за 1000лв и тая вилка за 3000, да речем, ще ми бъде доставено в рамките на нормалното, една работна седмица ли, не знам, колкото се води.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот GECKO » Съб Юни 09, 2007 7:40 pm

URNEST написа:...ако си държиш на Шимано и искаш да им бъдеш поредния доволен клиент единствената пречка е доставчика....

Да бе? Само 3 седмици, ама си го дочаках и с кеф отидох и си го купих.

URNEST написа:п.с. В една от предните теми по въпроса Taylor много ясно беше обяснил причината защо нямат налични компоненти от високите класове на Шимано.

Когато искаш да направиш нещо ще намериш 100 начина да го свършиш, когато не искаш намираш 100 оправдания да не го :)

Nymphetamine написа:... по-голямата част от финансите, с тоя износ... е, за това можем да гадаем всъщност...

Докато работех там положението изглеждаше да е 2/3 за износ 1/3 за българския пазар, с тенденцията да нараства износа. Няма да коментирам повече от това, излагам фактите всеки си прави изводите.
Аватар
GECKO

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 09, 2007 7:52 pm

GECKO написа:Докато работех там положението изглеждаше да е 2/3 за износ 1/3 за българския пазар, с тенденцията да нараства износа. Няма да коментирам повече от това, излагам фактите всеки си прави изводите.

Ами не бях сигурен как седят нещата, не можех да кажа със сигурност. Но след като т'ва е положението, явео на мистър Кузов или къвто беше... Драго... му е през шмайзеро кво става тука...
Все ме е еня, аз съм решил от де ще пазарувам следващия път. Щото там са внимателни, коректни, опитват се да ти угодят и тогава, когато и ти не знаеш кво искаш и се оттегляш без покупка, въпреки претенциите, пак те изпращат с усмивка. Не ме интересува истинска или подправена, там съм да пазарувам и искам добри обноски като клиент, няма да се женя за тях.
Сега като си помисля, защо ли имам странното усещане, че не само в София служителите на Велоания са същите идиоти. (GECKO, ти си бивш, тебе те изключваме от т'ва число. :beer: :D )
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Kitolino » Съб Юни 09, 2007 8:20 pm

Nymphetamine написа:Сега като си помисля, защо ли имам странното усещане, че не само в София служителите на Велоания са същите идиоти. (GECKO, ти си бивш, тебе те изключваме от т'ва число. :beer: :D )

Пловдивчанино, здравей ...

Да си видял некоректно отношение от представителите на Веломафия в град Пловдив ( съдя че за тук имаш лични наблюдения ) ?

Аз в " Тандем " само добро съм усещал срещу мен от продавачите, никога некоректност или лоши обноски, дори тук е мястото да похваля Чачо и Агопа, че много често черпят по различни поводи, в интерес на истината в последните ми 3 посещения до магазина все съм бил почерпен :D
Отремонтирането на колелото ми винаги е било коректно и прецизно, като дори съм получавал полезни съвети от Чачо, докато оправя нещо обича да обясни причините и начини как да се избегне повреда или износването на даденият консуматив.

Та така драги ми съгражаданино, изясни какво искаше да кажеш.
Благодаря :)
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот Ozzie » Съб Юни 09, 2007 8:28 pm

"Тандем" не са представители на "Веломания". И едва ли са толкова близки с тях. Иначе нямаше да продават и "Спринт" и "РАМ" и какво ли още не.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот did » Съб Юни 09, 2007 8:31 pm

Ozzie написа:"Тандем" не са представители на "Веломания". И едва ли са толкова близки с тях. Иначе нямаше да продават и "Спринт" и "РАМ" и какво ли още не.

:agree:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Kitolino » Съб Юни 09, 2007 8:38 pm

" Тандем " са си баш представители на " Веломаниа ", поне по мое усмотрение. Защо тогава се водят като единственият представител и сервиз на Драг, в града "под тепетата" ?
РАМ продават, но Спринт вече няма в магазина за съжаление :crap:
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 09, 2007 8:54 pm

Отчасти са представители на Веломания за Пловдив.
Некоректно в тях намирам понякога пренебрежителното отношение към някои клиенти и понякога и към мен, изразяващо се в следното: "Амии, сега не можем, само аз съм в магазина, мини малко по-къно..." - добре, няма проблем, случва се; "Дрън-дрън-дрън, знаеш ли тва, знаеш ли онова, там ходихме, оттук минахме...бла-бла-бла..." а през това време опашката стига до съседния магазин; и т.н.
Идиоти наистина е силно казано, но пък мен това ме дразни наистина много. средовните си клиенти, които познават са наистина коректни, и с мен са били неведнъж. но пък се е случвало да засичам други хора, с които скрито се опитват да се подиграват, а те просто искат информация, понеже си търсят колело за малкия, да речем.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот GECKO » Съб Юни 09, 2007 9:14 pm

Nymphetamine написа:
GECKO написа:Докато работех там положението изглеждаше да е 2/3 за износ 1/3 за българския пазар, с тенденцията да нараства износа. Няма да коментирам повече от това, излагам фактите всеки си прави изводите.

Ами не бях сигурен как седят нещата, не можех да кажа със сигурност. Но след като т'ва е положението, явео на мистър Кузов или къвто беше... Драго... му е през шмайзеро кво става тука...
Все ме е еня, аз съм решил от де ще пазарувам следващия път. Щото там са внимателни, коректни, опитват се да ти угодят и тогава, когато и ти не знаеш кво искаш и се оттегляш без покупка, въпреки претенциите, пак те изпращат с усмивка. Не ме интересува истинска или подправена, там съм да пазарувам и искам добри обноски като клиент, няма да се женя за тях.
Сега като си помисля, защо ли имам странното усещане, че не само в София служителите на Велоания са същите идиоти. (GECKO, ти си бивш, тебе те изключваме от т'ва число. :beer: :D )

Между другото в голямата си част хората са адски свестни. Въпроса не е в това. Проблема е, че някъде в цялата работа системата куца стабилно, и това си личи ама много, отразява се върху крайният клиент и се набива на очи. Сигурен съм че и в One Distribution/RAM Bikes нещата също не са толкова розови, но важното е че не им личи. А в крайна сметка когато си купиш нещо от там не получаваш само продукт ами цялостно обслужване.

Хубаво е, когато ти се отдели внимание с цел не просто да ти се продаде една стока, ами хем да ти вземат парите, хем да ти е кеф от това - както си каза един многоуважаван наш учен "чувствам се обслужен" - това и за мен е важното. Проблема във Веломания сякаш е, че не могат да ми вземат парите, защото стоката която искам да получа често я няма а когато пристиге нито аз имам кеф да си дам парите нито продавача има желание да ме спечели като клиент.

Обаче ще ви питам, като отидете да си купите нещо от Веломания различно от колело (че и колело защото от време на време и тях се случва да ги няма) можете ли да се върнете вкъщи в края на деня и да си кажете "почувствах се обслужен"

Може би интересно явление, което държа да споделя е случката с доставката на Shimano и преди това на Schwalbe. Положението бе следното: дойдоха новите продукти близките на фирмата получиха позвъняване и в рамките на 2 работни дни новодошлите гуми изчезнаха от щандовете. Дойдоха компонентите на Shimano и по някакъв начин уцелих момента да отида в завода и да си купя желаната част, преди да замине по веселия си път и аз да увисна да чакам следващата доставка (междувременно отбора си се снабди с новите чаркове на Shimano). А си мислехме, че онова време с опашките за банани е отминало :crazy:

Edit: Писах сумати за това как едни търговци печелят от велосипеди а други от... всичко и как 1-вите не им пука за частите защото не им доставят големи печалби. Също за отношението и пазаруването с кеф, дори когато си даваш сметка че се набутваш малко повече, но това всички си го знаем, а като свърших се оказа, че съм изостанал с няколко поста, а на всичкото отгоре стана сложно смилаемо и го затрих....... баси
Последна промяна GECKO на Съб Юни 09, 2007 9:21 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
GECKO

Мнениеот ddevil » Съб Юни 09, 2007 9:14 pm

Nymphetamine написа:..
Сега като си помисля, защо ли имам странното усещане, че не само в София служителите на Велоания са същите идиоти...

В грешка си :) Познавам поне още един служител, който от времето с което сме контактували е един изключително страхотен ПИЧ-има търпение,обеснява ми това, което не ми е ясно, питал е за неща, които съм го питал аз и не е бил наясно в момента...абе правил е всичко по силите си да ми помогне при условие, че даже досега още не съм купил нищо лично от техния магазин...

Просто друго освен Евала не се връзва :agree:

Има и други хора, които са останали с такова впечатление за него...поне аз съм чувал добри отзиви...абе точен човек е за мен при всички случаи. Ако всички са като него надали ще има теми от този тип :)

пс.Става дума за познатият ни Спиро :beer:

пс2. ...няма перфектни неща както казахте-и Веломания имат проблеми, и при Бас е имало проблеми. И за едните и за другите има пазар :)
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот STOMANCHO » Съб Юни 09, 2007 10:14 pm

Това за Спиро е повече от вярно ЕВАЛАТА даже му е малко :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ИзображениеИзображение
Аватар
STOMANCHO

Рейтинг: 1660

Мнениеот Jebediah » Съб Юни 09, 2007 11:01 pm

Ехеее Спир"Т"о е железарка бре :D същото бих и казал за Боби :agree:
Jebediah

Мнениеот GECKO » Пон Юни 11, 2007 10:53 pm

Приказки, приказки и... отново всичко си остава по старо му, части няма а рамките се чупят...

Чудно защо "представителите" на Веломания във форума си мълчат, може би одобряват това което се случва?

Може би не си дават сметка, какво влияние има този форум. На мен ми прави впечатление (след като отново един виден бълграски учен спомена), че фирмите, на които им пука какво се случва тук просперират а останалите... си карат както си знаят. Нищо чудно, че колоезденето в България не е на това ниво на което е в чужбина. Когато на един продавач спре да му пука за нуждите на клиента и откаже поддръжка на собствените си произведения... е виждате какво става :crazy:
Аватар
GECKO

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла