Странни сънища :D

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот the.trademark » Нед Яну 04, 2009 6:09 pm

Аз сънувах един много гаден кошмар. Значи аз съм в хола на нашия апартамент. Гледам навънка тъмно-оранжево небе с отенаци на синьо и бяло. И изведнъж се появява едно торнадо, после второ, после трето. Отивам на терасата, която е отдругата старанала на блока, в кухнята. Там имаше още 2 торнадота. Чуваха се звуци като тези на онези големите роботи от "Война на световете". Горе долу сюжетът беше същия, но вместо гигантси роботи бяха торнадота. Та се връщам на терасата в хола и започвам да гледам и да седя безпомощо как всичките тия торнадота наближават. После се събудих. И добре че. :guiter: :hbang2:
You have not lived...
Until you haven't found something worth dying for...
Аватар
the.trademark

Рейтинг: 1066

Мнениеот METO » Нед Яну 04, 2009 10:47 pm

преди година май да беше сънувах ,че излизам от къщи да си взема байка ама той е на 2 км в един гараж (което си беше така де) та излизам аз от блока и гледам то отвън няква непрогледна нощ на лампите се виждаше само как светят ама по някакъв начин не осветяваха почти нищо около себе си та отивам аз и тъкмо да стигна гаражите срещам някакви пънкари аз по това време си ходех с гребен и те нещо се сприятелиха с мене пък незнам защо аз ги гледах сякаш са извънземни по едно време се озовахме върху гаражите и си говорехме нещо от някъде изникна лопата и те ме караха да заравям нещо ... после не се сещам сигурно съм ставал за даскало

а често съм сънувал като по-малък че съм в асансьор и както си пътувам няма значение от посоката той спира и нещо се заклещва и единствения изход е през дупката за стъкло в която винаги няма съкло ест. и един път ме вадят някви хора друг път аз сам тръгвам да излизам,но всеки път асансьора тръгва и ми реже в повечето случаи главата като малко преди да ми я е отрязал се събуждам .... то това е най-верятно от разни истории които сме си разказвали като малки помня имаше една точно такава с асансьор и явно от тогава ми е останал страха

иначе съм имал много от странните сънища със свободно падане в леглото и се събуждам всъщност така ми свършваха доста сънища

пп. SpoileR :thumb: :rofl: какво да правиш като се събудиш освен да постваш сънища във форума :)
Аватар
METO

Рейтинг: 1140

Мнениеот SpoileR » Нед Яну 04, 2009 11:21 pm

METO написа:пп. SpoileR какво да правиш като се събудиш освен да постваш сънища във форума

Мии ъъъм... зависи дали съм сам или с Axelmax :eyebrow:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот Poison » Вто Яну 06, 2009 8:39 pm

Много често сънувам, че падам от високо :D и ми става супер готино. Точно преди да падна се събуждам :^:
Poison

Рейтинг: 996

Мнениеот Mast3rm1nd » Вто Яну 06, 2009 9:13 pm

SpoileR написа:хах преди мислех да пускам подобна тема ама ... :D

Наскоро нищо особено не съм санувал ама все като санувам нещо и влезна у асансьор и става мазало ... :rofl: :rofl: :rofl:
Давам на 8мия етаж(блока ни е 12) пък т'ва продължава 13,14,15....и все по бързо и се сАбуждам :rofl: :V:
Сигурен съм, че не е само при мене, т'ва с асансьора... пък да видим :popcorn:

пп( с огледало или с четене на книги също има проблеми и стават бъгове :))

Омг и аз живея на 8смия и съм сънувал АБСОЛЮТНО същия сън... мина 8смия етаж и айде нагоре и (и моя блок е 12 етажа) и ги минавам там и после се събуждам... ма некво мн реалистично беше...
Аватар
Mast3rm1nd

Рейтинг: 936

Мнениеот SpoileR » Вто Фев 24, 2009 11:25 am

Тая нощ сънувах, че си взимам РАМ ДХ... :bowdown: :bowdown: :bowdown:

И сглабям го в нас и както си седя и гледам в хола:
Денис седи и ми се хили... :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
SpoileR

Мнениеот dEcLiNe » Вто Фев 24, 2009 11:32 am

Денис седи и ми се хили...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот hitar_potar » Вто Фев 24, 2009 7:24 pm

the.trademark написа:Аз сънувах един много гаден кошмар. Значи аз съм в хола на нашия апартамент. Гледам навънка тъмно-оранжево небе с отенаци на синьо и бяло. И изведнъж се появява едно торнадо, после второ, после трето. Отивам на терасата, която е отдругата старанала на блока, в кухнята. Там имаше още 2 торнадота. Чуваха се звуци като тези на онези големите роботи от "Война на световете". Горе долу сюжетът беше същия, но вместо гигантси роботи бяха торнадота. Та се връщам на терасата в хола и започвам да гледам и да седя безпомощо как всичките тия торнадота наближават. После се събудих. И добре че. :guiter: :hbang2:

и аз съм сънувал нещо подобно, само че не стоя вкъщи, а излизам навън (да си имам и акъла и аз), а освен торнадотата имаше и едни изключително огромни кранове :crazy: , които избиваха малкото хора около мен. малко, щото беше нощ. и целия сън беше без звук, само хората кат измираха, се чуваше един отвратителен крясък. въобще един от най-гадните кошмари, на които съм "ставал свидетел".
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот valioto » Вто Фев 24, 2009 8:14 pm

аз сънувах че мога да скачам от 8-ми етаж (на който живея) и долу нищо ми няма.. просто падам и леко се претъркулвам и после си изтупвам дрехите от мръсното :rofl: Лошото беше че всеки път преди да скоча ме беше страх, но в съня си го тренирах и спрях да се страхувам.. после викнах приятели да им покажа :hbang: един от тях ми завидя и пробва и той да скочи и не успя да го приземи :dunno: не беше умрял, но май му имаше нещо като рана на кракът :rofl:
:qright: Make way for the positive day
Аватар
valioto

Рейтинг: 1203

Мнениеот Antares » Вто Мар 10, 2009 4:15 pm

Снощи сънувах, че правя някакъв downtown fr в Стария Град и на главната...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот gofren » Сря Мар 11, 2009 12:33 am

аз пък оня ден гледах това http://www.pinkbike.com/video/58468/ и цяла нощ сънувах, че смазвам вилки :rofl:
Аватар
gofren

Рейтинг: 1309

Мнениеот SpoileR » Сря Мар 11, 2009 9:03 am

Сънувах, че съм си взел Ново колело.

Беше RAM Някакъв (помна че имаше надпис на модела, ама идея си нямам как беше...нЕкво изчанчено... :D )

Интересното при него беше, че имаше двойни гуми и двойни капли, като на DODGE TOMAHAWK :rofl: :rofl: :rofl:

Същото важи и за два диска отпред и два отзад. :)

Рамката имаше вид на нещо между Хай Октан и Биг Хит...

Интересното също беше, че като вдигнах цялото колело, почти нямаше тегло... примерно 3-4 кила да е било... :)

Викам БААААСИ....са ше почна да продавам от старото не знам си какво, пък ще си взема и фланелки на RAM от тия със спонсорите , ала бала :rofl: :rofl: :rofl:

... и се събудих...

лелелее за момент наистина ме хвана яд, че е било сън, е такова... :irked:

Беше адското колело! И супер якото чувство :)
Аватар
SpoileR

Мнениеот matiosoft » Чет Мар 12, 2009 1:17 am

За 1 месец 2 пъти сънувам, че ми се е прецакало кормилото.
Единия път сънувам че един приятел ми връща колелото, щото съм му го бил дал за 3-4 дена :crazy: и кат се качвам първото което усещам, е че нещо кормилото е късо...
Поглеждам и виждам че половината грип и съответно част откормилото липсват и стои някво наръфано такоа..... и се събудих
А онзи ден сънувах че се пускам по няква много яка пътека ама изхвърчам от пътя и се спирам в дърво. Дигам колелото и гледам че кормилото е на сигурно 45° изкривено от удара...
Един приятел вика "малее ти му е*а майката" ама аз му отговарям, че няя дертове и си го изправям без никво усилие и си продължавам пускането
Дано да не е някъв сигнал и намек от космоса да си сменя кормилото :dunno: :D
:fire: no adrenaline no fun :fire:
matiosoft

Рейтинг: 1280

Мнениеот манол``вт » Сря Мар 18, 2009 9:56 pm

SpoileR написа:лелелее за момент наистина ме хвана яд, че е било сън, е такова... :irked:

Беше адското колело! И супер якото чувство :)

Леле, човек и представа си нямаш колко често сънувам нещо, което силно желая и на сутринта да го няма. Понеже в момента спестявам :D за ново колелце и сънувах, че на сутринта колелото,което искам е в коридора.Толква се зарадвах, че го яхнах и излетях да го покарам.На сутринта, вече в реалния живот(в суровата действителност :D),колелото вече го нямаше :V: Много криво ми стана.
Gsm: 0877995375
манол``вт

Рейтинг: 1040

Мнениеот Анелия » Пет Мар 20, 2009 9:35 am

Първо сънувах, че daf4ov и nikitoMTB имат рожден ден наведнъж и са организирали парти с група около едно езерца, а аз им търся подаръци. В едно магазинче ми предложиха чашки за текила, но аз отказах с предлог, че са малки да пият :rofl:
Този сън свърши и засънувах някакъв непознат човек се беше пречукал с колелото, беше настанала паника, коли бяха спрели, а накрая се оказа, че само леко се е охлузил.
Много байк сънища тази вечер :rofl:
Аватар
Анелия

Мнениеот Blink92 » Пет Мар 20, 2009 9:52 am

Аз сънувах как си плувам в някакъв океан и тръгвам да излизам на брега.Като стигам брега гледам, че той не се изправя постепенно докато стане най-плитко и излезеш на сушата, а трябва изведнъж да излезеш като си помогнеш с ръце,аз не успях и дойде едно малко дете тамошну на 10 години да ми помогне. :rofl: Ииии край.
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот daf4ov » Пет Мар 20, 2009 10:06 am

Хахахаха Най накрая някой успя да ми възвърне усмивката :)
:rofl: Благодаря :)
@Анелия :)
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот hold_on_ » Пет Мар 20, 2009 10:22 am

Мене пък за 1 седмица 2-3пъти ме заклаха и стреляха(на сън де) :dunno:

Кво съм им напрайл толкоз?
"Forever trusting who we are
No, nothing else matters"
Аватар
hold_on_

Рейтинг: 1196

Мнениеот SpoileR » Пон Мар 30, 2009 1:27 am

А добър вечер :agree:

Напоследък все ми се случва да сънувам кошмари свързани със Сопот...

Днес ми беше третия...

е не мога....тряяя се оплачем ся...

к'во да праа....

:dunno: ДЕЕЕА:(!:
Аватар
SpoileR

Мнениеот Blink92 » Пон Мар 30, 2009 8:02 am

Аз сънувах, че докато си говоря с някво момче, колелото ми е до мене и следващият момент беше как гледам 3-4 момчета като в едното ми беше вилката в другото рамката и трето другите компоненти.:bawling:И тримата бяха на вратите на трамвай и ми се смееха.И така ми свърши съня.
Като се събудих много ми олекна. :)
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот gofren » Пон Мар 30, 2009 12:52 pm

Blink92 написа:Аз сънувах, че докато си говоря с някво момче, колелото ми е до мене и следващият момент беше как гледам 3-4 момчета като в едното ми беше вилката в другото рамката и трето другите компоненти.:bawling:И тримата бяха на вратите на трамвай и ми се смееха.И така ми свърши съня.
Като се събудих много ми олекна. :)

и аз имах мн подобен. бях в трамвая и съм седнал на 2-3 седалки след тея най-първите дето са при Батмана, като :dunno: съм си оставил рамката на колелото там дето пише "не сядай" :dunno: и някъв само я наглеждам от време на време някой да не ми я гепи, а в мен стоеше вилката заедно с предната гума. по едно време се сетих че трябва да си ремонтирам вилката (тва в трамвая) и вадя ето това от джоба си:
http://screambikes.eu/product_info.php? ... ts_id=1528
и в трамвая както съм почнах да си разглобявам вилката и да я настроивам. и да метам по един поглед и на вилката, когато по едно трамвая спира на няква спирка и гледам 3 циганета засилени към първата врата бягат да стигнат да влязат нали, ама на мен ми става ясно за кво бягат и някъв зафърлям някъде в тълпата полуразглобената вилка, както е с колелото предно на нея някъде в тълпата назад даже се обърнах да видя къде ще падне и тя падна в кръгчето на трамвая, там дето е хармониката, заметнах си и инструментите и винтчетата дето ми бяха останали от вилката и се затичат през възмутената тълпа да си спасявам рамката дето циганите бяха застанали един вътре един на вратата и един на вън и някви почват да си предават рамката като стигнах и нататъка си спомням само че излезнах от трамвая (който потегли заедно със вилката и гумата и инструментите) а аз отидох да kick ass на циганите и да си зимам рамката :rofl:
Аватар
gofren

Re: Странни сънища :D

Мнениеот gofren » Пет Апр 03, 2009 5:48 am

да се оплача, начи са имам една курсова задача да се сметне една ферма, дето е адски проста ама има 29 пръта трябва да се пишат 29 уравнения за тия пръти както и яко досадна геометрия и са милиард сметки. та сънят ми беше как я решавам цялата тая задача, ама цял сън я решавам такова и сънувам накрая къв съм доволен и се отпускам на стола от свършената работа. после се събудих и си казах "ооо не било е само сън" и са сядам да я решавам в истинския свят. освен, ако и този не е сън, но тогава си е е***о майката.

ПП: що нямам копче EDIT на последния пост, щях в него, ама като няма...
Аватар
gofren

Мнениеот xFx » Пон Апр 06, 2009 2:13 pm

Аз сънувах на скоро как в закрит скеитпарк правя градуси с DH велосипед,май беше intense :evil:
Аватар
xFx

Рейтинг: 1328

Мнениеот awd_volvo » Пон Апр 06, 2009 5:12 pm

Аз сравнително често сънувам глупости в стил Саутпарк, Freddy vs. Jason, the Grudge и др., обаче един път бих сякакви рекорди...
Та, бях в нещо като пост-апокалиптичен уейстленд със кървавочервени и все пак мрачни облаци и небе, ма такива дето се движат малко по-бързо от обичайното и са HDR като тези:
Изображение
А пейзажа като в гранд каньон, със скали и хилове като БлекМейса
Изображение
и в тях пещери и тн., почвата напукана от дехидратация и така до където поглед стига, като на Марс. Е почти. От едната страна имаше нещо като джунгла, оградена със висока електрифицирана ограда а-ла Джурасик Парк, с големи червени ACHTUNG/ATTENZIONE табели и едни тръби по земята вътре за изкуствено напояване.
Бях на път с едно АТV към една пещера на нивото на земята с метални sci-fi врати като на DOOM3 . Като почна съня бях като free-roam камера, после се фиксна като 3rd person, после бавно стана 1st person. А всичко това (целия сън) става в доста мрачна атмосфера. И карам си ATV-то обаче едно такова спокойно, без FF, не много бързо и го чуствам много реално, как вибрира и как следва терена, как духа леко хладен ветрец, и се носи миризма на почвена влага, като прясно изкопана медна руда от някаква влажна мина със характерния отенък на машинно масло от подземната ЖП линия и вентилационната система... И всичко така на фона на ветреца и на пърпоренето на ATV-то и на лекото шумолене на пясъкообразната почва под гумите... Абе достатъчно реално, че да не се и усъмня че сънувам :bowdown:
И стигам аз вратите, минавам задължителния процес на дезинфекция в херметична камера със свистене и пара и тн , ама съм много спокоен, все едно тфа го правя всеки ден. И влизам пещерата, която е като самолетен хангар, обаче с по-нисък таван, ама пак такава супер обширна. И там кипи работа, минават някфи носачи като от Метро ама в тъмни дрехи дето бутат колички с кашони и сандъци с надписи SPECIALIZED, RAM, INTENSE, FOES, COMMENCIAL, NORCO и тн. :evil: И аз ходя някъф горд, точно със гъделичкащото чувство на "по-така", все едно минавам с колелото покрай групичка чалгари :hbang2: И отивам до едни байкъри, някои вече с ризници 661 и др протектори ама без каски още, дето са се събрали и обсъждат нещо и тъкмо стигам и ми казват "Аре, няма време, приготвяйте се" и другите викат ОК и аз викам ОК леко учуден и всички отиваме до стената, дето има нещо като мини-съблекалня където всички се навлякохме с full body protection без джързита, ами върху някфи дрехи, така че цялата протекция се вижда. Всеки имаше по едно-2 узита. И аз взех служебната SantaCruz V10-ка, черна, със FOX40 отпред :evil:
Изображение
и се насочих към изхода екипиран заедно със другите. Излезнахме и всички отидoхме на 50-60 метра от тая ДжурасикПарк ограда, като предварително се разбрахме през вградените комуникатори в каските. И чакахме 4-5 сек и изведнъж се чу някъф супер мощен грохот като от много T-REX-ове и тътен все едно от земетресение, земята почна да вибрира, та чак се размаза зрението и изведнъж тия динозаври високи по 4-5 метра групово пробиха дупка в оградата. И някои се опържиха, ама повечето тръгнаха срещу нас и ние почнахме да ги бием с узитата. Ама гадовете, едни такива жилави, с окраски като на тропически отровни змии и големи зъби, ни обградиха и едва ли не ни притиснаха до мейсата, дето ни е щаба. И след малко меле със много къв, паднали байкари и разкъсани Раптори :dark: стигнахме по една зае*ана влакова линия дето е права и не и се вижда ни края, ни началото. И динозаврите изведнъж спряха и се бъгнаха, почнаха да издават звуци като китове се едно, едни такива пискливи и мн силни, обаче не заедно, ами много хаотично и дезориентиращо. И почна да минава един ръждив влак, едно такова бавно, със Социалистически дизелов локомотив Шкода и теглеше едни вагони, от тия старите, с купетата. И всички бяха изписани с графити, ама отдавна, щото бяха почнали да ръждясват и те :D и ЦЕЛИЯ влак беше омазан с кръв, такива следи от насилие, влачене, изпръскване и размзване, някои засъхнали, други пресни и прозоците или напукани и счупени или oмазани със следи от кървави ръце и пръски кръв (пак позасъхнала). :drool:
И динозаврите и ние гледаме в транс влака и аз видях на една от отвоените врати на вагона еднo същество от Salad Fingers
Изображение
ама с още по-големи очи пълни с жълта гной , и въпреки това доста ярко жълто и със големи черни зеници. И то беше с ръце с дълги остриета вместо пръсти. Беше дрипаво облечено и цялото изцапано с кръв. И като го видях де уплаших супер много, спрях да чувам амбиентните звуци, само как ми бие сърцето и как шуми кръвта като минава през кръвоносните съдове в/около слуховия апарат. И тфа злобното ме гледа и почна да издава ЕБАСИ звука, който още повече ме уплаши и очите му кървясаха и се спукаха и ме изпръскаха с гной.
:combust: :dontknow:
Цялата сцена с влака стана на леко забавен кадър и после влака замина пак така бавно (през цялото време влака се движеше). После всички байкъри избихме Рапторите дето още бяха в транс и гледха като дебили в нищото, :uzi: обаче се чуствахме супер уморени, някфо едвам въртяхме V-10-ките навръщaне :eyebrow: и си спомням как си мися "Деа, супер съм уморен, виж кфи каньони има а нямам сили да подропя" :rofl:
И някфо се събуждам МОКЪР в пот, такъв стресиран и треперещ и ме беше страх да заспя пак и станах по тоя повод в 6 :bigeyes:
...
После ми разправят че съм бил луд :crazy:
:rofl: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
пп. скоро ще напиша за един психарски сън от тая седмица... :popcorn:
Аватар
awd_volvo

Рейтинг: 1263

Мнениеот Editor » Пон Апр 06, 2009 7:44 pm

awd_volvo написа:.........

Напиши книга. :)
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Lilly » Сря Апр 08, 2009 9:22 pm

Наистина нямам никакви лоши чувства към дадения човек и не знам защо изобщо го сънувах това, но все пак...
Та... Сънувах как Иво (sherpite) кара на Сопот, ама беше адското ПРО! :D А и да не забравя беше изтупан с джърси на Федерацията :D Накрая се преби де, но т'ва не е важно.. :roll2:
Аз като говоря, не приказвам...
Аватар
Lilly

Рейтинг: 1457

Мнениеот sherpite » Сря Апр 08, 2009 9:37 pm

АХАХАХАХАХХАА лееелеелее тва ме утепа :roll2: :rofl: :lol2: Ясно значи и на Сопот ще се пада :eyebrow:
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот SpoileR » Чет Апр 09, 2009 10:25 am

Lillyyyy малиий- ПРО-РОК си ти :D :evil:

А дано не... :popcorn:
Аватар
SpoileR

Мнениеот TheAnimal » Съб Апр 11, 2009 8:20 pm

Lilly написа: Сънувах как Иво (sherpite) кара на Сопот, ама беше адското ПРО!

а като се събуди, беше ли се подмокрила :eyebrow:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Lilly » Съб Апр 11, 2009 10:24 pm

Е как?! Т'ва е Федерацията все пак! :evil:
Аз като говоря, не приказвам...
Аватар
Lilly

Рейтинг: 1457

ПредишнаСледваща