Аз сравнително често сънувам глупости в стил Саутпарк, Freddy vs. Jason, the Grudge и др., обаче един път бих сякакви рекорди...
Та, бях в нещо като пост-апокалиптичен уейстленд със кървавочервени и все пак мрачни облаци и небе, ма такива дето се движат малко по-бързо от обичайното и са HDR като тези:

А пейзажа като в гранд каньон, със скали и хилове като БлекМейса

и в тях пещери и тн., почвата напукана от дехидратация и така до където поглед стига, като на Марс. Е почти. От едната страна имаше нещо като джунгла, оградена със висока електрифицирана ограда а-ла Джурасик Парк, с големи червени ACHTUNG/ATTENZIONE табели и едни тръби по земята вътре за изкуствено напояване.
Бях на път с едно АТV към една пещера на нивото на земята с метални sci-fi врати като на DOOM3 . Като почна съня бях като free-roam камера, после се фиксна като 3rd person, после бавно стана 1st person. А всичко това (целия сън) става в доста мрачна атмосфера. И карам си ATV-то обаче едно такова спокойно, без FF, не много бързо и го чуствам много реално, как вибрира и как следва терена, как духа леко хладен ветрец, и се носи миризма на почвена влага, като прясно изкопана медна руда от някаква влажна мина със характерния отенък на машинно масло от подземната ЖП линия и вентилационната система... И всичко така на фона на ветреца и на пърпоренето на ATV-то и на лекото шумолене на пясъкообразната почва под гумите... Абе достатъчно реално, че да не се и усъмня че сънувам
И стигам аз вратите, минавам задължителния процес на дезинфекция в херметична камера със свистене и пара и тн , ама съм много спокоен, все едно тфа го правя всеки ден. И влизам пещерата, която е като самолетен хангар, обаче с по-нисък таван, ама пак такава супер обширна. И там кипи работа, минават някфи носачи като от Метро ама в тъмни дрехи дето бутат колички с кашони и сандъци с надписи SPECIALIZED, RAM, INTENSE, FOES, COMMENCIAL, NORCO и тн.

И аз ходя някъф горд, точно със гъделичкащото чувство на "по-така", все едно минавам с колелото покрай групичка чалгари

И отивам до едни байкъри, някои вече с ризници 661 и др протектори ама без каски още, дето са се събрали и обсъждат нещо и тъкмо стигам и ми казват "Аре, няма време, приготвяйте се" и другите викат ОК и аз викам ОК леко учуден и всички отиваме до стената, дето има нещо като мини-съблекалня където всички се навлякохме с full body protection без джързита, ами върху някфи дрехи, така че цялата протекция се вижда. Всеки имаше по едно-2 узита. И аз взех служебната SantaCruz V10-ка, черна, със FOX40 отпред

и се насочих към изхода екипиран заедно със другите. Излезнахме и всички отидoхме на 50-60 метра от тая ДжурасикПарк ограда, като предварително се разбрахме през вградените комуникатори в каските. И чакахме 4-5 сек и изведнъж се чу някъф супер мощен грохот като от много T-REX-ове и тътен все едно от земетресение, земята почна да вибрира, та чак се размаза зрението и изведнъж тия динозаври високи по 4-5 метра групово пробиха дупка в оградата. И някои се опържиха, ама повечето тръгнаха срещу нас и ние почнахме да ги бием с узитата. Ама гадовете, едни такива жилави, с окраски като на тропически отровни змии и големи зъби, ни обградиха и едва ли не ни притиснаха до мейсата, дето ни е щаба. И след малко меле със много къв, паднали байкари и разкъсани Раптори

стигнахме по една зае*ана влакова линия дето е права и не и се вижда ни края, ни началото. И динозаврите изведнъж спряха и се бъгнаха, почнаха да издават звуци като китове се едно, едни такива пискливи и мн силни, обаче не заедно, ами много хаотично и дезориентиращо. И почна да минава един ръждив влак, едно такова бавно, със Социалистически дизелов локомотив Шкода и теглеше едни вагони, от тия старите, с купетата. И всички бяха изписани с графити, ама отдавна, щото бяха почнали да ръждясват и те

и ЦЕЛИЯ влак беше омазан с кръв, такива следи от насилие, влачене, изпръскване и размзване, някои засъхнали, други пресни и прозоците или напукани и счупени или oмазани със следи от кървави ръце и пръски кръв (пак позасъхнала).
И динозаврите и ние гледаме в транс влака и аз видях на една от отвоените врати на вагона еднo същество от Salad Fingers
ама с още по-големи очи пълни с жълта гной , и въпреки това доста ярко жълто и със големи черни зеници. И то беше с ръце с дълги остриета вместо пръсти. Беше дрипаво облечено и цялото изцапано с кръв. И като го видях де уплаших супер много, спрях да чувам амбиентните звуци, само как ми бие сърцето и как шуми кръвта като минава през кръвоносните съдове в/около слуховия апарат. И тфа злобното ме гледа и почна да издава ЕБАСИ звука, който още повече ме уплаши и очите му кървясаха и се спукаха и ме изпръскаха с гной.
Цялата сцена с влака стана на леко забавен кадър и после влака замина пак така бавно (през цялото време влака се движеше). После всички байкъри избихме Рапторите дето още бяха в транс и гледха като дебили в нищото,

обаче се чуствахме супер уморени, някфо едвам въртяхме V-10-ките навръщaне

и си спомням как си мися "Деа, супер съм уморен, виж кфи каньони има а нямам сили да подропя"

И някфо се събуждам МОКЪР в пот, такъв стресиран и треперещ и ме беше страх да заспя пак и станах по тоя повод в 6
...
После ми разправят че съм бил луд

пп. скоро ще напиша за един психарски сън от тая седмица...