Какви са жените?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Жените са нелогични същества, без и капка мозък ли са?

Да
91
49%
Не
96
51%

Общо гласове : 187

Re: Какви са жените?

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 1:37 pm

NovemberCharlie написа:
Crimson написа:Хммм, не съм сигурен в те тва ти твърдение. Или поне аз си мисля, че да си силен характер не означава, че не можеш да си самотен.
Добре де, нека е временна проява на слабохарактерност. Обаче не вижам що като съм сам да не съм щастлив. Поне аз дълги години бях сам, в смисъл живеех сам, а девойките идваха за разнообразие и си отиваха. И никога не съм бил нещастен, че са си отвали. Вече 3 години си живея с жена в къщи (която считам за рядък представител на женския пол - наблюдава се логичен ум и постоянство на идеите) и съм щастлив като с нея, така и когато съм сам.

Хммм, дамм така е ама аз имах предвид, че едното не пречи на другот или поне при мен е така хехех :)

MozaK написа:Сугласен съм с Кикон :agree:
Защо пък всички жени да са без капка мозък, наистина има такива който са в състояние на 2 минути (дори само при пръв поглед) да те изкарат извън нерви!
Според мен жените са един от мъжките пороци, почнеш ли ги нема спиране, те са едно изкушение така да го реча :rofl:
Неможем без тях неможем и със тях ,точно това му е интересното (освен разбира се да въртим педалите) :)
Нема сега всички да я караме на ръчна я ! :rofl:

Айде :peace: No hard feelings :peace:

Мдаммм, ръчната е кофти. Я виж до къде го е докарал pe60t0!!! От толкова ръчна линията на живота си изтъркало момчето та даже си е повярвал, че е безмъртен :D
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potter » Пет Май 22, 2009 1:41 pm

Ева, а ти какво мислиш точно по въпроса?

Колко си логична? Колко логични жени познаваш, колко логични мъже познаваш? За мозъка няма да го коментираме, знам че не си глупава, както и знам, че това твърдение е несъстоятелно
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот PtD » Пет Май 22, 2009 2:04 pm

Само скучният човек си е скучен, когато е сам ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот kikon » Пет Май 22, 2009 2:15 pm

Аз мисля, че отношението на умни/тъпи, логични/нелогични и при мъжете, и при жените е еднакво, по-малко от 1, но не и 0.
А темата е напълно безсмислена, но имаше интерес да се види резултата, особено в такъв предимо мъжко-доминиран форум :)

А и така като говорим за нелогични и тъпи постъпки излиза, че всички сме някакви безгрешни богове. Ми не е така, просто едни слаби човеци сме. Префектни няма, защо трябва да се изпада в крайности, тъпо е. Света е шарен.

Аа, PtD, не бъркай скучно със самотно ;)
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Май 22, 2009 2:24 pm

Евче, извинявай чичовото, знам, че те вълнуват фундаменталните човешки въпроси, ама давай го по-кротко с анкетите, особено, ако не са ти достатъчно прецизни отговорите. От тази анкета не може да се направиш НИКАКЪВ правилен извод. :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 2:31 pm

NovemberCharlie написа: От тази анкета не може да се направиш НИКАКЪВ правилен извод. :beer:

Ааааааа, щооо бе аз си намерих едно сексуалнонедодялано дет да си го подкачам от време на време кът ми стане скучно у форума :D :beer:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Май 22, 2009 2:32 pm

:D :beer:
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Пет Май 22, 2009 2:47 pm

От тая тема може и да не стана много ясно, какви са жените, но пък стана кристално ясно, какви са мъжете...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 2:49 pm

did написа:От тая тема може и да не стана много ясно, какви са жените, но пък стана кристално ясно, какви са мъжете...

Аз като ви казвам никой ме не слуша :D Темата чудесно си показа колко красиви хора има сред нас :D ;) Не, че не е ясно де.
Аватар
Crimson

Мнениеот Overlorda » Пет Май 22, 2009 2:50 pm

Мъжете ли? Не стават, мисля че отдавна е ясно :evil: (поне повечето)
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda

Рейтинг: 1270

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Май 22, 2009 2:52 pm

did написа:От тая тема може и да не стана много ясно, какви са жените, но пък стана кристално ясно, какви са мъжете...
Какви са? :dontknow:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Harka » Пет Май 22, 2009 2:52 pm

@pe60t0:

По-полека.
Аватар
Harka

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 3:03 pm

NovemberCharlie написа:
Какви са? :dontknow:

Абе да ти кажа повечето наистина са много далеко от това за което се представят и за което се бият в гърдите.
Аватар
Crimson

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Май 22, 2009 3:06 pm

Мдам, аз съм данъчен, ама всъщност не съм. :D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот pe60t0 » Пет Май 22, 2009 3:06 pm

Съгласен :agree:
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 3:19 pm

pe60t0 написа:Съгласен :agree:

Съгласен, че сгази лука :D Иначе интересни следички си оставил във форумчето :D
Аватар
Crimson

Мнениеот pe60t0 » Пет Май 22, 2009 3:24 pm

абе кво ме занимаваш бе пич, гледай си китайците и ме остави мене бахти :crazy:
Аватар
pe60t0

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 3:25 pm

pe60t0 написа:абе кво ме занимаваш бе пич, гледай си китайците и ме остави мене бахти :crazy:

Ааааааа не, ти ми стана любимец!!! Много се надявам скоро да се запознаем лично :D

pe60t0 написа::rofl: представяш ли си, тръгнал съм към страната на жълтите флумастери :rofl:

Ааааа, никъде не е нужно да ходиш :evil: Не и преди да се запознаеш с мен :D
Последна промяна Crimson на Пет Май 22, 2009 3:33 pm, променена общо 1 път
Аватар
Crimson

Мнениеот pe60t0 » Пет Май 22, 2009 3:27 pm

:rofl: представяш ли си, тръгнал съм към страната на жълтите флумастери :rofl:
Аватар
pe60t0

Мнениеот hitar_potter » Пет Май 22, 2009 3:29 pm

kikon написа:Аз мисля, че отношението на умни/тъпи, логични/нелогични и при мъжете, и при жените е еднакво, по-малко от 1, но не и 0.
А темата е напълно безсмислена, но имаше интерес да се види резултата, особено в такъв предимо мъжко-доминиран форум :)
А и така като говорим за нелогични и тъпи постъпки излиза, че всички сме някакви безгрешни богове. Ми не е така, просто едни слаби човеци сме. Префектни няма, защо трябва да се изпада в крайности, тъпо е. Света е шарен.

Донякъде си права, ясно е, че ако наредим хората по логичност, няма да се наредят така: жена, жена, жена,..., жена, мъж, мъж, ......, мъж. Но мисля, че на всички е ясно, че все пак ще си има доста добра тенденция... Така е, няма безгрешни. Женският и мъжкият начин на мислене са различни, както има и различни видове интелигентност, така че е малко трудно да се сравняват нещата. Пак ще кажа, вие сте много по-емоционални и нерядко емоциите ви водят в живота. Ние, пък по-скоро не сме толкова емоционални и вършим нещата с „разум“. За това и от гледна точка на мъжете, някои от действията ви са доста нелогични - защото ние не бихме постъпили така. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци.

Но когато говорим за логичност - статистиката си казва тежката дума:
В нашето училище, от 8 до 12 клас, броят на момичетата, които са в профил физика е по-малък от 15. Общо учениците, които учат физика е приблизително 26*5 - 130 човека.
Във всеки клас по математика има 6-7 момичета
При профилите биология, химия и география, са изравнени, с лек превез на дамите.

Мисля, че цифрите сами си казват към какво се насочват момичетата - към логиката ли или към „пощенските марки“, демек заучаването на факти.

pe60t0, земи, успокой се малко...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот pe60t0 » Пет Май 22, 2009 3:31 pm

Льа-льа-льа :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: болни мозъци сте
Аватар
pe60t0

Мнениеот Quiz » Пет Май 22, 2009 3:55 pm

hitar_potter написа:... Женският и мъжкият начин на мислене са различни, както има и различни видове интелигентност, така че е малко трудно да се сравняват нещата. Пак ще кажа, вие сте много по-емоционални и нерядко емоциите ви водят в живота. Ние, пък по-скоро не сме толкова емоционални и вършим нещата с „разум“. За това и от гледна точка на мъжете, някои от действията ви са доста нелогични - защото ние не бихме постъпили така. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци.

Като цяло съм съгласна.

...Но когато говорим за логичност - статистиката си казва тежката дума:...
Мисля, че цифрите сами си казват към какво се насочват момичетата - към логиката ли или към „пощенските марки“, демек заучаването на факти

:nono: Тук мисля, че бъркаш нещата. Това кой какво избира да учи е въпрос на интереси и планове/поглед за бъдеща реализация. Което не е задължително да се припокрива с даденостите от природата, наследствени гени и др. Аз съм типичен пример за това: Математиката никога не ми се е опирала, ходила съм на контролни и класни без да знам, че имаме такова и винаги съм приключвала бързо и с правилни решения. Но до ден днешен нямам НИКАКЪВ интерес към тази наука. Съответно, по това, което съм учила или се занимавам вмомента не може да се съди дали имам или нямам силно развито логическо мислене. Това важи както за жените, така и за мъжете.
С една дума, остави я статистиката и преценявай всеки индивидуално. ;)
Последна промяна Quiz на Пет Май 22, 2009 4:17 pm, променена общо 1 път
Аватар
Quiz

Мнениеот Yavkata » Пет Май 22, 2009 4:02 pm

Я колко странички сте нацвъкали.... Тъй като темичката е безсмислена ще се включа с един :offtopic:
Струва ми се че Ева е сполетяна от Пешотормоз, то не бе Антарес, то не бе пе6ото, то не бе.... ;)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот veskoz » Пет Май 22, 2009 4:57 pm

Пф...мързи ме да чета назад, но от последните няколко поста на бате pe6oto ми се струва, че е олекнал от към рейтинг...
Бате Пепи за*би тая тема, пак ще бъдеш ощетен...пак страдание пак от жени ! :rofl: :rofl: :rofl:

е[email protected]
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Crimson » Пет Май 22, 2009 5:06 pm

Оооооооо, тепърва ще олеква и няма да е откъм рейтинг :evil:
Аватар
Crimson

Мнениеот Antares » Пет Май 22, 2009 6:48 pm

kikon написа:Ако не беше вярно, нямаше да съществува самотата, нито като чувство, нито като понятие.
Бе я си го кажи в прав текст, че си загоряла... Аман от овъртания..
NovemberCharlie написа:Самотат съществува като понятие само при слабохарактерните
Интересна сентенция. Хем съм съгласен, хем не... Странно :]

П.П. Сори за брутализма, ама нали знаете - просто не мога да се сдържам :D
pe60t0 написа:абе кво ме занимаваш бе пич, гледай си китайците и ме остави мене бахти :crazy:
Абе дробния коефицент на интелигентност пречи ли ти да бягаш? В смисъл, бидейки толкова глупав - имаш ли проблеми с равновесието? Ако нямаш - що не опиташ да изпълниш фокуса с изчезването?
Yavkata написа:Струва ми се че Ева е сполетяна от Пешотормоз, то не бе Антарес, то не бе пе6ото, то не бе.... ;)
Това ми е първи пост по темата.

Апропо - искам дефиниция на логичност! Кое е логично? Кое е нелогично? Щото ако изхождам, от становището, че света е логичен - то тогава аз не съм и обратното. Та искам Ева да ми дефинира логично :) И да не ми се сърди за брутализмът :]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот kikon » Пет Май 22, 2009 7:34 pm

Antares написа:Апропо - искам дефиниция на логичност! Кое е логично? Кое е нелогично? Щото ако изхождам, от становището, че света е логичен - то тогава аз не съм и обратното. Та искам Ева да ми дефинира логично :)

На теория логично е това, което не е в противорещие със съответните закони. Даже обратното.
Напрактика, логично е субективно нещо :) Общо взето това е като ценностната система - всеки има своя собствена, но има и определени общоприети ценности, от които ако се цепиш, си лузър.

Antares написа:И да не ми се сърди за брутализмът :]

Тук вече имам проблеми :/ Не може ли просто да си... нормален? :D :)

Yavkata написа:Струва ми се че Ева е сполетяна от Пешотормоз, то не бе Антарес, то не бе пе6ото, то не бе.... ;)

Вярно е, вярно е :D
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот SpoileR » Пет Май 22, 2009 7:42 pm

ahahahahaahaahaahahahahahahahaha

а такааааааа :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Editor » Пет Май 22, 2009 10:22 pm

Евке,
Самотата съществува само като понятие.Виж мен, дори когато съм сам, аз НИКОГА не съм сам !! :rofl:
Мисля, че е крайно време Чък Норис да си каже мнението по темата !! :D :agree:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот ACID BURN » Пет Май 22, 2009 11:02 pm

Не знам за какво става дума в цялата тема,
но бих казал,
че жената е едно от най-красивите неща на света...
Допълва и изпълва мъжът докрай...
Прави го щастлив, усмихнат, но може да причини и точно обратните емоции
В крайна сметка какво е едно момче без момиче и какво е момиче без момче?
Айде един поздрав- the temptations- my girl :)
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла