NovemberCharlie написа:Добре де, нека е временна проява на слабохарактерност. Обаче не вижам що като съм сам да не съм щастлив. Поне аз дълги години бях сам, в смисъл живеех сам, а девойките идваха за разнообразие и си отиваха. И никога не съм бил нещастен, че са си отвали. Вече 3 години си живея с жена в къщи (която считам за рядък представител на женския пол - наблюдава се логичен ум и постоянство на идеите) и съм щастлив като с нея, така и когато съм сам.Crimson написа:Хммм, не съм сигурен в те тва ти твърдение. Или поне аз си мисля, че да си силен характер не означава, че не можеш да си самотен.
Хммм, дамм така е ама аз имах предвид, че едното не пречи на другот или поне при мен е така хехех

MozaK написа:Сугласен съм с Кикон![]()
Защо пък всички жени да са без капка мозък, наистина има такива който са в състояние на 2 минути (дори само при пръв поглед) да те изкарат извън нерви!
Според мен жените са един от мъжките пороци, почнеш ли ги нема спиране, те са едно изкушение така да го реча![]()
Неможем без тях неможем и със тях ,точно това му е интересното (освен разбира се да въртим педалите)![]()
Нема сега всички да я караме на ръчна я !![]()
АйдеNo hard feelings
Мдаммм, ръчната е кофти. Я виж до къде го е докарал pe60t0!!! От толкова ръчна линията на живота си изтъркало момчето та даже си е повярвал, че е безмъртен