[quote="klmn"]
[quote="chrome"]
[quote="klmn"]
Това е сигурно петата НТ-1 която виждам строшена така.
Чудното е че доста хора упорито ги чупят на street,след като е пределно ясно че рамката е за ХС.
[/quote]
Всъщност няма нищо чудно в това, а има няколко съществени фактора, най-важният от които може би е цената на въпросната рамка, т.е. нали не си мислищ че всеки родител би финансирал примерно прищявката на 15гд си хлапе да си вземе байка който иска, естествено че отговора е НЕ, тогава се търси компромисен вариант, евтина рамка, с прилична геометрия и здравина която върши работа да се научат някой основни неща, каращият я да реши какво наистина иска да кара, и след като вече надскочи възможностите и, да се насочи към нещо по-сериозно, ако все още виждаш нещо чудно, питай.
[/quote]
Що ли си мисля че на 15-годишните обикновено не им купуват рамка,която да си сглобяват, а цяло колелце направо.
Също така с колко РАМ-НТ1 е по евтин от Клаймбъра,който(според мен)е по-удачен за street?:eyebrow::eyebrow:
[/quote]
След като мислиш че е по-удачен си зимаш и това е, не ми се занимава да търся снимки на скъсаните CLIMBER, и т.н., нито да коментираме за пореден път кое какво е.