Ето какво става кат се кара не по предназна4ение

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Ето какво става кат се кара не по предназна4ение

Мнениеот RaMeHbT » Съб Яну 14, 2006 5:44 pm

RaMeHbT

Рейтинг: 1200

Мнениеот Cipokrila Zizibaga » Съб Яну 14, 2006 6:39 pm

Лоша работа :banghead:
Аватар
Cipokrila Zizibaga

Рейтинг: 1334

Мнениеот RaMeHbT » Съб Яну 14, 2006 6:41 pm

Ахм, добрече до седмица 2 ще си земам др рамка..:)
RaMeHbT

Мнениеот layne » Съб Яну 14, 2006 6:46 pm

яко е
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот axelmax » Съб Яну 14, 2006 9:12 pm

ахах да не си го откартил от некои под на автобус
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Liohman » Съб Яну 14, 2006 10:01 pm

[quote] ахах да не си го откартил от некои под на автобус[/quote]

По-скоро в нечия проста глава..........ш.....к.........
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот Phantomaz » Съб Яну 14, 2006 11:17 pm

Е тва във Варна нали?! А с това откъртеното от автобус си кърпил рамката ,или си го сложил като подсилка и след него се е пукнала? И при какви обстоятелства се е пукнала /ХТ 1 ли е/?
Life without a danger is a waste of oxygen!!!
Phantomaz

Мнениеот Gh0s7 » Нед Яну 15, 2006 12:00 am

С откъртеното от автобуса я е закърпил(и уж подсилил). Спукал я е от неправилна употреба - street
Аватар
Gh0s7

Рейтинг: 2000

Мнениеот Phantomaz » Нед Яну 15, 2006 12:12 am

[quote="GhOsT"]

С откъртеното от автобуса я е закърпил(и уж подсилил). Спукал я е от неправилна употреба - street
[/quote]

тоест 2 пъти е пукана ... или аз не разбирам
Life without a danger is a waste of oxygen!!!
Phantomaz

Мнениеот Gh0s7 » Нед Яну 15, 2006 12:23 am

Да 2 пъти е пукана.Те попринцип кат се сложи въпросното откъснато от автобуса държат, но тази спецялно яде доста бои. Аз също притежавам такава с автобусно парче, но съм много доволен. Като се сложи планката държи доста повече http://ghostworld.hit.bg/bike/avtobusno%20parche.JPG от колкото без:beer:
Аватар
Gh0s7

Мнениеот Grigo » Нед Яну 15, 2006 8:45 am

[b]аман от х-човечета тунинг и подсилки домашнени,една рамка спукана ли е,никога вече не е същата :lol: [/b]:evil:
Grigo

Мнениеот klmn » Нед Яну 15, 2006 3:14 pm

Това е сигурно петата НТ-1 която виждам строшена така.
Чудното е че доста хора упорито ги чупят на street,след като е пределно ясно че рамката е за ХС.:crazy:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот nikitzo » Нед Яну 15, 2006 4:03 pm

Някой беше казал, че за тези пари рамката е консуматив!

П.С. Въпросната ламарина "от автобус" е рифелова и се използва доста широко
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот chrome » Нед Яну 15, 2006 4:07 pm

[quote="klmn"]

Чудното е че доста хора упорито ги чупят на street,след като е пределно ясно че рамката е за ХС.:crazy:
[/quote]

Всъщност няма нищо чудно в това, а има няколко съществени фактора, най-важният от които може би е цената на въпросната рамка, т.е. нали не си мислищ че всеки родител би финансирал примерно прищявката на 15гд си хлапе да си вземе байка който иска, естествено че отговора е НЕ, тогава се търси компромисен вариант, евтина рамка, с прилична геометрия и здравина която върши работа да се научат някой основни неща, каращият я да реши какво наистина иска да кара, и след като вече надскочи възможностите и, да се насочи към нещо по-сериозно, ако все още виждаш нещо чудно, питай.
Just Be!
chrome

Мнениеот axelmax » Нед Яну 15, 2006 4:22 pm

[quote="Slidesite"]

[quote] ахах да не си го откартил от некои под на автобус[/quote]

По-скоро в нечия проста глава..........ш.....к.........
[/quote]

:finger::asshole::finger::asshole::finger::asshole::finger::asshole::finger::asshole::finger:

@nikitzo-:agree:
ясно каква е ламарината,въпросът е защо е сложена такава
така само по трудно мое да се завележат малките пукнатини-въпреки ,4е отсрани на подилката е по верояттно да се скука отколкото самата подислка

ама и е доста грозно
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот climb » Нед Яну 15, 2006 6:18 pm

[quote="chrome"]

[quote="klmn"]

[/quote]

Всъщност няма нищо чудно в това, а има няколко съществени фактора, най-важният от които може би е цената на въпросната рамка, т.е. нали не си мислищ че всеки родител би финансирал примерно прищявката на 15гд си хлапе да си вземе байка който иска, естествено че отговора е НЕ, тогава се търси компромисен вариант, евтина рамка, с прилична геометрия и здравина която върши работа да се научат някой основни неща, каращият я да реши какво наистина иска да кара, и след като вече надскочи възможностите и, да се насочи към нещо по-сериозно, ако все още виждаш нещо чудно, питай.
[/quote]

Е да ама например 15 годишния има син ако иска нещо здраво например може да събере парички или някоя ваканция(лятна, зимна) да поработи и да изкара некой лев.За моя байк наще не са ми дали почти никфи пари най-много по 20-30 лв за по скъпите части, но това става макс 2-3 пъти на година.Например няма да отида на дискотечка с 15-20-30 лв да се напия кат гъз ми с 10 да се почерпа прилично :beer: или в даскало няма да ям възможно най-скъпите сандвичи в района и всяко междучасие да пия кола :) .И кат спестиш от тук от там и се събира за едно клаймбърче или с повечко зор за нещо по-добро.Аз спирам че много оффтопик се насъбра :)
Аватар
climb

Мнениеот Liohman » Нед Яну 15, 2006 6:28 pm

[quote]ясно каква е ламарината,въпросът е защо е сложена такава
така само по трудно мое да се завележат малките пукнатини-въпреки ,4е отсрани на подилката е по верояттно да се скука отколкото самата подислка

ама и е доста грозно[/quote]

Симба, Симба, колко време мина, а ти още не си научил азбуката. Ма то тъй е, гората, гората.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот klmn » Нед Яну 15, 2006 7:12 pm

[quote="chrome"]

[quote="klmn"]

[/quote]

[/quote]
Що ли си мисля че на 15-годишните обикновено не им купуват рамка,която да си сглобяват, а цяло колелце направо.
Също така с колко РАМ-НТ1 е по евтин от Клаймбъра,който(според мен)е по-удачен за street?:eyebrow::eyebrow:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот RaMeHbT » Нед Яну 15, 2006 7:19 pm

Незнам как е при др-те 15 годишни, аз несам си копувал цяла хт1-ца ами на части сам си сглобявал колелото...
P.S според мен клаймбъра не е по удобен за street щото е по далаг и по трудно се варти и такиа..
RaMeHbT

Мнениеот chrome » Нед Яну 15, 2006 8:58 pm

[quote="klmn"]

[quote="chrome"]

[quote="klmn"]

[/quote]

[/quote]
Що ли си мисля че на 15-годишните обикновено не им купуват рамка,която да си сглобяват, а цяло колелце направо.
Също така с колко РАМ-НТ1 е по евтин от Клаймбъра,който(според мен)е по-удачен за street?:eyebrow::eyebrow:
[/quote]

След като мислиш че е по-удачен си зимаш и това е, не ми се занимава да търся снимки на скъсаните CLIMBER, и т.н., нито да коментираме за пореден път кое какво е.
Just Be!
chrome

Мнениеот did » Нед Яну 15, 2006 9:06 pm

а защо си мислите, че за един добре информиран родител, рамката е по-скъпа от главата на детето?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот afterburner » Нед Яну 15, 2006 9:51 pm

[quote="RaMeHbT"]

P.S според мен клаймбъра не е по удобен за street щото е по далаг и по трудно се варти и такиа..
[/quote]

Не баш :) Т'ва клаймъра е много дълго нещо... пречи доста понякога...
Аватар
afterburner

Мнениеот chrome » Нед Яну 15, 2006 10:05 pm

[quote="did"]

а защо си мислите, че за един добре информиран родител, рамката е по-скъпа от главата на детето?
[/quote]

хехе, ок, информацията е безплатна, другото нали се сеща6, всеки се простира според възможностите си, и аз искам много неща, ноооо....
Just Be!
chrome

Мнениеот chrome » Нед Яну 15, 2006 10:27 pm

[url]http://liohman.free.bg/DMC_0001.JPG[/url]

като сме почнали, обърнете внимание на долния край на челото, под скобата за седлото, "ушите" за дисковата
Just Be!
chrome

Мнениеот Liohman » Нед Яну 15, 2006 11:30 pm

Пък ако имаше снимка на другата страна на рамката, малииииии, "5 метра" заварки. А челото......... като бутилка на "Кока кола". Без коментар просто..................
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот Admin » Пон Яну 16, 2006 9:01 am

хахаха, растението при задното колело е направило страхотен ефект със спиците! :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Пон Яну 16, 2006 1:45 pm

разчистих темата от малко заядлив offtopic между axelmax и slideside. Ако желаете, продължете на лични съобщения. Или там не е толкова интересно, а? ;):peace:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Peshata » Вто Яну 24, 2006 12:16 am

И аз притежавам "cliber-4e" и точно на сащотот място под скобата мисля че сам я пукнал :) и аз ще я заварявам шото и аз сам от тея 15-годишните и обичам да си попиивам мн кола :beer: и нямям за момента пара за нова рамка !!!
Peshata

Re: Ето какво става кат се кара не по предназна4ение

Мнениеот Grigo » Вто Юли 01, 2008 9:38 pm

RaMeHbT написа:Изображение
:))

Ахахаха, това един приятел наскоро на Ф4-то го направи, само че не с гуфрирана ламарина, ама стана - не Oversize,ми направо Motocross Fork Size челото...
Яките планки + слонската заварка = стана яко домашно ама брутално! :D :rofl:

Ся и във влак да се удари, ще издърржи!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Doma6663n© Tunn!ng Te@m®
:rofl: :rofl: :rofl: :bowdown:
Grigo

Назад към Бла - Бла