deroo написа:Модел, който бихте си купили, за да съберете очите, а не за състезания, здравина или екстремни цели.
deroo написа:Очаквам предложения за най-оригинален дизайн на маунтинбайк в ценовия клас до 1500лв. Модел, който бихте си купили, за да съберете очите, а не за състезания, здравина или екстремни цели.
bikerider написа:@deroo: GECKO е много прав - не забравяй стойката!!!
deroo написа:bikerider написа:@deroo: GECKO е много прав - не забравяй стойката!!!
Тези ми харесват определено.Кажи им марките и модела.Ще карам из парка и планината по леко пресечени терени, но само любителски.
Quiz написа:Уважаеми господин deroo,
марките на въпросните "велосипеди" се виждат и с невъоръжено око.
Quiz написа:изглежда като проектирано от пиян китайски студент.
argon написа:На така зададен въпрос, бих ти отговор така: Купи си Sprint Camel, за около 400лв, рамката му е толкова "готина" че наистина ще обираш всички погледиА останалите пари можеш да похарчиш за да му завариш необходими неща като: втора седалка, крачна спирачка, и разбира се задължителния в този клас велосипери, карбонов гръмоотвод. Ще ти останат пари и за един шлем TLD, и опредрлено ще си УНИКАЛЕН!!!!
Определено байкфетишизма ни друса всички, в една или друга степен, но да си купуваш колело, не за да го караш (не си казал даже какъв стил мислиш да го суркаш, ако няма да е само за ревю пред НДК), а да го показваш, си е крива идея отвсякъде. Виждал съм такива хора, и в очите на истинските карачи (не казвам , че съм от тях) те не будят възхищение а само смях. Не искам да те обидя с изказването си. Пишеш грамотно, което ме кара да мисля, че ти е вкарана, или ти се породила тая мисал от нейде, а не си идеотПопрочети ЧЗВ, поразгледай из магазините из сайтовете и по естествен път ще ти се избистри акъла, и ще припознаеш някакво колело и стил на каране, а не експонат в галерия
Да на високите класове чарколяци всички се кефим, но да си купиш спирачки Gustav M, и да не ги пробваш по чукарите, са пари на вяръра-не мислиш ли.
Иначе ми хрумна една идея, отиди в магазина на Иван на ул. Христо Смирненски, на старо се продава рамка Giant ATX за 650лева. Това е бестселър, и събира очите на всички, а с останалите пари ще я накичиш прилично. Но пич, КАРАЙ, колелата са за това, а картините са за възхищение
argon написа: Reactor: за тази цифра можеш да си вземеш наистина колело с което ще се кефиш из Планината максимално и това ще ти е достатъчно.Няма да се нуждаеш от позьорство и нечий "събрани очички" за да се чувстваш добре.
Казал си го прекрасно, като дзен притча е
А не първите редове ме убиха ..argon написа:На така зададен въпрос, бих ти отговор така: Купи си Sprint Camel, за около 400лв, рамката му е толкова "готина" че наистина ще обираш всички погледиА останалите пари можеш да похарчиш за да му завариш необходими неща като: втора седалка, крачна спирачка, и разбира се задължителния в този клас велосипери, карбонов гръмоотвод. Ще ти останат пари и за един шлем TLD, и опредрлено ще си УНИКАЛЕН!!!!
Определено байкфетишизма ни друса всички, в една или друга степен, но да си купуваш колело, не за да го караш (не си казал даже какъв стил мислиш да го суркаш, ако няма да е само за ревю пред НДК), а да го показваш, си е крива идея отвсякъде. Виждал съм такива хора, и в очите на истинските карачи (не казвам , че съм от тях) те не будят възхищение а само смях. Не искам да те обидя с изказването си. Пишеш грамотно, което ме кара да мисля, че ти е вкарана, или ти се породила тая мисал от нейде, а не си идеотПопрочети ЧЗВ, поразгледай из магазините из сайтовете и по естествен път ще ти се избистри акъла, и ще припознаеш някакво колело и стил на каране, а не експонат в галерия
Да на високите класове чарколяци всички се кефим, но да си купиш спирачки Gustav M, и да не ги пробваш по чукарите, са пари на вяръра-не мислиш ли.
Иначе ми хрумна една идея, отиди в магазина на Иван на ул. Христо Смирненски, на старо се продава рамка Giant ATX за 650лева. Това е бестселър, и събира очите на всички, а с останалите пари ще я накичиш прилично. Но пич, КАРАЙ, колелата са за това, а картините са за възхищение
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта